A válás felé vezető kapcsolat 3 jele

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kijelölt utat.

A vita durva kezdete

Egy kapcsolat sem mentes a konfliktusoktól. Sokatmondó mutató, hogy egy ilyen vita hogyan kezdődik. A kapcsolatod veszélyben van, ha az összes vagy a legtöbb vita nagyon durván indul, és egy teljes konfliktusba ugrik. Így a nyers szarkazmus, az indokolatlan vagy szükségtelenül kemény kritika, a másik személy független és érett egyéniségként való teljes elutasítása indítja el. Minél rosszabbul kezdődik, több haraggal és sértésekkel, annál rosszabbul végződik. A vita kimenetele megjósolható az eszmecsere első három percében.

Érzelmi özönvíz

Az érzelmek azok, amelyek érdekessé teszik életünket. Az érzelmek motiválnak bennünket. Sajnos ő is tud rendetlenséget csinálni. Vagyis ha minden érv azonnal felkavar, és átmenetileg elveszíti a racionális gondolkodás képességét. A felemelt hangok túl sok adrenalint pumpálnak a véredbe. A tested arra készül, hogy megvédje magát egy sokkal nagyobb ellenség ellen, mint egy egyszerű érv. És mivel ezt az adrenalint valahogy fel kell szabadítani, kiabálsz, dühös leszel és túlreagálod.

Ez akkor történik, ha te és a párod már régóta versengenek azon, hogy ki kezd dühösebben. Melyikőtök lesz keményebb a kritikájában. Ön szó szerint pavlovi reflexet fejleszt ki bármire, ami érvelésre hasonlít. Problémákat okoz az is, ha az egyik partner meg akarja javítani a dolgokat. Igyekeznek higgadtan és konstruktívan válaszolni. A szerelmed akkor is felszáll, ha próbálkozol? Gondolj erre! Példaértékű automatikus reflexet alakított ki hosszú távú vitákon keresztül. Legyél türelmes. Ahogy művelted, úgy kell gyomlálni is.

Negatív érzelmeket halmoztok egymásra

Különösen négy negatív érzelem követi egymást gyakran, mint a liba. legelőn. Ha ilyet lát, nem kell pánikba esni. De amint felsorakoznak, kezdje el a vészharangot. Az első akritika. Egymást kritizáljátok minden apróságért, egészen addig, amíg az már-már túlzásba esik.

A következő a megvetés. Minél inkább észreveszi kedvence hibáit, és kritizálja azokat. Annál valószínűbb, hogy ellenszenved megvetéssé válik. Úgy érzed, hogy párodnak annyi rossz tulajdonsága van, hogy nem érdemlik meg a tiszteletedet, nem is beszélve a szerelmedről?

Ez kóros védekezéssel folytatódik. Egymás kritizálásával megtanultátok, hogy ne várjatok semmit, és azonnal védekezzetek. A kedvesed még az első három szót sem mondta ki, és máris kiabálsz valamit a védekezésül. Másrészt a partnered nem engedi, hogy tárgyalj. Csak azt akartad mondani, hogy este kimosod, és a társad már azt kiabálja, hogy kitisztítja a szennyesét, és ha ez téged annyira zavar, akkor inkább kézzel mos.

A utolsó a falazás erős>. Ha idáig eljutottál, sajnos valószínűleg már késő. Ha nem hajlandók beszélni egymással, mert biztosan veszekedni fogtok, akkor nincs sok miről beszélni. Próbálj meg ne ebbe a szakaszba jutni, ha meg akarod menteni a kapcsolatodat. Gyakorlatilag lehetetlen innen visszatérni.

Kitartás

A kapcsolatok általában lassan fejlődnek, mindkét irányba. Ha nem megy neked, akkor hosszú időn át erre jársz. A jogorvoslat ugyanannyi időt vesz igénybe. Tarts ki tehát, és készülj fel arra, hogy a visszaút fáradságos és hosszú lesz. De megéri! Ha nem vagy biztos benne, tarts egy hét szünetet egymástól. Fontos a pontos időtartam meghatározása. Egy hónapnál biztosan nem tovább. Hasonlítsd össze gondolataidat és dönts. Lehetséges orvoslás. Kis erőfeszítéssel és találgatással. Hajrá!


Hasonló cikkek

A házasságot ősidők óta állandó szokásokkal rendelkező uniónak tekintették. De ahogy a társadalom fejlődik, a házasság fogalma is természetesen változik. Ami korábban elképzelhetetlen volt, az ma már egészen általános. A modern házasságnak már nem kell pontos szabályokat követnie. Mindenki úgy fogadhatja, ahogy jónak látja. És az egyik lehetőség az úgynevezett nyitott vagy szabad házasság. Mit lehet elképzelni e kifejezés alatt?

Az első szerelme alatt órákig tudtok ülni és egymás szemébe nézni. De néhány hónapnyi kapcsolat után valószínűleg még ez a szórakozási forma sem fog többé szórakozni. Bár még mindig szerelmesek vagytok egymásba, ehhez valami más kellene. Valami érdekesebb, izgalmasabb, több akció, stb. Küzdj le az unalom ellen, és kezdj el együtt csinálni valamit. Mindenekelőtt ne essen pánikba, ha nem tudja, mit és hol kezdjen. Merítsen ihletet tippjeinkből.

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Már egy ideje együtt vagytok, de az utóbbi időben az a benyomásod, hogy minden kedves eltűnik a kapcsolatodból? Nincs tudatában annak, hogy partnere elégedetlen lenne veled. Akkor miért? Kerüli, hogy a kapcsolatról beszéljen, és mi lehet a baj? Ne aggódj, nem kell olvasnod a gondolataiban, hogy rájöjj, mi zavarja a másikat. Csak figyelmesen figyelj. Mit kell tehát észrevenni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.