Hogyan válasszunk partnereket?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják meg a férfiak és a nők partnerüket.

Hogyan választják meg a nők partnerüket?

1. A nők számára az első számú prioritás a hűség. A hölgyek törékeny és érzékeny lények, bár néha első pillantásra nem tűnik annak. A legtöbben olyan férfit keresnek, aki csak rá vágyik majd. Egy hölgy sem akar olyan férfit otthon, aki mások ágyába ugrik.

2. A második helyet a szerelem foglalja el. Az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan partner legyen, akit egy lány/nő szeret. A nők csak párkapcsolatban szeretettel lehetnek igazán boldogok.

3. A harmadik helyen a szex áll. A minőségi szex minden boldog kapcsolat alapja. Ha ez az összetevő nem működik egy párban, a kapcsolat nem tarthat sokáig.

4. A nők párjának megjelenése a negyedik helyre lépett fel. A nők elsősorban nem a megjelenés, hanem inkább a szimpátia alapján választanak. A nők nagyon jól tudják, hogy nem a párjuk külseje a legfontosabb egy kapcsolatban.

5. Az utolsó helyre a partner anyagi háttere került. Manapság a nők saját erejüket is felhasználhatják arra, hogy önállóan keressenek pénzt, így már nem függnek annyira a férfiak vagyonától.

Hogyan választják ki a férfiak a párjukat?

< br />1. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is elsősorban a hűségről szólnak. Egy hosszú távú és kiegyensúlyozott kapcsolat egyszerűen nem lehetséges nagy bizalom nélkül. Természetesen benne van a hűség is, ami mindkét partnert leköti. És éppen ezen a ponton találkozunk gyakori buktatóval. A hűtlenség a legnagyobb probléma a kortárs kapcsolatokban.

2. A második legfontosabb prioritás, amely szerint a férfiak a párjukat választják, a megjelenés. A férfiak nagy hangsúlyt fektetnek a nő megjelenésére. A férfiaknak szükségük van arra, hogy a barátnőjük segítségével mutassák be magukat. Lehet, hogy kissé önzőnek hangzik, de maga a természet az emberiség kezdete óta ezt a prioritást rótta az emberekre.

3. A férfiak szeretni akarnak és szeretve lenni, ezért a szerelmet tartják az egyik legfontosabb dolognak egy kapcsolatban. Nélküle a kapcsolatuk üres lenne.


4. Meglepődhet, de az elégedett szex csak a negyedik helyen áll a férfiaknál. Még a szerelem után is van. A férfiak nem csak a szexre gondolnak, ahogy egyes nők állítják. A férfiak számára a szex nagyon fontos, de nem annyira, hogy ezért elhagyják álompartnerüket.


5. Az utolsó sort a partner tulajdona foglalja el. Szinte semmilyen szerepet nem játszik náluk. A nőkhöz hasonlóan maguk is képesek beszerezni.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

Te is ismered azt az érzést, amikor nem vagy biztos benne, hogy a kapcsolatod tartós lesz? Féltékeny vagy a szerelmedre? Nem hiszel magadnak? Aggódsz a kapcsolat vége miatt? Összehasonlítod mindazokkal, akik csak pislognak a szerelmed körül? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod, akkor itt az ideje, hogy megszabadulj a kapcsolati bizonytalanságoktól.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.