A magabiztos partnereknek könnyebb az életük

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Az egészséges önbizalom nagyon fontos az élethez

Az egészséges önbizalom a siker alapja nem csak egy párkapcsolatban, hanem másokkal kapcsolatban is, a munkahelyen stb. Egyéni értékének felismerése nélkül nem válhat magabiztossá.

Az önbecsülés szintjét a szülők, testvérek, barátok, partnerek befolyásolják ...

A felnőttkori önbecsülést már a gyermekkorod is befolyásolja. Az alacsony önbecsülés leginkább azoknak a szülőknek a gyerekei, akik megalázták őket, ráébresztve, hogy nem tudnak mit tenni, nem elég jók ahhoz, hogy valamit elérjenek az életben, illetve azoknak a szülőknek a gyerekei, akik utódaikat hibáztatták azért, hogy tönkretegyenek mindent, amit megpróbáltak. . A szülőkkel, testvérekkel szembeni bizalmatlanság, a barátok gúnyolódása vagy zaklatása negatívan befolyásolhatja a kisgyermekek jövőbeli életét.

Hasonlóan, ha olyan élettárssal találkozol, aki az együttélésed során szemrehányást tesz neked, hogy nem vagy. kellően vonzó, tudatni fogja veled , hogy nem vagy elég jó neki, hogy nulla vagy stb. nem sokat tesz hozzá az önbecsülésedhez.

Az önbecsülése dolgozunk rajta

Ha felismeri magát a fenti példákban, ne aggódjon. Hagyja, hogy dolgozzanak rajta. De meg kell próbálnod legyőzni a félelmedet! Félelem bármitől. Félelem attól, hogy valamit nem fog tudni megtenni, félelem a kudarctól. Félelem az elutasítástól, félelem a kritikától, félelem az emberek előtti fellépéstől. Látni fogod, hogy ha sikerül leküzdened a félelmedet, ami korlátoz téged, összeszeded elveszett bátorságodat, és legközelebb tudni fogod, hogy a félelmeid feleslegesek. Fokozatosan határozzon meg új és új célokat. Kezdj el hinni magadban! Látni fogod, hogy minden múló góllal egy kicsit jobban érzed majd magad, és lassan, de biztosan kezded megtalálni elveszett önbizalmadat.

Az önbizalom nagymértékben kihat a párkapcsolatodra is< /h2>

A megnövekedett önbizalmadat nem csak te ismered fel, hanem a körülötted lévők is. Nagymértékben pozitív hatással lesz a párkapcsolatára is. Az önbizalommal rendelkező emberek nemcsak önmagukat kedvelik, hanem partnereiket is. A magabiztos emberek kapcsolata a kölcsönös elszámoláson, egymás megértésén és tiszteletén alapul. A magabiztos emberek vonzóbbak társaik számára. Ráadásul viták, vádak, szemrehányások, gyanakvások nem olyan gyakran fordulnak elő. Próbálj tehát először magadon dolgozni, ez biztosan kifizetődik nem csak a magánéletedben, hanem a munkádban is!


Hasonló cikkek

Mindegyikünk tökéletes házasságot kíván. Ideális esetben az élet végéig. Azt hiszed, a tied soha nem fog szétesni? Hiszen szeretitek egymást, és házassági fogadalmat tettetek! De még több mítosz kering a házasságról, mint a „csupán” párkapcsolatról. Mely mítoszok ezek?

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.