Mi változik a kapcsolat első éve után?

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan fog megváltozni az életük párként?

A továbbiakban nem kápráztatjátok egymást

A kapcsolat elején próbáltok jó benyomást kelteni egymásban. Behúzod a hasad, szépen felöltözöl, a férfiak sosem felejtenek el parfümöt, a nők pedig sminkelni. Néha úgy teszel, mintha jó lennél, néha pedig inkább nem mondod ki hangosan a véleményed. De egy év kapcsolat után a dolgok gyorsan megváltoznak. Átláttok egymáson. Pontosan tudni fogod, mi is vagy valójában. Nem kell többé „hajszolnod a vizet”.

Jó barátok leszel

A kapcsolatod már nem lesz olyan csillogó, mint korábban. A szexuális játékok intenzitása csökkenni fog, de a köztetek lévő bizalom megnő. Egy úgynevezett baráti kötelék megerősödik köztetek. Ha a pár egyikének problémája van, a másik a magáénak fogja tekinteni. Jobban kijössz majd, és jobban megérted egymást.

Az eseményeknek, kirándulásoknak vége

A párkapcsolat kezdetén a párok lelkesen kirándulnak, nyaralnak és körbejárják a különböző eseményeket, ill. a felek. Egy éves kapcsolat után ez az életmód hanyatlásnak indul. Nem lesz okod állandóan elmenni valahova. Szívesen lefekszel a kanapéra, és együtt néztek egy filmet. Nem lesz többé szükséged társaságra, mert ketten elég lesztek.

Nem fogsz többet gyakorolni az előjátékot

Egy év elteltével a kapcsolat szenvedélye elkezd kimerülni. áttűnés. Nem leszel olyan kedves és gyengéd magadhoz, mint korábban. A szex többé nem fogja tartalmazni a hőn szeretett szerelmi előjátékot. A szexuális kapcsolat többé nem lesz vad, mint eddig. Kezd rutinná válni.

A rossz szokások kezdenek zavarni

A kapcsolat elején rózsaszín szemüveg van rajtad, és nem látod partnered hibáit. Ez egy éven belül megváltozik. Elveszti a rózsaszín szemüvegét, és elkezdi észrevenni szerelme rossz szokásait. És mi lesz rosszabb? Partnere rossz szokásai kezdenek zavarni. Számíts kisebb nézeteltérésekre. De ha erős köztetek a kötelék, akkor nem kell attól tartanod, hogy emiatt szakítasz. A legtöbb pár viszonylag könnyen meg tudja oldani ezeket a kezdeti nézeteltéréseket egy kapcsolatban.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.