Hogyan kell gondoskodni egy kapcsolatról?

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk a számodra, amelyeket érdemes követned, hogy kapcsolatod tartós legyen.

Korlátozd a kérdezősködést

Természetesen törődsz azzal, akit szeretsz. Nincs ezzel semmi baj. Tudni akarod, hol voltak, mit csináltak. De használd a józan észt, és ne ess túlzásba. Semmiképpen ne kérdezze meg kollégáját közvetlenül az ajtóban, vagy esetleg a kollégái előtt. Adj nekik egy esélyt, hogy rendelkezzenek titkokkal. Nem kell ismerned az életük minden részletét. Beleértve, hogy mit viselt új kollégájuk, mit mondott pontosan a főnökük, és miről beszélgettek az edzőterem többi tagjával. Ne kérdezd ki őket. Adj nekik egy kis magánéletet. Neked is szükséged van rá az élethez!

Ismerd fel egymás szükségleteit

Teljesen egyenrangú partnerek vagytok egy kapcsolatban. Az Ön igényei és problémái egy szinten vannak. Tehát ha partnere valamiben rád bízik, soha ne bagatellizálja a problémáját. Még ha neked ez teljes hülyeségnek tűnik is, nekik nem hülyeség. Hallgassa meg őket és támogassa őket. Még olyan helyzetekben is, amikor teljesen más a véleményetek erről a kérdésről.

Ne vegyétek el egymástól a szabadságot

Egyértelmű, hogy minden szabad pillanatot a kedvesével szeretnétek tölteni. De mindenkinek szüksége van időre önmagára az életében. A gondolatok rendszerezéséhez, az ötletek átgondolásához, csak azért, hogy kinézz az ablakon, és hagyd elkalandozni a gondolataidat. Egyedül a pillanatok visznek tovább minket, mint egyéneket. Kényeztesse egymást.

Dicsérjétek magatokat

Még az apróságokért is. Látta, hogy kirúgtak a munkából, és szó nélkül lövést nyomott a kezedbe? Egyedül takarította ki az edényeket a mosogatógépből? Dicsérjétek őket! Értékelni fogod képességüket és hajlandóságukat, hogy együtt érezzenek veled, hogy valami kedveset tegyenek érted. Ráadásul észrevétlenül tudatod velük, hogy pontosan ezt értékeled. Nagyobb az esélye, hogy legközelebb újra megcsinálják.


Hasonló cikkek

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Azt gondolhatja, hogy a vitákat kerülnie kell, mert kudarcot vall, és a gyakoribb eszmecsere csak tönkreteszi a kapcsolatát. De ennek az ellenkezője igaz. Egy konstruktív vita kitisztítja köztetek a levegőt, és újra előre léphet a kapcsolatban. A probléma az, hogy az emberek nem tudnak rendesen vitatkozni. Szeretné tudni, hogyan zajlik egy konstruktív vita?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.