Miért csinálod újra, vagy 5 férfi rossz szokás, amit a nők utálnak

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

1. Figyelmen kívül hagyja a „nem” szót.

A „Ha egy nő NEM-et mond, IGEN-t jelent”, a hölgyek ölnének. Még ha nem biztosak benne, vagy még mindig gondolkodnak, a „NEM” egyszerűen „NEM”-et jelent. Nem lesz, nem, nem kell, nem fog, nem fog megtörténni. Csak nem. Ha nem hallgatsz rá, és folyton kacskaringóskodsz, akkor vitába szállsz. A legrosszabb esetben szakítani.

2. Nem ismeri el, hogy hibázott

Még ha szilánkok és kiömlött kávé fölött állsz, soha nem fogod beismerni, hogy leejtetted a bögrét. Nos, a nők ezt még elviselik. De ha valami nagyobbról van szó, elkezdenek vöröset látni. Talán nem kér útbaigazítást. Mindenki eltéved, főleg egy ismeretlen helyen. Akkor miért nem kérünk útbaigazítást három óra értelmetlen bolyongás helyett?

3. Megsértődni

Ha van valami, ami igazán elriasztja a nőket, az a gyerekes sértés. Nem fog megdicsérni egy kézzel összevert gardróbért, ezért sikoltozni kezdesz, hogy soha életedben nem csinálsz neki semmit? Azt fogja mondani, hogy valami a te hibád. És van-e még bátorsága, hogy igaza legyen? Megsértődni azért, mert nem hízelgett egy férfi egójának, az egy ötéves szintjén van.

4. Mamahotel

Mama híres pudingja mindig szerepel a listán. Ha kihasználod a szüleid vendégszeretetét ahelyett, hogy függetlenné válnál, és felnőtt férfiként élnél, az biztos, hogy minden nőt kikapcsol. Ő lesz a második anyád. Sokkal több, mint egy partner. És a legtöbb partner ezt szeretné.

5. Törli az őt elutasító nőket a közösségi oldalakról

Ha csak egyszer is, megértetné magát. Főleg, ha nagyon kemény szakítás volt, vagy ilyesmi. Ilyen esetben érthető a törlés. De ha dacosan törli mindegyiket, és ami a legjobb, olyan állapotokat ad hozzá, amelyek szerint az adott személy nem érdemel meg téged, akkor ez már nem teljesen normális. Ebben az esetben a szóban forgó személy csak megerősíti, hogy helyesen cselekedett, és nincs többé semmi köze hozzád. A még nem töröltek pedig csak őt támogatják.


Hasonló cikkek

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.