Mi változik a kapcsolat első éve után?

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan fog megváltozni az életük párként?

A továbbiakban nem kápráztatjátok egymást

A kapcsolat elején próbáltok jó benyomást kelteni egymásban. Behúzod a hasad, szépen felöltözöl, a férfiak sosem felejtenek el parfümöt, a nők pedig sminkelni. Néha úgy teszel, mintha jó lennél, néha pedig inkább nem mondod ki hangosan a véleményed. De egy év kapcsolat után a dolgok gyorsan megváltoznak. Átláttok egymáson. Pontosan tudni fogod, mi is vagy valójában. Nem kell többé „hajszolnod a vizet”.

Jó barátok leszel

A kapcsolatod már nem lesz olyan csillogó, mint korábban. A szexuális játékok intenzitása csökkenni fog, de a köztetek lévő bizalom megnő. Egy úgynevezett baráti kötelék megerősödik köztetek. Ha a pár egyikének problémája van, a másik a magáénak fogja tekinteni. Jobban kijössz majd, és jobban megérted egymást.

Az eseményeknek, kirándulásoknak vége

A párkapcsolat kezdetén a párok lelkesen kirándulnak, nyaralnak és körbejárják a különböző eseményeket, ill. a felek. Egy éves kapcsolat után ez az életmód hanyatlásnak indul. Nem lesz okod állandóan elmenni valahova. Szívesen lefekszel a kanapéra, és együtt néztek egy filmet. Nem lesz többé szükséged társaságra, mert ketten elég lesztek.

Nem fogsz többet gyakorolni az előjátékot

Egy év elteltével a kapcsolat szenvedélye elkezd kimerülni. áttűnés. Nem leszel olyan kedves és gyengéd magadhoz, mint korábban. A szex többé nem fogja tartalmazni a hőn szeretett szerelmi előjátékot. A szexuális kapcsolat többé nem lesz vad, mint eddig. Kezd rutinná válni.

A rossz szokások kezdenek zavarni

A kapcsolat elején rózsaszín szemüveg van rajtad, és nem látod partnered hibáit. Ez egy éven belül megváltozik. Elveszti a rózsaszín szemüvegét, és elkezdi észrevenni szerelme rossz szokásait. És mi lesz rosszabb? Partnere rossz szokásai kezdenek zavarni. Számíts kisebb nézeteltérésekre. De ha erős köztetek a kötelék, akkor nem kell attól tartanod, hogy emiatt szakítasz. A legtöbb pár viszonylag könnyen meg tudja oldani ezeket a kezdeti nézeteltéréseket egy kapcsolatban.


Hasonló cikkek

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Gyanítod, hogy szerelmed örökre elmúlt, miközben folytatod valamiben, amit már nem nevezhetsz kapcsolatnak? Az érzelmeket táplálni kell, különben elsorvadnak. A szerelem megértésből, a másikért való harcra való hajlandóságból, barátságból és még sok másból áll. De mindkettőtöknek meg kell próbálnia. Félsz, hogy nincs több szerelem a kapcsolatodban? Nézze meg, hogyan állapíthatja meg.

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.