5 legrosszabb ok, amiért egyes férfiak megházasodnak Nem csinálod!

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A legtöbb barátja már házas

A legtöbb barátja már házas, vagy már megbeszélte az esküvő időpontját. Eléggé frusztráló, hogy a buli utolsó egyedülálló emberei közé tartozom. Az urak úgy alakították ki, hogy még ebben a pillanatban sem akarják szétszedni a párt. Szívesebben kérik meg a barátnőjüket is, mert nyomást gyakorolnak rájuk. Utolsónak lenni semmiben sem kellemes. Ha azonban házasságról van szó, akkor ezt a tényt jól meg kell fontolnia. Nem akarsz elsőként beadni a válókeresetet néhány hónapnyi együttélés után.

Gyermet várnak

Váratlan és nem tervezett esemény történt. Milyen? Baba az úton. Sok férfi rohan, és gyorsan belelökik a házasságba. És ez akkor is így van, ha csak rövid ideig randizik a párjával, vagy egyáltalán nem. Sőt, abban sem biztosak, hogy egy kismama a megfelelő-e számukra. Az apai kötelesség teljesítése, a gyermekről és esetleg a feleségről való gondoskodás helyes, de miért rohanunk azonnal a házasságba?

Csábító a násznép

Egy nagy esküvő kötelező Legyél nagyszerű. És mi van a nászbulival és az éjszakával. Sok étel, alkohol, barátok kívánsága. Emellett egy lehetőség, amikor az ember ismét szépen felöltözhet. A menyasszony mindenekelőtt gyönyörű ruhát választ nagy napjára. A férfiak rendesen élvezni fogják a körhintát a barátaikkal. Ennek a napnak a megélése csábító számukra. Ha sok éve nem jártok együtt, és nem ismeritek egymást olyan jól, akkor jobb, ha megpróbáltok még néhány pénteket együtt élni a kupacban, és utána döntsétek el, hogy a házasság megfelelő-e számotokra.

Remélik, hogy a szex javulni fog< /h2>

Hosszabb kapcsolat után gyakran előfordul, hogy a partnerek rosszul élnek együtt. Rutinszerűvé és ritkábbá válik. A férfiak a legelégedetlenebbek emiatt. Kedvelik a barátnőjüket, ezért megpróbálnak minden olyan módszert kipróbálni, amivel javíthatják a szexet. Egyes ostoba férfiak azt hiszik, hogy a házasság segít nekik, és összességében újraéleszti kapcsolatukat. Emiatt meg fogják kérni partnerüket, hogy vegye feleségül őket. De sajnos ez nem így működik. A házasság általában semmit sem változtat a nemeden. Ellenkezőleg!

A szülők nyomást gyakorolnak rájuk

Amikor a szülők arra a véleményre jutnak, hogy fiuk házas korú, nem tudják lebeszélni magukat. Ettől a pillanattól kezdve nyomást gyakorolnak rá, hogy feleségül vegye-e végre a barátnőjét. Addig sürgetik, amíg a férfi el nem kezd igazán gondolkodni ezen a lehetőségen. Végül azért teszi, hogy békét szerezzen a szüleitől. De helyes-e?


Hasonló cikkek

Eleged van a "hallgass, beszélj, tiszteld egymást" tanácsokból? Mindezt már régóta csinálod. De néha még jobban szeretnél a felesége kedvében járni. Vagy mutasd meg neki egy kicsit másképp, hogy szereted. Több nem jut eszedbe? Négy tanácsot adunk, amelyeket lépésről lépésre kipróbálhatsz!

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.