Távolsági kapcsolat kezelése

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelje a távkapcsolatot.

Ne add fel a szavakat!

Szem elől, eszedből? Más párokhoz képest csak egyből van elég. És csak szavak. A kapcsolat elején naponta többször írsz, hívsz, minden apróságot elmondasz egymásnak, és még egy üzleti megbeszélés közben is elugrasz a csörgő telefon miatt? Természetesen a kommunikáció intenzitása idővel kissé gyengülni fog. De nem szabad hagyni, hogy odáig fajuljon, hogy alig lehet jó éjszakát kívánni! Akkor valószínűleg már nem működne a távkapcsolatod.

Próbálj ki egy virtuális randevút

Könnyen megállapíthatod, hogy csak az érzékek iránti rajongásról vagy az igaz szerelemről van-e szó. Bár kissé fájdalmas. Határozzon meg egy időpontot, amikor felhívja egymást. A mai lehetőségekkel Ön is láthatja magát. A Skype, Facebook alkalmazások vagy internetes hívások lehetővé teszik, hogy szinte úgy randevúzzon, mintha egymás mellett lennétek. Keressen új lehetőségeket, és adjon esélyt "távolsági" szerelmének.

Tervezz találkozókat

Mivel havonta csak néhányszor találkozunk, tervezz meg minden találkozót óvatosabban. Előre beszéld meg, hogy hova mész, és mit fogsz ott csinálni. Ez megakadályozza, hogy magában az ülésen vitatkozzon a napirendről. Az is kellően boldoggá tesz, ha arról a napról álmodozik, amikor végre személyesen látjátok egymást. Segít áthidalni a találkozóig hátralévő időt.

Tiszteld magad

Ha az idő nagy részében külön van, jobban megőrzi magát. Nem a partnered elképzelései szerint változol. Sok pár könnyen alkalmazkodik egymáshoz. A gyakori találkozások egymás képévé varázsolják őket. Ezzel szemben a távolsági kapcsolatokban a partnerek ugyanazok maradnak. Néha azonban a környezetük is befolyásolhatja őket. És itt felmerülhet a probléma, mert a másik fele féltékenysé válhat, vagy nem érti, miért történt a viselkedésbeli változás. Tűrd el egymást a hibáikkal, és ne erőltesd egymást, hogy megváltozzanak.


Hasonló cikkek

Akkor mindenki otthon van bezárva, valószínűleg nem megy sok romantikus sétára. De akár otthon is robbanhatsz a romantikától, vagy felejthetetlen élményt készíthetsz párodnak. Készítettünk néhány tippet az Ön számára.

Sosem jöttél ki jól a veled egyidős férfiakkal? Inkább az érett férfiakhoz vonzódtál, akik már szereztek némi tapasztalatot? Férfiak, akik nem hajszolnak vakon minden újat? Ma szerencsére nem minden nőt, akinek idősebb partnere van, aranyásónak bélyegeznek. Mindazonáltal egy jóval idősebb férfival való kapcsolat bizonyos nehézségekkel jár. Tekintse meg a kiemeléseket.

Úgy tűnhet, hogy a pároddal való kapcsolat most tökéletes rendben van. De vigyázz, lehet, hogy nem minden úgy van, ahogy gondolod. Ne véts hibát. Ha a kapcsolatod a barátnőddel hosszú idő után hirtelen virágzásnak indult, akkor valami nincs rendben. A titokzatosan szép együttélésért gyakran a hűtlenség a felelős. Ne ragadjon el az elégedettségtől, és óvakodjon a partnere hűtlenségétől.

A flörtölés a kommunikáció természetes része. Ez növeli az önbizalmad, megmutatja, hogy a veled szemben lévő személy vonzó, és folyamatosan a lábujjadon tart. Férfiak és nők is flörtölnek anélkül, hogy eszébe jutna elhagyni jelenlegi párjukat. De honnan tudhatod, hogy az ártatlan flörtölés mikor válik megcsalássá?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.