Honnan tudhatod, hogy a párod jó apa lesz-e?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel!

Segít a háztartásban

Néhány nő hazajön a munkából, és egy másik „műszak” vár rájuk. Háztartási takarítás. Ha még nincs gyerekük, az még nem nagy teher. Ennek ellenére partnerüknek segítenie kell őket. Mi van veled, otthon más a helyzet? Nem egyedül te irányítod az egész háztartást? Ha a barátod részt vesz a mosásban, vasalásban, főzésben vagy porszívózásban, az nagyszerű. Valószínűleg nagy segítségére lesz a baba gondozásában is.

Tudni lehet többfeladatot nyomás alatt

Tudja a partnere többfeladatot nyomás alatt? Munkahelyi elfoglaltság, otthoni problémák megoldása, és mindezek alatt hideg fejjel? Akkor teljesen nyugodt lehetsz. A barátod biztosan képes lesz veled kezelni az anyaságot anélkül, hogy veszekednél, elidegenítenél vagy akár szakítanál is emiatt. Nem hagy békén.

Nem fél a munkától

Egy megbízható apának nem kell félnie a munkától. Időnként szükség van izzócserére, szögbeverésre vagy bútorok összeszerelésére. Egy megbízható férfinak egy kicsit ezermesternek kell lennie, hogy megjavítsa azokat a dolgokat, amelyek otthon nem működnek. Egy ilyen partner minden gyakorlati kérdésben segít, például szobát hoz létre a kicsinek.

Elviseli a hangulatait

Minden nőnek van időnként rossz kedve, és nem csak a menstruáció alatt. A párod elviseli ezeket a helyzeteket? Kedves hozzád és próbál támogatni téged? Ha igen, akkor valószínűleg bírod az anyaságot. Szülés után nagyon gyakran fog fáradtságot és hangulati ingadozást érezni.

Nem nyomást gyakorol rád

Remek apa az lesz, aki soha semmivel nem kényszerít rád. Nem próbál befolyásolni a döntéseiben. Főleg ha gyerekről van szó. Egyes úriemberek egy ponton türelmetlenné válnak, és utódokat akarnak partnerüktől. Ha minden fontos döntést együtt hoztok meg, akkor nem kell attól tartanod, hogy párod nem lesz kielégítő apa.


Hasonló cikkek

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Sokunk álma egy szeretetteljes kapcsolat, amelyben biztonságban érzi magát. Ugyanakkor kevesen tudják, hogyan lehet ilyen kapcsolatot létrehozni. Mindenekelőtt kulcsfontosságú a közted és párod közötti légkör. Ennek köszönhetően könnyedén túljuthat az élet krízisén, mint például a munkahely elvesztése vagy a felnőtt gyermekek otthonról való távozása. Mit szólsz hozzá?

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Mint minden más a világon, a partnerkapcsolat is folyamatosan fejlődik. Bár szívesebben maradnánk a szerelemnek abban a csodálatos időszakában, ez nem lehetséges. Szerencsére a pszichológusoknak már sikerült feltárniuk, hogyan követik egymást a párkapcsolat egyes fázisai. Azt is kitalálták, merre és hogyan kell továbblépni a hosszú távú kapcsolat fenntartása érdekében.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.