Honnan tudhatod, hogy a párod jó apa lesz-e?

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel!

Segít a háztartásban

Néhány nő hazajön a munkából, és egy másik „műszak” vár rájuk. Háztartási takarítás. Ha még nincs gyerekük, az még nem nagy teher. Ennek ellenére partnerüknek segítenie kell őket. Mi van veled, otthon más a helyzet? Nem egyedül te irányítod az egész háztartást? Ha a barátod részt vesz a mosásban, vasalásban, főzésben vagy porszívózásban, az nagyszerű. Valószínűleg nagy segítségére lesz a baba gondozásában is.

Tudni lehet többfeladatot nyomás alatt

Tudja a partnere többfeladatot nyomás alatt? Munkahelyi elfoglaltság, otthoni problémák megoldása, és mindezek alatt hideg fejjel? Akkor teljesen nyugodt lehetsz. A barátod biztosan képes lesz veled kezelni az anyaságot anélkül, hogy veszekednél, elidegenítenél vagy akár szakítanál is emiatt. Nem hagy békén.

Nem fél a munkától

Egy megbízható apának nem kell félnie a munkától. Időnként szükség van izzócserére, szögbeverésre vagy bútorok összeszerelésére. Egy megbízható férfinak egy kicsit ezermesternek kell lennie, hogy megjavítsa azokat a dolgokat, amelyek otthon nem működnek. Egy ilyen partner minden gyakorlati kérdésben segít, például szobát hoz létre a kicsinek.

Elviseli a hangulatait

Minden nőnek van időnként rossz kedve, és nem csak a menstruáció alatt. A párod elviseli ezeket a helyzeteket? Kedves hozzád és próbál támogatni téged? Ha igen, akkor valószínűleg bírod az anyaságot. Szülés után nagyon gyakran fog fáradtságot és hangulati ingadozást érezni.

Nem nyomást gyakorol rád

Remek apa az lesz, aki soha semmivel nem kényszerít rád. Nem próbál befolyásolni a döntéseiben. Főleg ha gyerekről van szó. Egyes úriemberek egy ponton türelmetlenné válnak, és utódokat akarnak partnerüktől. Ha minden fontos döntést együtt hoztok meg, akkor nem kell attól tartanod, hogy párod nem lesz kielégítő apa.


Hasonló cikkek

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezeléséhez!

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

Végre megtalálta a megfelelőt? Megértitek egymást, szeretitek egymást, nem tudtok egymás nélkül lenni? Csak egy apró hibája van? Túl takarékos a párod? A szerénység természetesen nem árt. Aggódsz amiatt, hogy párod fukar? Vagy csak fösvény lesz belőle? Tudjuk, hogyan tudod megmondani!

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.