Miért csinálod újra, vagy 5 férfi rossz szokás, amit a nők utálnak

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

1. Figyelmen kívül hagyja a „nem” szót.

A „Ha egy nő NEM-et mond, IGEN-t jelent”, a hölgyek ölnének. Még ha nem biztosak benne, vagy még mindig gondolkodnak, a „NEM” egyszerűen „NEM”-et jelent. Nem lesz, nem, nem kell, nem fog, nem fog megtörténni. Csak nem. Ha nem hallgatsz rá, és folyton kacskaringóskodsz, akkor vitába szállsz. A legrosszabb esetben szakítani.

2. Nem ismeri el, hogy hibázott

Még ha szilánkok és kiömlött kávé fölött állsz, soha nem fogod beismerni, hogy leejtetted a bögrét. Nos, a nők ezt még elviselik. De ha valami nagyobbról van szó, elkezdenek vöröset látni. Talán nem kér útbaigazítást. Mindenki eltéved, főleg egy ismeretlen helyen. Akkor miért nem kérünk útbaigazítást három óra értelmetlen bolyongás helyett?

3. Megsértődni

Ha van valami, ami igazán elriasztja a nőket, az a gyerekes sértés. Nem fog megdicsérni egy kézzel összevert gardróbért, ezért sikoltozni kezdesz, hogy soha életedben nem csinálsz neki semmit? Azt fogja mondani, hogy valami a te hibád. És van-e még bátorsága, hogy igaza legyen? Megsértődni azért, mert nem hízelgett egy férfi egójának, az egy ötéves szintjén van.

4. Mamahotel

Mama híres pudingja mindig szerepel a listán. Ha kihasználod a szüleid vendégszeretetét ahelyett, hogy függetlenné válnál, és felnőtt férfiként élnél, az biztos, hogy minden nőt kikapcsol. Ő lesz a második anyád. Sokkal több, mint egy partner. És a legtöbb partner ezt szeretné.

5. Törli az őt elutasító nőket a közösségi oldalakról

Ha csak egyszer is, megértetné magát. Főleg, ha nagyon kemény szakítás volt, vagy ilyesmi. Ilyen esetben érthető a törlés. De ha dacosan törli mindegyiket, és ami a legjobb, olyan állapotokat ad hozzá, amelyek szerint az adott személy nem érdemel meg téged, akkor ez már nem teljesen normális. Ebben az esetben a szóban forgó személy csak megerősíti, hogy helyesen cselekedett, és nincs többé semmi köze hozzád. A még nem töröltek pedig csak őt támogatják.


Hasonló cikkek

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el és megtudja.

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

Rájött, hogy nem igazán tudja, milyen személyiségű a partnere? Állandóan meglep valami újjal, és ez megijeszt? Tudja meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. Ennek megfelelően felfedhető olyan tulajdonságai, amelyekről korábban fogalma sem volt. Olvass tovább, és nagyon meglepődhetsz azon, hogy milyen is valójában a partnered!

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.