Önző emberrel élsz együtt?

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel?Az igaz szerelemnek önzetlennek kell lennie. Meg kell adnia a lelkét a partnerének. Neked is meg kellene adnia. Bíznia kell benne, és biztonságban kell éreznie magát vele. Tudnod kell, hogy mindenben számíthatsz a partneredre. Az igaz szerelem tiszta. Amit a partnerednek adsz, azt neki is meg kell adnia neked. Képesnek kell lennie nem csak venni, hanem adni is. Ellenkező esetben a szerelmed mit sem ér.

Hogyan ismerhetsz fel egy önző partnert?

Nem beszél veled, nem hallgat rád

Nem beszél neked olyan dolgokról, amelyek érdekelnek, és beszélni szeretnél Főleg az őt érdeklő témákról beszél. És ez a helyzet az Ön véleményével is. Önző partnere nem érdeklődik irántad. Az önző ember a saját véleményét részesíti előnyben. Mindig igazuk van!

Amellett, hogy nem szeret veled beszélgetni, nem szeret hallgatni sem. Amíg dicséred, hallgass meg mindent, ami neki sikerült, vagy éppen ellenkezőleg, mi bántja, próbálj meg mindenben segíteni, soha nem talál pillanatot, hogy igazán meghallgasson. Az önző ember csak a saját problémáit látja, és figyelmen kívül hagyja a tiédet.

Mindig önmagát és az érdekeit helyezi előtérbe

Mindegy, hogy milyen utazást javasol, vagy milyen tervet készít, egyiket sem elég jónak tűnik neki. Mindig oda mész, ahova mond. Ha felajánlasz neki egy közös találkozót a barátaiddal, akkor visszautasítja, és folytatja tevékenységét. Hasonlóképpen, ha azt mondod neki, hogy egy pohár bor mellett szeretnél együtt tölteni az estét, ad egy kosarat, és elmegy sörözni a barátaival. Nem érdekli a tevékenységed. Azt csinál, amit akar, nem azt, amit te.

Csökkenti az önértékelésedet

Még ha önellátóbb is lennél, a partnered nem fogja tudatni veled ezt a tényt. Szavaival és viselkedésével ledönti az önbizalmadat. Azt akarja, hogy érezd, nélküle semmi vagy, és nem tudsz megbirkózni nélküle az életben. Viselkedése elhiteti veled, hogy ő a legjobb dolog, ami valaha történt veled.

Nem fog tisztelni

Önző partnere soha nem fogja beismerni, hogy boldoggá tetted. Ne várd tőle sem a szeretet szívszorító megnyilvánulását, sem a hála jeleit. Soha nem fog mindent megtenni, hogy segítsen neked, amikor szükséged van rá. Nem ölelünk meg, ha levertnek érzed magad. Minden hibát és problémát rád vetnek. Egy önző partner hibátlannak látja magát, és ennek megfelelően bánik veled. Ne felejtsd el.

Ha ilyen partnerrel élsz, gondold át, nem lenne-e jobb valakivel együtt élni, aki tisztelni fog, szeretni fog, és akire mindenben támaszkodhatsz. jte arról, hogy nem lenne-e jobb valakivel együtt élni, aki tisztelni fog, szeretni fog, és akire mindenben támaszkodhat.


Hasonló cikkek

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Az olyan dolgok esetében, mint például a hatodik emeletről való lezuhanás, egyértelmű számunkra, hogy a valóságban a hős nem élné túl. De vannak tények, amelyeket a filmek megtanítottak természetesnek venni, pedig a valóságban szinte lehetetlen megvalósítani. Mit várnak el gyakran a férfiak a nőktől, de nincs esélyük teljesíteni?

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.