Honnan tudod, hogy a párod szakítani akar veled?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Hirtelen több időt tölt barátaival

Munka után gyakran kimegy a barátaival. Kávézóba, ebédelni vagy csak kirándulásra. Szórakozik velük, és egyre több időt szeretne velük tölteni. Miközben fokozatosan visszaszorít a második pályára. Nem megy veled sehova. Utazásokra, vacsorákra vagy egyéb tevékenységekre vonatkozó ajánlatait elutasítja. Előfordul, hogy partnere inkább a munkahelyén marad, mintsem hogy elmenjen veled este. Cselekszik! Valami nyilvánvalóan történik. Beszélnek egymással. Ne hagyja, hogy bizonytalan helyzete tovább fajuljon.

Másképpen viselkedik

A hirtelenjében a barátod/barátnőd megváltoztatta a viselkedését. Most hidegebben közelít feléd? Abbahagyta a nevetést veled, és már nem mondja, hogy tetszik? Visszahúzódóbbnak tűnik? Nincs ölelés, puszi vagy érintés? Valami nem stimmel. Úgy tűnik, hogy problémái vannak veled. Kérdezd meg tőle, mi változott a kapcsolatodban, hogy tudd, hol állsz!

Nem akar veled beszélni

Ha a barátod/barátnőd mindig is beszédes volt extrovertált és hirtelen megváltozott, valami történik. Felhagyott azzal, hogy a munkahelyi tapasztalatairól meséljen, nem bízott benned, vagy nem kérdezett többé? Valószínűleg már kihűlt a kapcsolata az ő oldalán. Lehet, hogy azt tervezi, hogy szakít veled. Lehet, hogy olyan problémája van, amiről nem akar veled beszélni. Mindkét esetben közösen kell megoldani.

Gyakran vitatkozik

A gyakori viták hozzájárulnak egy kapcsolat felbomlásához. Egy partner azt mondhatja egy nap, hogy elege van. Nem akarja tovább folytatni veled a kapcsolatot, mert mindketten csak küzdesz. Próbálj meg ne lenni kellemetlen egymásnak, és kerüld a vitákat. Beszélgess róla, és dolgozz együtt a kapcsolaton. Csak így mentheti meg szerelmét.


Hasonló cikkek

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.