Lépj túl egy fájdalmas szakításon

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Bízzon a barátainkban

Amikor boldogtalanok és bántottak vagyunk, hajlamosak vagyunk még mindig ugyanúgy viselkedni, mint a történelem előtti időkben. Úgy érezzük, behúzódunk egy sarokba és "nyaljuk a sebeinket". De az ember társas lény, ezért a társaságban érzi magát a legjobban. Figyelmeztesd barátaidat, és érezd jól magad! Ne csomagoljon be valakit közvetlenül a bárba. Menj el egy italra, nézz meg egy focimeccset egy kocsmában, vagy őrülj meg egy diszkóban, mint tinédzserként. Mindenekelőtt ne maradj egyedül a szomorúságoddal és a még friss emlékeiddel.

Ne tartsd vissza a könnyeidet

Csak akkor, ha egy kicsit kiütötted magad oké, hogy találj egy pillanatot magadnak és sírj egy jót. Ne becsüld alá. Régóta bebizonyosodott, hogy a szomorúság könnyeinek és a nevetés könnyeinek teljesen más a kémiai összetétele. A szomorúságkönnyek káros anyagokból állnak, amelyek a szívfájdalom érzésével kötik meg a testet. Ez nem a gyengeség jele, az emberi (és állati!) testek pontosan ilyen helyzetekre vannak felszerelve ezzel a mechanizmussal.

Dobj el minden fizikai emlékeztetőt

A fogkefétől az utolsóig ajándék – mindennek mennie kell. Nem segít, ha egy elfelejtett póló fölött ül, és kétségbeesik a múlton. Az emlékek mindig megmaradnak. De a szakítás utáni első szakaszokban fontos, hogy ne legyen olyan szem előtt, ami azonnal fájdalmat okozna. Távolítsa el azokat a dolgokat is, amelyeket a másik személynek vásárolt, szélsőséges esetben pedig nyúljon azokhoz a dolgokhoz, amelyek mindkettőtöknek voltak. Hogy borzasztóan drága? Kérd meg egy barátodat, hogy ideiglenesen rejtse el! Ne kínozd magad. Ha felépülsz, visszaveheted az igazán hasznos dolgokat. Vagy ajándékozd őket valakinek.

Csinálj valamit csak magadért

Mindenképpen ne töltsd hirtelen a szabadidőd egyedül otthon. Nemhogy az irodában. Vedd meg az új kerékpárt, amivel olyan régóta keresel, foglalj egy masszázst, menj el szaunába, cseréld ki a ruhatáradat... Rengeteg lehetőség van, és ezek teljes mértékben rajtad múlik. Talán helytelennek tűnik most egy extra nagy adag fagylaltot venni. De miért nem? A dolgok, amelyeket szeretsz, segítenek leküzdeni a fájdalmat, amit érzel. Emlékszel a könnyekre? Az ilyen kellemes dolgok endorfinokat váltanak ki, amelyek a leghatékonyabb gyógyszer a megtört szívre.


Hasonló cikkek

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el és megtudja.

Ahogy a különböző kultúrák eltérően vélekednek a különböző élethelyzetekről, úgy az egyes generációk is. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a generációk mindegyike más időben nő fel. És éppen a különböző attitűdök és vélemények miatt gyakran előfordul a generációk közötti érdekütközés.

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Tudod, a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. Sajnos ez sokszor azt is jelenti, hogy egyáltalán nem értik egymást! Néha előfordulnak olyan helyzetek, amikor egyszerűen fogalmad sincs, hogy a másik fél elégedett-e veled vagy sem. Sokan azért nem mondják, mert kényelmes, mások azért, mert nem tudják, hogyan mondják. De lehet, hogy csak színlelsz. Honnan tudhatod tehát, hogy a kedvesed boldogtalan?

A hallás és a tényleges hallás nagyon fontos. Egy kapcsolatban és egy életre. A hangnem vagy a témák, amelyeket körbejársz, sokat elárulnak a személyről és a köztetek fennálló kapcsolatról. Kellhet némi gyakorlás. De hamarosan nem csak a beszélgetést követheti majd, hanem azt is, amit a sorok között mond. Honnan tudhatod tehát, hogy kedvelsz-e valakit, még mielőtt megtudná?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.