Hogyan kell gondoskodni egy kapcsolatról?

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk a számodra, amelyeket érdemes követned, hogy kapcsolatod tartós legyen.

Korlátozd a kérdezősködést

Természetesen törődsz azzal, akit szeretsz. Nincs ezzel semmi baj. Tudni akarod, hol voltak, mit csináltak. De használd a józan észt, és ne ess túlzásba. Semmiképpen ne kérdezze meg kollégáját közvetlenül az ajtóban, vagy esetleg a kollégái előtt. Adj nekik egy esélyt, hogy rendelkezzenek titkokkal. Nem kell ismerned az életük minden részletét. Beleértve, hogy mit viselt új kollégájuk, mit mondott pontosan a főnökük, és miről beszélgettek az edzőterem többi tagjával. Ne kérdezd ki őket. Adj nekik egy kis magánéletet. Neked is szükséged van rá az élethez!

Ismerd fel egymás szükségleteit

Teljesen egyenrangú partnerek vagytok egy kapcsolatban. Az Ön igényei és problémái egy szinten vannak. Tehát ha partnere valamiben rád bízik, soha ne bagatellizálja a problémáját. Még ha neked ez teljes hülyeségnek tűnik is, nekik nem hülyeség. Hallgassa meg őket és támogassa őket. Még olyan helyzetekben is, amikor teljesen más a véleményetek erről a kérdésről.

Ne vegyétek el egymástól a szabadságot

Egyértelmű, hogy minden szabad pillanatot a kedvesével szeretnétek tölteni. De mindenkinek szüksége van időre önmagára az életében. A gondolatok rendszerezéséhez, az ötletek átgondolásához, csak azért, hogy kinézz az ablakon, és hagyd elkalandozni a gondolataidat. Egyedül a pillanatok visznek tovább minket, mint egyéneket. Kényeztesse egymást.

Dicsérjétek magatokat

Még az apróságokért is. Látta, hogy kirúgtak a munkából, és szó nélkül lövést nyomott a kezedbe? Egyedül takarította ki az edényeket a mosogatógépből? Dicsérjétek őket! Értékelni fogod képességüket és hajlandóságukat, hogy együtt érezzenek veled, hogy valami kedveset tegyenek érted. Ráadásul észrevétlenül tudatod velük, hogy pontosan ezt értékeled. Nagyobb az esélye, hogy legközelebb újra megcsinálják.


Hasonló cikkek

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

Húsz évvel ezelőtt feleannyi pár házasodott össze. A mai trend inkább a rakáson vagy a szabad házasságban való életet diktálja. Főleg a nagyvárosokban. A falvakban ma is gyakoriak az esküvők. Miért van ez így? És milyen előnyökkel vagy hátrányokkal járhat egy ilyen élet a nem házas pároknak?

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Sokat tanulunk a szüleinktől. Az első lépésektől a pénzkezelésig. Sajnos a legfontosabb néhány családban kicsit megingat. Szeretet. Nem tudjuk, hogyan mutassuk meg párunknak, hogyan viselkedjünk vita után, mit tegyünk, ha segítségre van szüksége. Hogyan lehetséges? A szülők egyáltalán nem beszélnek a szeretetről gyermekeikkel, és következetesen kizárják őket bármilyen helyzet megoldásából. Mi az eredménye annak, hogy a szüleid soha nem beszéltek neked a párkapcsolatról?

Határtalanul szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni értük, amit a szemükben látsz? Nem számít, mit gondolsz, mindenben csak magadat és a szeretődet látod? Ez igaz? Hogyan kinek és hogyan mikor. A szerelem nem lehet börtön senki számára! A szerelemnek szabadságot kell adnia egy kapcsolatban. Ezt ne felejtsd el.

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.