Hogyan válasszunk partnereket?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják meg a férfiak és a nők partnerüket.

Hogyan választják meg a nők partnerüket?

1. A nők számára az első számú prioritás a hűség. A hölgyek törékeny és érzékeny lények, bár néha első pillantásra nem tűnik annak. A legtöbben olyan férfit keresnek, aki csak rá vágyik majd. Egy hölgy sem akar olyan férfit otthon, aki mások ágyába ugrik.

2. A második helyet a szerelem foglalja el. Az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan partner legyen, akit egy lány/nő szeret. A nők csak párkapcsolatban szeretettel lehetnek igazán boldogok.

3. A harmadik helyen a szex áll. A minőségi szex minden boldog kapcsolat alapja. Ha ez az összetevő nem működik egy párban, a kapcsolat nem tarthat sokáig.

4. A nők párjának megjelenése a negyedik helyre lépett fel. A nők elsősorban nem a megjelenés, hanem inkább a szimpátia alapján választanak. A nők nagyon jól tudják, hogy nem a párjuk külseje a legfontosabb egy kapcsolatban.

5. Az utolsó helyre a partner anyagi háttere került. Manapság a nők saját erejüket is felhasználhatják arra, hogy önállóan keressenek pénzt, így már nem függnek annyira a férfiak vagyonától.

Hogyan választják ki a férfiak a párjukat?

< br />1. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is elsősorban a hűségről szólnak. Egy hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolat egyszerűen nem lehetséges nagy bizalom nélkül. Természetesen benne van a hűség is, ami mindkét partnert leköti. És éppen ezen a ponton találkozunk gyakori buktatóval. A hűtlenség a legnagyobb probléma a kortárs kapcsolatokban.

2. A második legfontosabb prioritás, amely szerint a férfiak a párjukat választják, a megjelenés. A férfiak nagy hangsúlyt fektetnek a nő megjelenésére. A férfiaknak szükségük van arra, hogy a barátnőjük segítségével mutassák be magukat. Lehet, hogy kissé önzőnek hangzik, de maga a természet az emberiség kezdete óta ezt a prioritást rótta az emberekre.

3. A férfiak szeretni akarnak és szeretve lenni, ezért a szerelmet tartják az egyik legfontosabb dolognak egy kapcsolatban. Nélküle a kapcsolatuk üres lenne.


4. Meglepődhet, de az elégedett szex csak a negyedik helyen áll a férfiaknál. Még a szerelem után is van. A férfiak nem csak a szexre gondolnak, ahogy egyes nők állítják. A férfiak számára a szex nagyon fontos, de nem annyira, hogy ezért elhagyják álompartnerüket.


5. Az utolsó sort a partner tulajdona foglalja el. Szinte semmilyen szerepet nem játszik náluk. A nőkhöz hasonlóan maguk is képesek beszerezni.


Hasonló cikkek

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.