Szerelem első látásra?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Valóban így van?

A férfiak a szemükkel keresnek...

Az első látásra való szerelem a másik személyről alkotott első benyomáson alapul. És elsősorban az érzékszervek vezérlik. A férfiak elsősorban a látásra és a tapintásra támaszkodnak. Emlékszel azokra a széles szoknyákra, amelyeket régebben különféle változatokban hordtak? Ez a divat pontosan azért alakult ki, mert a férfiak tudat alatt széles csípőt keresnek a nőkben.

... a nők pedig az orrukat követik

A nők a szaglásukra hagyatkoznak. Röviden: bizonyos illatok több nőt vonzanak, mások kevésbé. Mindkét nem tudat alatt arra összpontosít, ami egészségesebb utódokat ígér. Ez romantikusan hangzik? Sajnos az. A nők széles csípője azt jelenti, hogy könnyebben fognak szülni. A férfi illata pedig az immunrendszerének megfelelően változik. A nők azt keresik, amelyik a legtávolabb van a sajátjuktól, mert nagyobb eséllyel születnek egészséges utódok.

Az első benyomásnak megvannak a buktatói

Gyakran az első benyomás a leghelyesebb. De ne becsüld túl! Vannak, akik nagyon jól tudják, hogyan kell elrejteni hibáikat. És csak több találkozás után fedezheti fel őket. Ezért az első találkozókat nyilvános helyen tervezze meg. Legalább addig, amíg jobban meg nem ismered a másikat, ne válassz privát találkozókat. Továbbá ne csak a partneredre koncentrálj. Figyelje meg azt is, hogyan bánik a körülötte lévőkkel.

A kapcsolatról szól, nem arról, ahogyan megismerkedtetek

A szerelem első látásra gyönyörű kifejezés. Sok könyv és film is épül rá. A ketten találkoznak, és a kedvezőtlen körülmények ellenére legyőzik sorsukat, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. De ugyanennyien vannak olyanok is, akik "eleinte nem is érezték magukat". Nem hiszed, hogy egy ilyen kapcsolat tartós lesz? Hidd el! Ugyanannyi esélye van, mint első pillantásra! De a kapcsolatával kapcsolatos döntéseket annak működése alapján hozza meg.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.