Mit nem várhatsz el soha a férfiaktól?

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Megmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Nem fog megváltozni

Százszor elmondhatod a párodnak, hogy tegyen rendet maga után, és legalább néha mossa ki koszos edények. Mindig kárba megy minden szava ebben a témában? Megpróbálhatsz változtatni a szokásain, de hidd el, nem fog sikerülni. Jobb, ha beletörődik a rossz tulajdonságaiba. Ha feladod ezt a harcot, soha többé nem kell aggódnod ezek miatt. Fogadd el az emberedet olyannak, amilyen. Neki is ezt kellene tennie. Bízza rá cserébe az összes férfimunkát.

Nem emlékszik a fontos dátumokra

Ne várja el, hogy partnere emlékezzen a fontos dátumokra. Hogy nem fog emlékezni a születésnapodra vagy a gyerekeid, szüleid születésnapjára, stb.? Mi a helyzet a randevúzással vagy a házassági évfordulóval? Csak felejtsd el. Ha szeretné élvezni ezeket a fontos napokat, jobb, ha előre megmondja neki a fontos dátumot. Akkor biztos leszel benne, hogy legalább virágot hoz neked.

Nem veszik észre a részleteket

Ne szomorkodj, hogy a partnered nem veszi észre. az új ruhákat, frizurát vagy körmöket. Bármilyen apró részletet felismerhetsz a barátodban, és dicsérhetsz érte. A férfiak nem foglalkoznak ilyenekkel. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek rajtad valamit, annak gyökeres átalakulásnak kell lennie. Annak, hogy a férfiak nem figyelnek a részletekre, megvannak az előnyei. Nem orvosolja a hiányosságait. És megéri!

Nem foglalkoznak minden mondattal részletesen

A legtöbb nő gyakran hajlamos utalásokkal kifejezni magát. A férfiak általában nem értik meg őket. Világosan és érthetően kell beszélnie velük. Nem elemzik részletesen minden mondatodat. Nem gondolnak más alternatívákra, amelyek tartalmazhatják az Ön szavait. Ha a férfiaknak minden üzeneteddel részletesen foglalkozniuk kellene, valószínűleg megőrülnének. Emiatt jobb mindent egyenesen elmondani. Ne rejts mást a szavaid mögé, mert a férfiak nem fogják megérteni. Ha akarsz valamit, világosan és érthetően mondd ki!
Hasonló cikkek

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Tehát tanácsot adunk, hogyan pörgesse meg.

A szerelemnek számos formája van. Lehet titkos, lehet szép, lehet lélegzetelállító, lehet bonyolult, lehet fájdalmas. Sokat beszélnek és írnak a szerelemről. Ezek közül melyik igaz és melyik hamis?

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.