Hogyan kell gondoskodni egy kapcsolatról?

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk a számodra, amelyeket érdemes követned, hogy kapcsolatod tartós legyen.

Korlátozd a kérdezősködést

Természetesen törődsz azzal, akit szeretsz. Nincs ezzel semmi baj. Tudni akarod, hol voltak, mit csináltak. De használd a józan észt, és ne ess túlzásba. Semmiképpen ne kérdezze meg kollégáját közvetlenül az ajtóban, vagy esetleg a kollégái előtt. Adj nekik egy esélyt, hogy rendelkezzenek titkokkal. Nem kell ismerned az életük minden részletét. Beleértve, hogy mit viselt új kollégájuk, mit mondott pontosan a főnökük, és miről beszélgettek az edzőterem többi tagjával. Ne kérdezd ki őket. Adj nekik egy kis magánéletet. Neked is szükséged van rá az élethez!

Ismerd fel egymás szükségleteit

Teljesen egyenrangú partnerek vagytok egy kapcsolatban. Az Ön igényei és problémái egy szinten vannak. Tehát ha partnere valamiben rád bízik, soha ne bagatellizálja a problémáját. Még ha neked ez teljes hülyeségnek tűnik is, nekik nem hülyeség. Hallgassa meg őket és támogassa őket. Még olyan helyzetekben is, amikor teljesen más a véleményetek erről a kérdésről.

Ne vegyétek el egymástól a szabadságot

Egyértelmű, hogy minden szabad pillanatot a kedvesével szeretnétek tölteni. De mindenkinek szüksége van időre önmagára az életében. A gondolatok rendszerezéséhez, az ötletek átgondolásához, csak azért, hogy kinézz az ablakon, és hagyd elkalandozni a gondolataidat. Egyedül a pillanatok visznek tovább minket, mint egyéneket. Kényeztesse egymást.

Dicsérjétek magatokat

Még az apróságokért is. Látta, hogy kirúgtak a munkából, és szó nélkül lövést nyomott a kezedbe? Egyedül takarította ki az edényeket a mosogatógépből? Dicsérjétek őket! Értékelni fogod képességüket és hajlandóságukat, hogy együtt érezzenek veled, hogy valami kedveset tegyenek érted. Ráadásul észrevétlenül tudatod velük, hogy pontosan ezt értékeled. Nagyobb az esélye, hogy legközelebb újra megcsinálják.


Hasonló cikkek

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

A nők idővel több tapasztalatot és önbizalmat szereznek az életben. Ez a kapcsolatukon is megmutatkozik. Olyan dolgokat tesznek, amelyek erősítik partnerségüket. Milyen?

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.