Mit nem várhatsz el soha a férfiaktól?

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Megmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Nem fog megváltozni

Százszor elmondhatod a párodnak, hogy tegyen rendet maga után, és legalább néha mossa ki koszos edények. Mindig kárba megy minden szava ebben a témában? Megpróbálhatsz változtatni a szokásain, de hidd el, nem fog sikerülni. Jobb, ha beletörődik a rossz tulajdonságaiba. Ha feladod ezt a harcot, soha többé nem kell aggódnod ezek miatt. Fogadd el az emberedet olyannak, amilyen. Neki is ezt kellene tennie. Bízza rá cserébe az összes férfimunkát.

Nem emlékszik a fontos dátumokra

Ne várja el, hogy partnere emlékezzen a fontos dátumokra. Hogy nem fog emlékezni a születésnapodra vagy a gyerekeid, szüleid születésnapjára, stb.? Mi a helyzet a randevúzással vagy a házassági évfordulóval? Csak felejtsd el. Ha szeretné élvezni ezeket a fontos napokat, jobb, ha előre megmondja neki a fontos dátumot. Akkor biztos leszel benne, hogy legalább virágot hoz neked.

Nem veszik észre a részleteket

Ne szomorkodj, hogy a partnered nem veszi észre. az új ruhákat, frizurát vagy körmöket. Bármilyen apró részletet felismerhetsz a barátodban, és dicsérhetsz érte. A férfiak nem foglalkoznak ilyenekkel. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek rajtad valamit, annak gyökeres átalakulásnak kell lennie. Annak, hogy a férfiak nem figyelnek a részletekre, megvannak az előnyei. Nem orvosolja a hiányosságait. És megéri!

Nem foglalkoznak minden mondattal részletesen

A legtöbb nő gyakran hajlamos utalásokkal kifejezni magát. A férfiak általában nem értik meg őket. Világosan és érthetően kell beszélnie velük. Nem elemzik részletesen minden mondatodat. Nem gondolnak más alternatívákra, amelyek tartalmazhatják az Ön szavait. Ha a férfiaknak minden üzeneteddel részletesen foglalkozniuk kellene, valószínűleg megőrülnének. Emiatt jobb mindent egyenesen elmondani. Ne rejts mást a szavaid mögé, mert a férfiak nem fogják megérteni. Ha akarsz valamit, világosan és érthetően mondd ki!
Hasonló cikkek

A hűtlenség életünk normális része. Szinte minden második házaspárt érint. Egyes nők határozott lépéseket tesznek, és szakítanak párjukkal. Mások még egy esélyt adnak emberüknek. De vannak olyan nők is, akik némán figyelik párjuk hűtlenségét. Azt kérdezed, hogy miért?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.