Honnan tudhatod, hogy a párod jó apa lesz-e?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel!

Segít a háztartásban

Néhány nő hazajön a munkából, és egy másik „műszak” vár rájuk. Háztartási takarítás. Ha még nincs gyerekük, az még nem nagy teher. Ennek ellenére partnerüknek segítenie kell őket. Mi van veled, otthon más a helyzet? Nem egyedül te irányítod az egész háztartást? Ha a barátod részt vesz a mosásban, vasalásban, főzésben vagy porszívózásban, az nagyszerű. Valószínűleg nagy segítségére lesz a baba gondozásában is.

Tudni lehet többfeladatot nyomás alatt

Tudja a partnere többfeladatot nyomás alatt? Munkahelyi elfoglaltság, otthoni problémák megoldása, és mindezek alatt hideg fejjel? Akkor teljesen nyugodt lehetsz. A barátod biztosan képes lesz veled kezelni az anyaságot anélkül, hogy veszekednél, elidegenítenél vagy akár szakítanál is emiatt. Nem hagy békén.

Nem fél a munkától

Egy megbízható apának nem kell félnie a munkától. Időnként szükség van izzócserére, szögbeverésre vagy bútorok összeszerelésére. Egy megbízható férfinak egy kicsit ezermesternek kell lennie, hogy megjavítsa azokat a dolgokat, amelyek otthon nem működnek. Egy ilyen partner minden gyakorlati kérdésben segít, például szobát hoz létre a kicsinek.

Elviseli a hangulatait

Minden nőnek van időnként rossz kedve, és nem csak a menstruáció alatt. A párod elviseli ezeket a helyzeteket? Kedves hozzád és próbál támogatni téged? Ha igen, akkor valószínűleg bírod az anyaságot. Szülés után nagyon gyakran fog fáradtságot és hangulati ingadozást érezni.

Nem nyomást gyakorol rád

Remek apa az lesz, aki soha semmivel nem kényszerít rád. Nem próbál befolyásolni a döntéseiben. Főleg ha gyerekről van szó. Egyes úriemberek egy ponton türelmetlenné válnak, és utódokat akarnak partnerüktől. Ha minden fontos döntést együtt hoztok meg, akkor nem kell attól tartanod, hogy párod nem lesz kielégítő apa.


Hasonló cikkek

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

A szakítás mindig fájdalmas. Ha ti is együtt éltek, akkor ebben a pillanatban nem sok ideje marad a szívfájdalmat. A szakítás után el kell kezdenie a gyakorlati ügyekkel foglalkozni. Egyeseknek segít a szakításnál, másoknak még jobban fáj. Ha tehát mielőbb el kell költöznie párjától, tanácsot adunk, mire gondoljon!

Talán sajnos ezt már tudod. Kezdetben a házasságod olyan volt, mint valami tündérmese. Szerettétek egymást, együtt beszéltetek meg mindenről, együtt aludtatok el és ébredtetek. Most már gyakorlatilag csak reggelinél vagy este fogmosás közben látjátok egymást. Az a benyomásod, hogy csak egymás mellett éltek és nem együtt? Szeretnéd valahogy megmenteni a házasságodat, de nem tudod, hogy ez még lehetséges-e?

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.