5 legrosszabb ok, amiért egyes férfiak megházasodnak Nem csinálod!

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A legtöbb barátja már házas

A legtöbb barátja már házas, vagy már megbeszélte az esküvő időpontját. Eléggé frusztráló, hogy a buli utolsó egyedülálló emberei közé tartozom. Az urak úgy alakították ki, hogy még ebben a pillanatban sem akarják szétszedni a párt. Szívesebben kérik meg a barátnőjüket is, mert nyomást gyakorolnak rájuk. Utolsónak lenni semmiben sem kellemes. Ha azonban házasságról van szó, akkor ezt a tényt jól meg kell fontolnia. Nem akarsz elsőként beadni a válókeresetet néhány hónapnyi együttélés után.

Gyermet várnak

Váratlan és nem tervezett esemény történt. Milyen? Baba az úton. Sok férfi rohan, és gyorsan belelökik a házasságba. És ez akkor is így van, ha csak rövid ideig randizik a párjával, vagy egyáltalán nem. Sőt, abban sem biztosak, hogy egy kismama a megfelelő-e számukra. Az apai kötelesség teljesítése, a gyermekről és esetleg a feleségről való gondoskodás helyes, de miért rohanunk azonnal a házasságba?

Csábító a násznép

Egy nagy esküvő kötelező Legyél nagyszerű. És mi van a nászbulival és az éjszakával. Sok étel, alkohol, barátok kívánsága. Emellett egy lehetőség, amikor az ember ismét szépen felöltözhet. A menyasszony mindenekelőtt gyönyörű ruhát választ nagy napjára. A férfiak rendesen élvezni fogják a körhintát a barátaikkal. Ennek a napnak a megélése csábító számukra. Ha sok éve nem jártok együtt, és nem ismeritek egymást olyan jól, akkor jobb, ha megpróbáltok még néhány pénteket együtt élni a kupacban, és utána döntsétek el, hogy a házasság megfelelő-e számotokra.

Remélik, hogy a szex javulni fog< /h2>

Hosszabb kapcsolat után gyakran előfordul, hogy a partnerek rosszul élnek együtt. Rutinszerűvé és ritkábbá válik. A férfiak a legelégedetlenebbek emiatt. Kedvelik a barátnőjüket, ezért megpróbálnak minden olyan módszert kipróbálni, amivel javíthatják a szexet. Egyes ostoba férfiak azt hiszik, hogy a házasság segít nekik, és összességében újraéleszti kapcsolatukat. Emiatt meg fogják kérni partnerüket, hogy vegye feleségül őket. De sajnos ez nem így működik. A házasság általában semmit sem változtat a nemeden. Ellenkezőleg!

A szülők nyomást gyakorolnak rájuk

Amikor a szülők arra a véleményre jutnak, hogy fiuk házas korú, nem tudják lebeszélni magukat. Ettől a pillanattól kezdve nyomást gyakorolnak rá, hogy feleségül vegye-e végre a barátnőjét. Addig sürgetik, amíg a férfi el nem kezd igazán gondolkodni ezen a lehetőségen. Végül azért teszi, hogy békét szerezzen a szüleitől. De helyes-e?


Hasonló cikkek

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Vannak, akiknek ez könnyű kérdés, másoknak nem. A szerelem minden formában jelentkezik, és a szerelembe esni nem mindig ugyanaz! Szerencsére a tudósok közbeléptek, és öt egyértelmű jelre jutottak, amelyek alapján elmondhatod, hogy szerelmes vagy.

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.