Mit nem várhatsz el soha a férfiaktól?

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Megmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

Nem fog megváltozni

Százszor elmondhatod a párodnak, hogy tegyen rendet maga után, és legalább néha mossa ki koszos edények. Mindig kárba megy minden szava ebben a témában? Megpróbálhatsz változtatni a szokásain, de hidd el, nem fog sikerülni. Jobb, ha beletörődik a rossz tulajdonságaiba. Ha feladod ezt a harcot, soha többé nem kell aggódnod ezek miatt. Fogadd el az emberedet olyannak, amilyen. Neki is ezt kellene tennie. Bízza rá cserébe az összes férfimunkát.

Nem emlékszik a fontos dátumokra

Ne várja el, hogy partnere emlékezzen a fontos dátumokra. Hogy nem fog emlékezni a születésnapodra vagy a gyerekeid, szüleid születésnapjára, stb.? Mi a helyzet a randevúzással vagy a házassági évfordulóval? Csak felejtsd el. Ha szeretné élvezni ezeket a fontos napokat, jobb, ha előre megmondja neki a fontos dátumot. Akkor biztos leszel benne, hogy legalább virágot hoz neked.

Nem veszik észre a részleteket

Ne szomorkodj, hogy a partnered nem veszi észre. az új ruhákat, frizurát vagy körmöket. Bármilyen apró részletet felismerhetsz a barátodban, és dicsérhetsz érte. A férfiak nem foglalkoznak ilyenekkel. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek rajtad valamit, annak gyökeres átalakulásnak kell lennie. Annak, hogy a férfiak nem figyelnek a részletekre, megvannak az előnyei. Nem orvosolja a hiányosságait. És megéri!

Nem foglalkoznak minden mondattal részletesen

A legtöbb nő gyakran hajlamos utalásokkal kifejezni magát. A férfiak általában nem értik meg őket. Világosan és érthetően kell beszélnie velük. Nem elemzik részletesen minden mondatodat. Nem gondolnak más alternatívákra, amelyek tartalmazhatják az Ön szavait. Ha a férfiaknak minden üzeneteddel részletesen foglalkozniuk kellene, valószínűleg megőrülnének. Emiatt jobb mindent egyenesen elmondani. Ne rejts mást a szavaid mögé, mert a férfiak nem fogják megérteni. Ha akarsz valamit, világosan és érthetően mondd ki!
Hasonló cikkek

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

Akár tíz éve házas, akár csak a házasságon gondolkozik, vagy éppen egy új kapcsolat elején áll, minden bizonnyal ugyanaz a gondolata lesz. Mit tehetünk, hogy ez együtt működjön? Sajnos a boldogságra nincs recept. Valami mindenkinél másképp működik. Vezető párkapcsolati tanácsadókkal és családterapeutákkal együttműködve azonban megvizsgáltuk, mi köti össze a boldog párokat.

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.