Hogyan lehet hízelegni a férfiaknak

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Szóval hogyan lehet hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Légy őszinte

Mondj valami pozitívat, amiről úgy gondolod, hogy varázslatként működik. Mindenki ismeri a kliséket, és azokkal biztosan nem nyeri meg az ember a tetszését. Egy őszinte vallomástól elkerekedik a szemed, és kicsit mélyebben szólal meg a hangod. Ráadásul az igazság sokkal jobban tetszik, mint az üres hízelgés. Ha hízelegni szeretne, használja a megfelelő szavakat.

Találjon ki saját hízelgést

Az eredetiséghez őszinteség társul. Ha csak azt dicséred, amit igazán gondolsz, nem ragadhatsz bele a frázisokba. Még akkor is, ha a barátodnak tényleg olyan izmai vannak, mint Vin Diesel, mondd ezt a saját szavaiddal.

Dicsérd, amit megérdemelt

A szépségről, ügyességről vagy vastag hajról szóló bókok szépek, de utána egy ideig a férfi elfelejti őket. Dicsérjétek meg, amit biztosan megérdemelt. Stílusosan dicsérheti az izmokat is: "Csodálom, hogy rendszeresen és keményen gyakorolni akar. Remekül nézel ki.” A kemény munka, az akaraterő, az elszántság és bármi másért, amiért az embernek meg kell dolgoznia, sokkal örömtelibb lesz.

Dicséret önmagadon keresztül

Az urak családfenntartók. A megmentés természetükben van. Használd arra, hogy hízelegj az egójuknak. A hízelgés rejtett, és néha jobban tetszik. Adjon elismerést az autó olajcseréjének, és csodálja őt, amiért ilyen kevés időt vett igénybe. Mindig tudja, hogyan szüntesse meg a rossz hangulatot? Megmentett egy magányos hazautazástól csak azzal, hogy felvette a buszmegállóban? Akkor mutasd meg neki a köszönetet rendesen!


Hasonló cikkek

Vicces, jóképű, ugyanazokat a dolgokat szereted, és nem tudsz megállni, hogy ne gondolj rá. Az egyetlen hiba, hogy már van valakije.

Néhány férfi nem szerelemből házasodik. Más okuk is van a házasságra. Kiválasztottuk Önnek a szerintünk a legrosszabbakat. Jobb, ha nem is gondol rájuk.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.