Honnan tudod, hogy a párod szakítani akar veled?

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Hirtelen több időt tölt barátaival

Munka után gyakran kimegy a barátaival. Kávézóba, ebédelni vagy csak kirándulásra. Szórakozik velük, és egyre több időt szeretne velük tölteni. Miközben fokozatosan visszaszorít a második pályára. Nem megy veled sehova. Utazásokra, vacsorákra vagy egyéb tevékenységekre vonatkozó ajánlatait elutasítja. Előfordul, hogy partnere inkább a munkahelyén marad, mintsem hogy elmenjen veled este. Cselekszik! Valami nyilvánvalóan történik. Beszélnek egymással. Ne hagyja, hogy bizonytalan helyzete tovább fajuljon.

Másképpen viselkedik

A hirtelenjében a barátod/barátnőd megváltoztatta a viselkedését. Most hidegebben közelít feléd? Abbahagyta a nevetést veled, és már nem mondja, hogy tetszik? Visszahúzódóbbnak tűnik? Nincs ölelés, puszi vagy érintés? Valami nem stimmel. Úgy tűnik, hogy problémái vannak veled. Kérdezd meg tőle, mi változott a kapcsolatodban, hogy tudd, hol állsz!

Nem akar veled beszélni

Ha a barátod/barátnőd mindig is beszédes volt extrovertált és hirtelen megváltozott, valami történik. Felhagyott azzal, hogy a munkahelyi tapasztalatairól meséljen, nem bízott benned, vagy nem kérdezett többé? Valószínűleg már kihűlt a kapcsolata az ő oldalán. Lehet, hogy azt tervezi, hogy szakít veled. Lehet, hogy olyan problémája van, amiről nem akar veled beszélni. Mindkét esetben közösen kell megoldani.

Gyakran vitatkozik

A gyakori viták hozzájárulnak egy kapcsolat felbomlásához. Egy partner azt mondhatja egy nap, hogy elege van. Nem akarja tovább folytatni veled a kapcsolatot, mert mindketten csak küzdesz. Próbálj meg ne lenni kellemetlen egymásnak, és kerüld a vitákat. Beszélgess róla, és dolgozz együtt a kapcsolaton. Csak így mentheti meg szerelmét.


Hasonló cikkek

Az a tény, hogy a partnereknek őszintének kell lenniük egymással, nem minden tekintetben érvényes. Néha jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, hogy ne sértsd meg a barátnődet. Bizonyos esetekben valóban kifizetődő.

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Mindannyian határozottan harmonikus kapcsolatot szeretnének, felesleges viták nélkül. Ha nem akarod, hogy a kapcsolatod válságba kerüljön, akkor teljes mértékben kézben kell tartanod azt. Mit kell tehát tenni, hogy minden úgy működjön, ahogy kell?

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.