Hogyan válasszunk partnereket?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják meg a férfiak és a nők partnerüket.

Hogyan választják meg a nők partnerüket?

1. A nők számára az első számú prioritás a hűség. A hölgyek törékeny és érzékeny lények, bár néha első pillantásra nem tűnik annak. A legtöbben olyan férfit keresnek, aki csak rá vágyik majd. Egy hölgy sem akar olyan férfit otthon, aki mások ágyába ugrik.

2. A második helyet a szerelem foglalja el. Az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan partner legyen, akit egy lány/nő szeret. A nők csak párkapcsolatban szeretettel lehetnek igazán boldogok.

3. A harmadik helyen a szex áll. A minőségi szex minden boldog kapcsolat alapja. Ha ez az összetevő nem működik egy párban, a kapcsolat nem tarthat sokáig.

4. A nők párjának megjelenése a negyedik helyre lépett fel. A nők elsősorban nem a megjelenés, hanem inkább a szimpátia alapján választanak. A nők nagyon jól tudják, hogy nem a párjuk külseje a legfontosabb egy kapcsolatban.

5. Az utolsó helyre a partner anyagi háttere került. Manapság a nők saját erejüket is felhasználhatják arra, hogy önállóan keressenek pénzt, így már nem függnek annyira a férfiak vagyonától.

Hogyan választják ki a férfiak a párjukat?

< br />1. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is elsősorban a hűségről szólnak. Egy hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolat egyszerűen nem lehetséges nagy bizalom nélkül. Természetesen benne van a hűség is, ami mindkét partnert leköti. És éppen ezen a ponton találkozunk gyakori buktatóval. A hűtlenség a legnagyobb probléma a kortárs kapcsolatokban.

2. A második legfontosabb prioritás, amely szerint a férfiak a párjukat választják, a megjelenés. A férfiak nagy hangsúlyt fektetnek a nő megjelenésére. A férfiaknak szükségük van arra, hogy a barátnőjük segítségével mutassák be magukat. Lehet, hogy kissé önzőnek hangzik, de maga a természet az emberiség kezdete óta ezt a prioritást rótta az emberekre.

3. A férfiak szeretni akarnak és szeretve lenni, ezért a szerelmet tartják az egyik legfontosabb dolognak egy kapcsolatban. Nélküle a kapcsolatuk üres lenne.


4. Meglepődhet, de az elégedett szex csak a negyedik helyen áll a férfiaknál. Még a szerelem után is van. A férfiak nem csak a szexre gondolnak, ahogy egyes nők állítják. A férfiak számára a szex nagyon fontos, de nem annyira, hogy ezért elhagyják álompartnerüket.


5. Az utolsó sort a partner tulajdona foglalja el. Szinte semmilyen szerepet nem játszik náluk. A nőkhöz hasonlóan maguk is képesek beszerezni.


Hasonló cikkek

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Ezt az elvet gyakran megismétlik a filmhősök, akik egymás között harcolnak egy partnerért. Legtöbbször azonban az veszít, aki nem néz hátra. Tehát milyen elveket kell követned, hogy a szerelmed tartós legyen?

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.