Jele annak, hogy jobbat érdemelsz

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudod, hogy jobbat érdemelsz valakivel?

Csak akkor van rád idejük, amikor akarnak

A klasszikus forgatókönyv szerint csak szex miatt randevúzsz. Vagy a másik fél csak akkor fog rád emlékezni, ha kedve van. A ritkább jelek azonban a háztartásban is segítséget jelentenek, egy munkahelyi (vagy iskolai) feladatnál, esetleg azért, mert panaszkodni szeretnének a kollégákra. Csak szexuális igény esetén találkoztok? Soha nem találkoztok, mert csak beszélgetni akartok? Nézz szembe vele. Egy ilyen partner csak kihasznál téged.

Én vagyok, néha te

Nem azt mondjuk, hogy állandóan többes számot kell használnod. Úgy döntöttünk, akarunk, gondolkozunk. Semmiképpen. De ha minden csak róluk és a terveikről szól, akkor csak te szórakoztatják őket. Ügyeljen a tervezésre. Külföldre mennek, és te? Te is mehetsz, ha intézed és fizeted. A városba akarnak költözni? Nem te? Te problémád. Vagy te mész vele, vagy ő megy egyedül. Stb. Egy kapcsolat az együttműködésről és a kompromisszumról szól, nem az "én megteszem, te pedig csináld."

Nem válaszol az üzeneteidre

Valószínűleg nehezen tud bujkálni Facebookon. De mi van akkor, ha nem is válaszol az SMS-eidre? Az biztos, hogy nem tart napokba néhány szót leírni. Persze lehet, hogy félénkek, vagy esetleg utálnak szöveges üzeneteken keresztül kommunikálni. De ebben az esetben felhívhatnak, vagy személyesen találkozhatnak, nem? Ha távolról rendkívül nehéz bármiben megegyezni velük, akkor nem éppen érdekli őket. Ne feledje, hogy ha van akarat, bármi megtörténik.

Nem tartják be és nem ígérnek

Mindig igyekeznek elkerülni a választ, ha meg kell ígérniük valamit. Még akkor is, ha ez csak a következő találkozó volt. Inkább azt motyogják, hogy "mondom neked", aztán úgy viselkednek, mint egy döglött bogár. Kicsit rosszabb, ha már megígérnek valamit, de akkor szinte mindig találnak kifogást, hogy miért ne lehetne megtenni. Találkozásuk, vagy valami más, természetesen fontosabb dolog került bele a találkozójukba. Nem mennek el veled moziba, mert már látták a filmet egy barátjukkal, és nem mennek el újra. Ha nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy teljesítsék vagy ígéreteket tegyenek, akkor nem igazán érdekli őket, mit gondol róluk.


Hasonló cikkek

Néha egyszerűen úgy érzi, hogy a kapcsolata már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy a kapcsolatodból a kezdetektől hiányzott ez a szenvedély és a pillangók a gyomrodban. Érzed a párodban, hogy ő is ugyanúgy érez, mint te, de nem akar szakítani? Ez csak egy pillanatnyi probléma, vagy egyszerűen nem tud kosarat adni? Nézd meg, hogy néz ki egy értéktelen kapcsolat, de egy férfi nem tudja befejezni!

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Több mint egyértelmű, hogy minden párkapcsolatról, valamint a házastársi kapcsolatról gondoskodni kell. Minden kapcsolat elején minden megy magától. Szerelmes vagy, és nem kell sokat gondolkodnod a szerelemmel kapcsolatos dolgokon. Azonban minél tovább vagytok együtt, annál inkább elhalványul a szerelem, és annál több figyelmet kell fordítanod a párodra...

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

A működő kapcsolatot fenntartani senkinek sem könnyű. Mindegyiknek vannak bizonyos követelményei. Milyen? Tudja meg, mit várnak el a férfiak a partnerüktől!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.