Fontos szabályok a boldog kapcsolathoz

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükséged ahhoz, hogy hosszú és boldog legyen a kapcsolatod?

Mit tartasz hűtlenségnek

Milyen kérdést teszel fel magadnak? De ez a szabály nem arról szól, hogy lehet-e fordulni. A lényeg a fontos! Konkrétan: mit gondolsz te és társad hűtlenségnek? Valaki hűtlenségnek tekinti a tökéletes szexet egy idegennel. De egy másik már akkor érzi magát becsapva, amikor kedvese kétértelműen a pincérre kacsint az étteremben. Fontos, hogy elmondjuk egymásnak, mikor még jó a partnered viselkedése, és mikor ellentétes a viselkedése az Ön dolgaival.

Ki és mikor fizet?

Te nem nem kell kézben tartania a közös háztartás minden kiadását. De készíts egy listát a legfontosabb dolgokról, és beszéljétek meg. Kezdésként tisztázza, hogy csak egy közös fiókja lesz-e, vagy mindannyian. Hogyan osztja meg a háztartás költségeit, ha egyikőtök lényegesen többet keres, mint a másik? Hogyan kezeli a váratlan közös kiadásokat, például egy elromlott kazánt? Adja hozzá a sajátját ehhez a három alapkérdéshez.

Háztartás

A házimunka megosztása jelentős probléma volt nagyjából az 1920-as évektől a múlt század végéig. Két felfogás, nevezetesen, hogy a nő kizárólag a háztartásról gondoskodik, és a modern érzékenység, ellentmondott egymásnak. Ma egy kicsit könnyebb dolgunk, de meg kell állapodni bizonyos szabályokban. Ki és mennyiért gondoskodik a háztartásról? Ne feltételezze, hogy partnere kifogy a tippekből. El kell mondanod egymásnak "hangosan", hogy mi az elképzelésed arról, hogy te és ő mit fog tenni. Gyerünk.

Közös idő

Ha már együtt éltek, akkor butaság negyed évre előre leírni a dátumokat, amikor találkoztok. Csak hát ha van íz, van íz, ha nem, akkor egyedül vagy. Igazság? Most itt. Ez a szabály mindig alkalmazkodik a helyzethez, ezért a legnehezebb valahogyan megállapítani. De minél több erőfeszítést tesz neki, annál valószínűbb, hogy valóban kiegyensúlyozott és elégedett kapcsolatot talál. Hány estét szeretnél együtt tölteni? Elég, ha este otthon látjátok egymást, vagy szeretnétek hetente legalább egy napot együtt elmenni valahova (mozi, vacsora, koncert, kiállítás, sport, kirándulás...)? Milyen gyakran fogjátok hívni egymást, ha valamelyikőtök üzleti úton van? Amikor csak egy kicsit is bizonytalannak vagy elhanyagoltnak érzed magad, mondd ki. Ne várja el, hogy partnere magától rájön.


Hasonló cikkek

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Számtalan garantált recept létezik a boldog partnerség kialakítására. Azonban kevés a tisztán praktikus és egyszerű. Beszélj, ne bújj el, oldd meg a dolgokat. Mindez hosszú távú tanács. És ehhez nem mindenkinek van türelme! Négy gyakorlati tippet hozunk tehát, amelyeket azonnal elkezdhet gyakorolni.

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Mint minden máshoz, a randevúzáshoz is a divat függ. Mindenki tudja, hogy a nőknek már nem kell arra várniuk, hogy egy férfi közeledjen hozzájuk. Hol vannak azok a napok, amikor egy férfinak mindig fel kellett vennie az első kapcsolatot randevúzásakor? Régóta elment! De hogyan tovább, ha egy hosszú távú, rosszul működő házasság után újra randevúzni kezd? Gyere el és nézd meg, hogy jelenleg milyen randevúzási trendek vannak trendben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.