5 legrosszabb ok, amiért egyes férfiak megházasodnak Nem csinálod!

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

A legtöbb barátja már házas

A legtöbb barátja már házas, vagy már megbeszélte az esküvő időpontját. Eléggé frusztráló, hogy a buli utolsó egyedülálló emberei közé tartozom. Az urak úgy alakították ki, hogy még ebben a pillanatban sem akarják szétszedni a párt. Szívesebben kérik meg a barátnőjüket is, mert nyomást gyakorolnak rájuk. Utolsónak lenni semmiben sem kellemes. Ha azonban házasságról van szó, akkor ezt a tényt jól meg kell fontolnia. Nem akarsz elsőként beadni a válókeresetet néhány hónapnyi együttélés után.

Gyermet várnak

Váratlan és nem tervezett esemény történt. Milyen? Baba az úton. Sok férfi rohan, és gyorsan belelökik a házasságba. És ez akkor is így van, ha csak rövid ideig randizik a párjával, vagy egyáltalán nem. Sőt, abban sem biztosak, hogy egy kismama a megfelelő-e számukra. Az apai kötelesség teljesítése, a gyermekről és esetleg a feleségről való gondoskodás helyes, de miért rohanunk azonnal a házasságba?

Csábító a násznép

Egy nagy esküvő kötelező Legyél nagyszerű. És mi van a nászbulival és az éjszakával. Sok étel, alkohol, barátok kívánsága. Emellett egy lehetőség, amikor az ember ismét szépen felöltözhet. A menyasszony mindenekelőtt gyönyörű ruhát választ nagy napjára. A férfiak rendesen élvezni fogják a körhintát a barátaikkal. Ennek a napnak a megélése csábító számukra. Ha sok éve nem jártok együtt, és nem ismeritek egymást olyan jól, akkor jobb, ha megpróbáltok még néhány pénteket együtt élni a kupacban, és utána döntsétek el, hogy a házasság megfelelő-e számotokra.

Remélik, hogy a szex javulni fog< /h2>

Hosszabb kapcsolat után gyakran előfordul, hogy a partnerek rosszul élnek együtt. Rutinszerűvé és ritkábbá válik. A férfiak a legelégedetlenebbek emiatt. Kedvelik a barátnőjüket, ezért megpróbálnak minden olyan módszert kipróbálni, amivel javíthatják a szexet. Egyes ostoba férfiak azt hiszik, hogy a házasság segít nekik, és összességében újraéleszti kapcsolatukat. Emiatt meg fogják kérni partnerüket, hogy vegye feleségül őket. De sajnos ez nem így működik. A házasság általában semmit sem változtat a nemeden. Ellenkezőleg!

A szülők nyomást gyakorolnak rájuk

Amikor a szülők arra a véleményre jutnak, hogy fiuk házas korú, nem tudják lebeszélni magukat. Ettől a pillanattól kezdve nyomást gyakorolnak rá, hogy feleségül vegye-e végre a barátnőjét. Addig sürgetik, amíg a férfi el nem kezd igazán gondolkodni ezen a lehetőségen. Végül azért teszi, hogy békét szerezzen a szüleitől. De helyes-e?


Hasonló cikkek

Mindenki olyasmivel foglalkozik, amit nem szeret magában. Legyen szó megjelenésről vagy jellemvonásról. A nőkről gyakran azt mondják, hogy megszállottjai a megjelenésüknek, és minden pattanás vagy ránc katasztrófát okoz számukra. A férfiakat viszont állítólag csak a pénisz mérete érdekli. De hol az igazság? Milyen problémák foglalkoztatják őket valójában?

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Tanácsot adunk

nak

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.