Távolsági kapcsolat kezelése

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelje a távkapcsolatot.

Ne add fel a szavakat!

Szem elől, eszedből? Más párokhoz képest csak egyből van elég. És csak szavak. A kapcsolat elején naponta többször írsz, hívsz, minden apróságot elmondasz egymásnak, és még egy üzleti megbeszélés közben is elugrasz a csörgő telefon miatt? Természetesen a kommunikáció intenzitása idővel kissé gyengülni fog. De nem szabad hagyni, hogy odáig fajuljon, hogy alig lehet jó éjszakát kívánni! Akkor valószínűleg már nem működne a távkapcsolatod.

Próbálj ki egy virtuális randevút

Könnyen megállapíthatod, hogy csak az érzékek iránti rajongásról vagy az igaz szerelemről van-e szó. Bár kissé fájdalmas. Határozzon meg egy időpontot, amikor felhívja egymást. A mai lehetőségekkel Ön is láthatja magát. A Skype, Facebook alkalmazások vagy internetes hívások lehetővé teszik, hogy szinte úgy randevúzzon, mintha egymás mellett lennétek. Keressen új lehetőségeket, és adjon esélyt "távolsági" szerelmének.

Tervezz találkozókat

Mivel havonta csak néhányszor találkozunk, tervezz meg minden találkozót óvatosabban. Előre beszéld meg, hogy hova mész, és mit fogsz ott csinálni. Ez megakadályozza, hogy magában az ülésen vitatkozzon a napirendről. Az is kellően boldoggá tesz, ha arról a napról álmodozik, amikor végre személyesen látjátok egymást. Segít áthidalni a találkozóig hátralévő időt.

Tiszteld magad

Ha az idő nagy részében külön van, jobban megőrzi magát. Nem a partnered elképzelései szerint változol. Sok pár könnyen alkalmazkodik egymáshoz. A gyakori találkozások egymás képévé varázsolják őket. Ezzel szemben a távolsági kapcsolatokban a partnerek ugyanazok maradnak. Néha azonban a környezetük is befolyásolhatja őket. És itt felmerülhet a probléma, mert a másik fele féltékenysé válhat, vagy nem érti, miért történt a viselkedésbeli változás. Tűrd el egymást a hibáikkal, és ne erőltesd egymást, hogy megváltozzanak.


Hasonló cikkek

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell készülnie.

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.