Honnan tudhatod, hogy a párod jó apa lesz-e?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel!

Segít a háztartásban

Néhány nő hazajön a munkából, és egy másik „műszak” vár rájuk. Háztartási takarítás. Ha még nincs gyerekük, az még nem nagy teher. Ennek ellenére partnerüknek segítenie kell őket. Mi van veled, otthon más a helyzet? Nem egyedül te irányítod az egész háztartást? Ha a barátod részt vesz a mosásban, vasalásban, főzésben vagy porszívózásban, az nagyszerű. Valószínűleg nagy segítségére lesz a baba gondozásában is.

Tudni lehet többfeladatot nyomás alatt

Tudja a partnere többfeladatot nyomás alatt? Munkahelyi elfoglaltság, otthoni problémák megoldása, és mindezek alatt hideg fejjel? Akkor teljesen nyugodt lehetsz. A barátod biztosan képes lesz veled kezelni az anyaságot anélkül, hogy veszekednél, elidegenítenél vagy akár szakítanál is emiatt. Nem hagy békén.

Nem fél a munkától

Egy megbízható apának nem kell félnie a munkától. Időnként szükség van izzócserére, szögbeverésre vagy bútorok összeszerelésére. Egy megbízható férfinak egy kicsit ezermesternek kell lennie, hogy megjavítsa azokat a dolgokat, amelyek otthon nem működnek. Egy ilyen partner minden gyakorlati kérdésben segít, például szobát hoz létre a kicsinek.

Elviseli a hangulatait

Minden nőnek van időnként rossz kedve, és nem csak a menstruáció alatt. A párod elviseli ezeket a helyzeteket? Kedves hozzád és próbál támogatni téged? Ha igen, akkor valószínűleg bírod az anyaságot. Szülés után nagyon gyakran fog fáradtságot és hangulati ingadozást érezni.

Nem nyomást gyakorol rád

Remek apa az lesz, aki soha semmivel nem kényszerít rád. Nem próbál befolyásolni a döntéseiben. Főleg ha gyerekről van szó. Egyes úriemberek egy ponton türelmetlenné válnak, és utódokat akarnak partnerüktől. Ha minden fontos döntést együtt hoztok meg, akkor nem kell attól tartanod, hogy párod nem lesz kielégítő apa.


Hasonló cikkek

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Munka közben találkozott a partnerével? Volt már lehetősége, hogy ugyanazon a munkahelyen dolgozzon? Vállalkozást szeretnél indítani egy partnerrel? Akár már régóta dolgoztok együtt, akár csak most készülök együtt dolgozni, figyeljen! Jó ötlet, vagy a mondás, hogy mindkét partnernek ugyanaz a munkája = kapcsolatgyilkos?

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Minden nő életében legalább egyszer vágyott arra, hogy tökéletes útmutatót kapjon egy férfihoz. De a férfiak általában nem szívesen árulják el, hogy pontosan mi is vonatkozik rájuk. De mi tudjuk, kedves hölgyeim! Olvassa el és megtudja.

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.