Honnan tudhatod, hogy a párod jó apa lesz-e?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel!

Segít a háztartásban

Néhány nő hazajön a munkából, és egy másik „műszak” vár rájuk. Háztartási takarítás. Ha még nincs gyerekük, az még nem nagy teher. Ennek ellenére partnerüknek segítenie kell őket. Mi van veled, otthon más a helyzet? Nem egyedül te irányítod az egész háztartást? Ha a barátod részt vesz a mosásban, vasalásban, főzésben vagy porszívózásban, az nagyszerű. Valószínűleg nagy segítségére lesz a baba gondozásában is.

Tudni lehet többfeladatot nyomás alatt

Tudja a partnere többfeladatot nyomás alatt? Munkahelyi elfoglaltság, otthoni problémák megoldása, és mindezek alatt hideg fejjel? Akkor teljesen nyugodt lehetsz. A barátod biztosan képes lesz veled kezelni az anyaságot anélkül, hogy veszekednél, elidegenítenél vagy akár szakítanál is emiatt. Nem hagy békén.

Nem fél a munkától

Egy megbízható apának nem kell félnie a munkától. Időnként szükség van izzócserére, szögbeverésre vagy bútorok összeszerelésére. Egy megbízható férfinak egy kicsit ezermesternek kell lennie, hogy megjavítsa azokat a dolgokat, amelyek otthon nem működnek. Egy ilyen partner minden gyakorlati kérdésben segít, például szobát hoz létre a kicsinek.

Elviseli a hangulatait

Minden nőnek van időnként rossz kedve, és nem csak a menstruáció alatt. A párod elviseli ezeket a helyzeteket? Kedves hozzád és próbál támogatni téged? Ha igen, akkor valószínűleg bírod az anyaságot. Szülés után nagyon gyakran fog fáradtságot és hangulati ingadozást érezni.

Nem nyomást gyakorol rád

Remek apa az lesz, aki soha semmivel nem kényszerít rád. Nem próbál befolyásolni a döntéseiben. Főleg ha gyerekről van szó. Egyes úriemberek egy ponton türelmetlenné válnak, és utódokat akarnak partnerüktől. Ha minden fontos döntést együtt hoztok meg, akkor nem kell attól tartanod, hogy párod nem lesz kielégítő apa.


Hasonló cikkek

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Ketyeg a biológiai órája, de éppen akkor, amikor a karrierje virágzik? Nem tudja, hogy családot vagy munkát válasszon? Egyáltalán nem könnyű a két lehetőség közül választani. Adunk néhány tanácsot, amelyek segíthetnek a döntésben.

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

A harmonikus kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Minden párnak keményen kell dolgoznia rajta. De vannak párok, akik bizonyos dolgokkal tönkreteszik a kapcsolatukat anélkül, hogy észrevennének. Elmondjuk, mire kell nagyon vigyázni, nehogy tönkremenjen a kapcsolatod!

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.