Szerelem első látásra?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Valóban így van?

A férfiak a szemükkel keresnek...

Az első látásra való szerelem a másik személyről alkotott első benyomáson alapul. És elsősorban az érzékszervek vezérlik. A férfiak elsősorban a látásra és a tapintásra támaszkodnak. Emlékszel azokra a széles szoknyákra, amelyeket régebben különféle változatokban hordtak? Ez a divat pontosan azért alakult ki, mert a férfiak tudat alatt széles csípőt keresnek a nőkben.

... a nők pedig az orrukat követik

A nők a szaglásukra hagyatkoznak. Röviden: bizonyos illatok több nőt vonzanak, mások kevésbé. Mindkét nem tudat alatt arra összpontosít, ami egészségesebb utódokat ígér. Ez romantikusan hangzik? Sajnos az. A nők széles csípője azt jelenti, hogy könnyebben fognak szülni. A férfi illata pedig az immunrendszerének megfelelően változik. A nők azt keresik, amelyik a legtávolabb van a sajátjuktól, mert nagyobb eséllyel születnek egészséges utódok.

Az első benyomásnak megvannak a buktatói

Gyakran az első benyomás a leghelyesebb. De ne becsüld túl! Vannak, akik nagyon jól tudják, hogyan kell elrejteni hibáikat. És csak több találkozás után fedezheti fel őket. Ezért az első találkozókat nyilvános helyen tervezze meg. Legalább addig, amíg jobban meg nem ismered a másikat, ne válassz privát találkozókat. Továbbá ne csak a partneredre koncentrálj. Figyelje meg azt is, hogyan bánik a körülötte lévőkkel.

A kapcsolatról szól, nem arról, ahogyan megismerkedtetek

A szerelem első látásra gyönyörű kifejezés. Sok könyv és film is épül rá. A ketten találkoznak, és a kedvezőtlen körülmények ellenére legyőzik sorsukat, és boldogan élnek, míg meg nem halnak. De ugyanennyien vannak olyanok is, akik "eleinte nem is érezték magukat". Nem hiszed, hogy egy ilyen kapcsolat tartós lesz? Hidd el! Ugyanannyi esélye van, mint első pillantásra! De a kapcsolatával kapcsolatos döntéseket annak működése alapján hozza meg.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.