Ne tedd tönkre a házasságodat haszontalan dolgokkal

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződnek egyes házasságok válással néhány hónappal az esküvő után?


A házasságok nem érnek véget csak azért, mert a partnerek nem értik meg teljesen egymást, eltérő nézeteik vannak az életről, vagy mert az egyik a házastársak közül találkozott valakivel, akivel jobban kijön. A házasságok gyakran felbomlanak azért is, mert ismételten (talán tudatlanul) olyan hibákat követ el, amelyek szisztematikusan tönkretehetik a házasságotokat. Ezért, ha nem figyelsz ezekre a "kihágásaidra", megtörténhet, hogy egy nap visszatérsz egy üres lakásba, vagy összepakolt bőröndökkel találkozol a pároddal az ajtóban.

Ne veszekedj. felesleges dolgok felett

< p>Bár úgy gondolja, hogy kapcsolata szilárd alapokon áll és viszonylag harmonikus, nem biztos, hogy ez örökké így lesz. A gyakori párharcok nagyon negatív hatással lehetnek kapcsolatodra. Bár azt mondják, hogy minden kapcsolatot időnként meg kell tisztítani, és erre a célra ideális a véleménycsere, azt is figyelembe kell venni, hogy a felesleges viták inkább tönkretehetik, semmint megerősíthetik kapcsolatukat. Szóval ne veszekedj minden pattanásért. Ne feledje, lehet, hogy nem mindig így van. Hasonlóképpen, nem kell mindig az utolsó szót illetned. Egy kapcsolat a kompromisszumokról és a partnerrel való boldogulásról szól. Azt fogod tapasztalni, hogy ha mindketten erőfeszítéseket tesznek, sokkal élvezetesebb lesz az életetek.

Vegyünk egy kis szabadságot

Az, hogy pihennie kell, még nem jelenti azt, hogy titokban láthatja a szeretőjét. A szabadság alatt elsősorban azt értjük, hogy ne kényszerítse partnerét arra, hogy minden szabadidejét veled töltse. Vedd észre, hogy a közös tevékenységeken kívül csak magadra és saját érdekeidre is kell egy kis időt szánnod. Ha partnere sportol, engedje meg neki, hogy hetente néhány órát a hobbijainak szenteljen. Ha valaha is el akar menni a barátaival egy sörre egy kocsmába vagy egy játékra, ne hibáztasd. Hasonlóképpen, hölgyeim, töltsetek el egy délutánt a barátnőikkel vásárolni, edzeni, vagy elfogyasztani egy pohár bort valahol. Ne próbálja meg irányítani partnerét sms-ekkel vagy ismételt telefonhívásokkal. Ne kérdezd tőle, amikor végre hazajön, hogy már várod őt. Látni fogja, hogy ha bízunk egymásban és adunk egymásnak egy kis szabadságot, az csak a kapcsolatunk hasznára válik.

Egyenlő partnerként kezeljük egymást

Nem jó, ha valamelyik partnert magasabbra emel a másik. Soha ne tudassa partnerével, hogy valaki vagy, miközben ő egy nagy nulla. Ne reklámozd párodat csak azért, mert felsőfokú végzettséged van, több pénzt keresel, vagy mert te meg tudod csinálni, ő pedig nem. Mindenki másban ért, és valószínűleg ezért találtatok egymásra. Kiegészítitek egymást. Ne becsülje alá partnerét, ez nem jó.

Tisztelje partnere magánéletét

Szeretne teljes mértékben irányítani partnerét? Ha igen, akkor előbb-utóbb elveszíti. Ha Ön azok közé tartozik, akik éjszaka titokban átnézik párja mobiltelefonját, vagy titokban megnézik az e-mail fiókjukat, akkor gondoljatok magatokra. Szeretnéd, ha a párod így viselkedne veled? Biztosan nem. Ezért kérlek, ne.

Folyamatosan dolgozz a kapcsolatodon

Elgondolkodhatsz azon, hogy miért, ha a kapcsolatod úgy működik, ahogyan működik. De minden kapcsolat és minden házasság mindig szép az elején. Más szemmel látod a párodat, megpróbálod figyelmen kívül hagyni a hibáit. Csak úgy szereted őt, ahogy szeretnéd. De ahogy telik az idő, valami elkezdi zavarni a szerelmeddel kapcsolatban. Minél jobban összpontosítasz a hibáira, annál jobban bosszantanak téged. Előbb-utóbb egy sztereotípiával kezdesz küzdeni a kapcsolatodban. Dolgozz a kapcsolatodon, hogy ne unatkozz a pároddal. Csináljon közös rendezvényeket, menjen el együtt szórakozni, menjen nyaralni, találja meg a közös érdeklődési kört. Próbálj meg mindig vonzó lenni a párod számára, bizonyítsd be a szerelmedet, rontsd el egymást. Próbálja gazdagítani szexuális életét is, hogy egyikőtöknek se kelljen máshol keresnie a szexet. Hosszú távon csak az hozhat össze titeket, ha beleteszed a munkát, és megpróbálod valami kellemessel felpezsdíteni a mindennapjaidat.


Hasonló cikkek

Gondolod, hogy férjhez menj? De még mindig nem biztos? Ne hajtsd le a fejed. Olvass el néhány pontot, amelyek segítenek egy olyan fontos döntésben, mint a házasság.

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Lehet, hogy már régóta együtt vagytok, és beleestetek egy kapcsolati rutinba. Vagy talán csak nehéz időszakon megy keresztül. Viták, félreértések, feszültség köztetek. De hogyan lehet visszahozni azt a csodálatos érzést, amikor együtt indultatok? Egészen egyszerűen! Mindössze a következő 5 lépést kell tennie.

Egyes kapcsolatokban ritkábban fordulnak elő konfliktusok, másokban a viták napirenden vannak. Mit tegyünk hát, hogy boldog és elégedett kapcsolatban éljünk veszekedések és felesleges bonyodalmak nélkül? Tekintse meg tippjeinket az egészséges partnerséghez!

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.