Hogyan válasszunk partnereket?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják meg a férfiak és a nők partnerüket.

Hogyan választják meg a nők partnerüket?

1. A nők számára az első számú prioritás a hűség. A hölgyek törékeny és érzékeny lények, bár néha első pillantásra nem tűnik annak. A legtöbben olyan férfit keresnek, aki csak rá vágyik majd. Egy hölgy sem akar olyan férfit otthon, aki mások ágyába ugrik.

2. A második helyet a szerelem foglalja el. Az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan partner legyen, akit egy lány/nő szeret. A nők csak párkapcsolatban szeretettel lehetnek igazán boldogok.

3. A harmadik helyen a szex áll. A minőségi szex minden boldog kapcsolat alapja. Ha ez az összetevő nem működik egy párban, a kapcsolat nem tarthat sokáig.

4. A nők párjának megjelenése a negyedik helyre lépett fel. A nők elsősorban nem a megjelenés, hanem inkább a szimpátia alapján választanak. A nők nagyon jól tudják, hogy nem a párjuk külseje a legfontosabb egy kapcsolatban.

5. Az utolsó helyre a partner anyagi háttere került. Manapság a nők saját erejüket is felhasználhatják arra, hogy önállóan keressenek pénzt, így már nem függnek annyira a férfiak vagyonától.

Hogyan választják ki a férfiak a párjukat?

< br />1. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is elsősorban a hűségről szólnak. Egy hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolat egyszerűen nem lehetséges nagy bizalom nélkül. Természetesen benne van a hűség is, ami mindkét partnert leköti. És éppen ezen a ponton találkozunk gyakori buktatóval. A hűtlenség a legnagyobb probléma a kortárs kapcsolatokban.

2. A második legfontosabb prioritás, amely szerint a férfiak a párjukat választják, a megjelenés. A férfiak nagy hangsúlyt fektetnek a nő megjelenésére. A férfiaknak szükségük van arra, hogy a barátnőjük segítségével mutassák be magukat. Lehet, hogy kissé önzőnek hangzik, de maga a természet az emberiség kezdete óta ezt a prioritást rótta az emberekre.

3. A férfiak szeretni akarnak és szeretve lenni, ezért a szerelmet tartják az egyik legfontosabb dolognak egy kapcsolatban. Nélküle a kapcsolatuk üres lenne.


4. Meglepődhet, de az elégedett szex csak a negyedik helyen áll a férfiaknál. Még a szerelem után is van. A férfiak nem csak a szexre gondolnak, ahogy egyes nők állítják. A férfiak számára a szex nagyon fontos, de nem annyira, hogy ezért elhagyják álompartnerüket.


5. Az utolsó sort a partner tulajdona foglalja el. Szinte semmilyen szerepet nem játszik náluk. A nőkhöz hasonlóan maguk is képesek beszerezni.


Hasonló cikkek

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Annak ellenére, hogy Ön felnőtt, a családja egyértelművé teszi, hogy nem helyesli partnerét? Minden látogatáskor visszahúzódnak, és rendszeresen elmagyarázzák, hogy nem ő a megfelelő az Ön számára? A szemrehányásaik zavarnak, de nem fogsz lemondani a szerelemről. Szóval azon gondolkodik, hogyan változtassa meg családja véleményét?

Mindenki követ el hibákat az életben. Nők és férfiak. Ők szerves részét képezik nekünk. És ezek az aranyos hibák és tökéletlenségek azok, amelyek miatt szeretjük egymást. De a férfiak olyan gyakran követnek el hibákat egy kapcsolatban, hogy már nem is tudnak róluk. Mit kell tehát kerülni, hogy a kapcsolat úgy működjön, ahogy kell?

Mindannyian tudjuk, hogy a minőségi partnerkommunikáció minden jól működő kapcsolat alapja. Hogyan nézzen ki a megfelelő kommunikáció, hogy elkerüljük a felesleges nézeteltéréseket, vitákat, félreértéseket, és egyben partnerünk pontosan tudja, mit vár el tőle? Csak bizonyos kommunikációs szabályok betartásával. Hiszen közületek kevesen olyan tisztánlátók, akik pontosan tudják, mit akar a másik. Ha világossá teszed párod számára, hogy mit vársz el tőle, mit szeretsz és mit nem, sokkal elégedettebb lesz az életed.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.