Jele annak, hogy jobbat érdemelsz

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudod, hogy jobbat érdemelsz valakivel?

Csak akkor van rád idejük, amikor akarnak

A klasszikus forgatókönyv szerint csak szex miatt randevúzsz. Vagy a másik fél csak akkor fog rád emlékezni, ha kedve van. A ritkább jelek azonban a háztartásban is segítséget jelentenek, egy munkahelyi (vagy iskolai) feladatnál, esetleg azért, mert panaszkodni szeretnének a kollégákra. Csak szexuális igény esetén találkoztok? Soha nem találkoztok, mert csak beszélgetni akartok? Nézz szembe vele. Egy ilyen partner csak kihasznál téged.

Én vagyok, néha te

Nem azt mondjuk, hogy állandóan többes számot kell használnod. Úgy döntöttünk, akarunk, gondolkozunk. Semmiképpen. De ha minden csak róluk és a terveikről szól, akkor csak te szórakoztatják őket. Ügyeljen a tervezésre. Külföldre mennek, és te? Te is mehetsz, ha intézed és fizeted. A városba akarnak költözni? Nem te? Te problémád. Vagy te mész vele, vagy ő megy egyedül. Stb. Egy kapcsolat az együttműködésről és a kompromisszumról szól, nem az "én megteszem, te pedig csináld."

Nem válaszol az üzeneteidre

Valószínűleg nehezen tud bujkálni Facebookon. De mi van akkor, ha nem is válaszol az SMS-eidre? Az biztos, hogy nem tart napokba néhány szót leírni. Persze lehet, hogy félénkek, vagy esetleg utálnak szöveges üzeneteken keresztül kommunikálni. De ebben az esetben felhívhatnak, vagy személyesen találkozhatnak, nem? Ha távolról rendkívül nehéz bármiben megegyezni velük, akkor nem éppen érdekli őket. Ne feledje, hogy ha van akarat, bármi megtörténik.

Nem tartják be és nem ígérnek

Mindig igyekeznek elkerülni a választ, ha meg kell ígérniük valamit. Még akkor is, ha ez csak a következő találkozó volt. Inkább azt motyogják, hogy "mondom neked", aztán úgy viselkednek, mint egy döglött bogár. Kicsit rosszabb, ha már megígérnek valamit, de akkor szinte mindig találnak kifogást, hogy miért ne lehetne megtenni. Találkozásuk, vagy valami más, természetesen fontosabb dolog került bele a találkozójukba. Nem mennek el veled moziba, mert már látták a filmet egy barátjukkal, és nem mennek el újra. Ha nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy teljesítsék vagy ígéreteket tegyenek, akkor nem igazán érdekli őket, mit gondol róluk.


Hasonló cikkek

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Úgy tűnhet, hogy a „szeretlek” kapcsolat a legszebb vallomás, amelyet egy nő egy férfi szájából hallhat. De ez nem mindig van így. Egyes férfiak ugyanazon a hangon mondják ezt a mondatot partnerüknek, mint amikor közölték vele, hogy kenyeret vettek. Ilyenkor a fent említett vallomás értelmét veszti. Milyen egyéb mondatokat/kifejezéseket értékelnek a nők?

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.