Jele annak, hogy jobbat érdemelsz

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudod, hogy jobbat érdemelsz valakivel?

Csak akkor van rád idejük, amikor akarnak

A klasszikus forgatókönyv szerint csak szex miatt randevúzsz. Vagy a másik fél csak akkor fog rád emlékezni, ha kedve van. A ritkább jelek azonban a háztartásban is segítséget jelentenek, egy munkahelyi (vagy iskolai) feladatnál, esetleg azért, mert panaszkodni szeretnének a kollégákra. Csak szexuális igény esetén találkoztok? Soha nem találkoztok, mert csak beszélgetni akartok? Nézz szembe vele. Egy ilyen partner csak kihasznál téged.

Én vagyok, néha te

Nem azt mondjuk, hogy állandóan többes számot kell használnod. Úgy döntöttünk, akarunk, gondolkozunk. Semmiképpen. De ha minden csak róluk és a terveikről szól, akkor csak te szórakoztatják őket. Ügyeljen a tervezésre. Külföldre mennek, és te? Te is mehetsz, ha intézed és fizeted. A városba akarnak költözni? Nem te? Te problémád. Vagy te mész vele, vagy ő megy egyedül. Stb. Egy kapcsolat az együttműködésről és a kompromisszumról szól, nem az "én megteszem, te pedig csináld."

Nem válaszol az üzeneteidre

Valószínűleg nehezen tud bujkálni Facebookon. De mi van akkor, ha nem is válaszol az SMS-eidre? Az biztos, hogy nem tart napokba néhány szót leírni. Persze lehet, hogy félénkek, vagy esetleg utálnak szöveges üzeneteken keresztül kommunikálni. De ebben az esetben felhívhatnak, vagy személyesen találkozhatnak, nem? Ha távolról rendkívül nehéz bármiben megegyezni velük, akkor nem éppen érdekli őket. Ne feledje, hogy ha van akarat, bármi megtörténik.

Nem tartják be és nem ígérnek

Mindig igyekeznek elkerülni a választ, ha meg kell ígérniük valamit. Még akkor is, ha ez csak a következő találkozó volt. Inkább azt motyogják, hogy "mondom neked", aztán úgy viselkednek, mint egy döglött bogár. Kicsit rosszabb, ha már megígérnek valamit, de akkor szinte mindig találnak kifogást, hogy miért ne lehetne megtenni. Találkozásuk, vagy valami más, természetesen fontosabb dolog került bele a találkozójukba. Nem mennek el veled moziba, mert már látták a filmet egy barátjukkal, és nem mennek el újra. Ha nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy teljesítsék vagy ígéreteket tegyenek, akkor nem igazán érdekli őket, mit gondol róluk.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.