Távolsági kapcsolat kezelése

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelje a távkapcsolatot.

Ne add fel a szavakat!

Szem elől, eszedből? Más párokhoz képest csak egyből van elég. És csak szavak. A kapcsolat elején naponta többször írsz, hívsz, minden apróságot elmondasz egymásnak, és még egy üzleti megbeszélés közben is elugrasz a csörgő telefon miatt? Természetesen a kommunikáció intenzitása idővel kissé gyengülni fog. De nem szabad hagyni, hogy odáig fajuljon, hogy alig lehet jó éjszakát kívánni! Akkor valószínűleg már nem működne a távkapcsolatod.

Próbálj ki egy virtuális randevút

Könnyen megállapíthatod, hogy csak az érzékek iránti rajongásról vagy az igaz szerelemről van-e szó. Bár kissé fájdalmas. Határozzon meg egy időpontot, amikor felhívja egymást. A mai lehetőségekkel Ön is láthatja magát. A Skype, Facebook alkalmazások vagy internetes hívások lehetővé teszik, hogy szinte úgy randevúzzon, mintha egymás mellett lennétek. Keressen új lehetőségeket, és adjon esélyt "távolsági" szerelmének.

Tervezz találkozókat

Mivel havonta csak néhányszor találkozunk, tervezz meg minden találkozót óvatosabban. Előre beszéld meg, hogy hova mész, és mit fogsz ott csinálni. Ez megakadályozza, hogy magában az ülésen vitatkozzon a napirendről. Az is kellően boldoggá tesz, ha arról a napról álmodozik, amikor végre személyesen látjátok egymást. Segít áthidalni a találkozóig hátralévő időt.

Tiszteld magad

Ha az idő nagy részében külön van, jobban megőrzi magát. Nem a partnered elképzelései szerint változol. Sok pár könnyen alkalmazkodik egymáshoz. A gyakori találkozások egymás képévé varázsolják őket. Ezzel szemben a távolsági kapcsolatokban a partnerek ugyanazok maradnak. Néha azonban a környezetük is befolyásolhatja őket. És itt felmerülhet a probléma, mert a másik fele féltékenysé válhat, vagy nem érti, miért történt a viselkedésbeli változás. Tűrd el egymást a hibáikkal, és ne erőltesd egymást, hogy megváltozzanak.


Hasonló cikkek

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Határtalanul megbízik partnere minden szavában? Szóval ne csináld. A férfiak nagy hazugok lehetnek, bármilyen okból. Megmutatjuk, mi az, amiben a férfiak leggyakrabban szándékosan nem mondanak igazat partnerüknek.

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

A partnere hűtlen volt Önhöz? Megtudtad, hogy a feleségednek szeretője van? De mi a teendő, ha még mindig szereted? Ha meg akarsz neki bocsátani, készülj fel, hogy nem lesz könnyű. A házasságtörés megbocsátásához nagy önmegtagadásra van szükség. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kezelje ezt a kellemetlen helyzetet a lehető legjobban.

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.