A párod egyben a lelki társad is?

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere el, és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Lélektársaddal közös érdeklődési köröd és hasonló nézeteid vannak

Az ellentétek vonzzák egymást, így szerethetsz valakit, aki teljesen különbözik tőled. Hegyeket mászik, miközben te meditálsz. Nem tudsz együtt filmeket nézni, mert szereted őket, és a párod időpocsékolásnak gondolja? Egy lelkitárssal mindig biztos lehetsz abban, hogy amit te élvezel, azt az a lelkitárs is élvezni fogja. A különböző vélemények mindaddig rendben vannak egy kapcsolatban, amíg meg tudod beszélni őket, és esetleg beleegyezel abba, hogy ezt a témát kihagyd a beszélgetésekből.

A lélektársak ugyanazokra a dolgokra költenek

Életünk nagy részét a kereset, a költés, a megtakarítás, a befektetés, a siránkozás és természetesen a pénz miatti aggódás körül forog. És a vélemény, hogy mit veszel még meg és mit nem, nagyon is elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Gyakorlatilag nem kell egyetérteni a lelkitársaddal. Már tudja, hogyan fektessen be, és miről adjon le egyelőre. Ha nem vagy lelki társad, elképzeléseid nagyon eltérőek lehetnek. Emlékezz az előző pontra - ha szerelmed könnyen feladja az összes játékost, sőt a tévét is, miközben egyszerűen csak filmekre van szüksége a boldog élethez, szerelmes vagy, de lélekben nem rokon. Ne feledje, ez nem baj. Ha nem azonos a véleményed a kapcsolat pénzügyi oldaláról, az rendben van. Egyszerűen dolgozzon ki egy pénzügyi tervet a partnerével, és minden nagyobb vásárlás előtt állapodjon meg.

Ön és lelkitársa megegyezni fog a tisztelet formáját illetően.

Minden ember egyedi és mindenki máshol is vannak határaik. Hamarosan legalább egy alapötletet kell kapnia arról, hogy kedvese hogyan látja a kölcsönös tiszteletet és bizalmat. Minél távolabb vagytok egymástól, annál valószínűbb, hogy nem vagytok lelki társak. Ebben az esetben ismét komolyan szórakozz, és légy toleráns a jövőt illetően. Ha valami megbánt téged, először derítsd ki, hogy kedvesed legalább tud-e róla. És hogyan nézhet ki egy másfajta nézet a tiszteletről és a tiszteletről? Rendben vagy a flörtöléssel, egy idegen követésével, szexuális kapcsolatteremtéssel vagy valaki mással való részegen megcsókolással? Indokolhatod azzal, hogy a részeg csókolózás határeset, de végül is részeg voltál, szóval nem baj. A szeretőd számára a hűtlenség flörtölés. Függetlenül az alkoholmérgezés mértékétől. Tehát a lehető leghamarabb tájékozódjon erről az információról. Bár egy lelki társsal gyakorlatilag semmitől nem kell aggódnod, egy rendszeres kapcsolatban igen. Ha eltérő a véleményetek, tájékozódjatok, tájékozódjatok, beszélgessetek egymással.

A kedvesével a szex kalandos, egy lelkitárssal biztonságosabb

A szex nem az egyetlen és kulcsfontosságú dolog egy kapcsolatban, szükséges, de része. Az ehhez vezető út pedig elsősorban a kommunikáción keresztül vezet. Beszélj arról, hogy mi izgat, mit szeretnél kipróbálni, mit szeretsz. Lelkitársaddal azt tapasztalod, hogy alig kell kérned valamit, csak azt csinálod, amit szeretsz. Ha nem vagy lelki társad, a szeretőddel való szex tele lesz kalanddal, mivel folyamatosan valami újat próbál ki. Mindenekelőtt ne félj az intimitásról beszélni.


Hasonló cikkek

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Egy közös nyaralás lehet az első alkalom, amikor egy egész napot együtt töltenek. Szóval jó "tábornok", mielőtt összeköltöznél vagy akár férjhez mennél. Egy nyaralás megerősíthet a kapcsolatodban, vagy teljesen tönkreteheti azt.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.