A párod egyben a lelki társad is?

Ideális esetben 5 emberre van szükségünk az életünkben. Mindkét szülő, legjobb barát, életszeretet és lelki társ. A legtöbben azt hiszik, hogy az utolsó kettő csak egy személy. De ennek nem kell így lennie! És a kapcsolatod mindkét esetben ugyanolyan csodálatos lesz. Meg tudod mondani, hogy van-e lelki társad a kedvesedben, vagy még mindig meg kell találnod ezt a személyt? Gyere el, és nézd meg, hogyan tudod megmondani.

Lélektársaddal közös érdeklődési köröd és hasonló nézeteid vannak

Az ellentétek vonzzák egymást, így szerethetsz valakit, aki teljesen különbözik tőled. Hegyeket mászik, miközben te meditálsz. Nem tudsz együtt filmeket nézni, mert szereted őket, és a párod időpocsékolásnak gondolja? Egy lelkitárssal mindig biztos lehetsz abban, hogy amit te élvezel, azt az a lelkitárs is élvezni fogja. A különböző vélemények mindaddig rendben vannak egy kapcsolatban, amíg meg tudod beszélni őket, és esetleg beleegyezel abba, hogy ezt a témát kihagyd a beszélgetésekből.

A lélektársak ugyanazokra a dolgokra költenek

Életünk nagy részét a kereset, a költés, a megtakarítás, a befektetés, a siránkozás és természetesen a pénz miatti aggódás körül forog. És a vélemény, hogy mit veszel még meg és mit nem, nagyon is elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Gyakorlatilag nem kell egyetérteni a lelkitársaddal. Már tudja, hogyan fektessen be, és miről adjon le egyelőre. Ha nem vagy lelki társad, elképzeléseid nagyon eltérőek lehetnek. Emlékezz az előző pontra - ha szerelmed könnyen feladja az összes játékost, sőt a tévét is, miközben egyszerűen csak filmekre van szüksége a boldog élethez, szerelmes vagy, de lélekben nem rokon. Ne feledje, ez nem baj. Ha nem azonos a véleményed a kapcsolat pénzügyi oldaláról, az rendben van. Egyszerűen dolgozzon ki egy pénzügyi tervet a partnerével, és minden nagyobb vásárlás előtt állapodjon meg.

Ön és lelkitársa megegyezni fog a tisztelet formáját illetően.

Minden ember egyedi és mindenki máshol is vannak határaik. Hamarosan legalább egy alapötletet kell kapnia arról, hogy kedvese hogyan látja a kölcsönös tiszteletet és bizalmat. Minél távolabb vagytok egymástól, annál valószínűbb, hogy nem vagytok lelki társak. Ebben az esetben ismét komolyan szórakozz, és légy toleráns a jövőt illetően. Ha valami megbánt téged, először derítsd ki, hogy kedvesed legalább tud-e róla. És hogyan nézhet ki egy másfajta nézet a tiszteletről és a tiszteletről? Rendben vagy a flörtöléssel, egy idegen követésével, szexuális kapcsolatteremtéssel vagy valaki mással való részegen megcsókolással? Indokolhatod azzal, hogy a részeg csókolózás határeset, de végül is részeg voltál, szóval nem baj. A szeretőd számára a hűtlenség flörtölés. Függetlenül az alkoholmérgezés mértékétől. Tehát a lehető leghamarabb tájékozódjon erről az információról. Bár egy lelki társsal gyakorlatilag semmitől nem kell aggódnod, egy rendszeres kapcsolatban igen. Ha eltérő a véleményetek, tájékozódjatok, tájékozódjatok, beszélgessetek egymással.

A kedvesével a szex kalandos, egy lelkitárssal biztonságosabb

A szex nem az egyetlen és kulcsfontosságú dolog egy kapcsolatban, szükséges, de része. Az ehhez vezető út pedig elsősorban a kommunikáción keresztül vezet. Beszélj arról, hogy mi izgat, mit szeretnél kipróbálni, mit szeretsz. Lelkitársaddal azt tapasztalod, hogy alig kell kérned valamit, csak azt csinálod, amit szeretsz. Ha nem vagy lelki társad, a szeretőddel való szex tele lesz kalanddal, mivel folyamatosan valami újat próbál ki. Mindenekelőtt ne félj az intimitásról beszélni.


Hasonló cikkek

A boldog partnerélethez minden tanács megismétli az alfát és az omegát: vagyis a kommunikációt. De mi van akkor, ha olyan állapotban van, amikor egyszerűen nem tud beszélni? Mert bármit mondasz, a párod azonnal támadásnak értékeli? A legjobb szándék ekkor vitába torkollik. Ebben az esetben a kommunikáció nem igazán segít.

A férfiaknak nagyon világos elképzeléseik vannak arról, mit tegyenek a nők a háztartásért, a gyerekekért és önmagukért. Ha megfelel a cikkben alább található pontoknak, akkor Ön a tökéletes feleség (társ) az urak számára.

Egész napját a munkahelyén tölti? Pároddal csak este van egy kis időd? Hozd ki a legtöbbet ezekből a rövid pillanatokból. Ezután egész nap várjátok egymást.

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.