Távolsági kapcsolat kezelése

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelje a távkapcsolatot.

Ne add fel a szavakat!

Szem elől, eszedből? Más párokhoz képest csak egyből van elég. És csak szavak. A kapcsolat elején naponta többször írsz, hívsz, minden apróságot elmondasz egymásnak, és még egy üzleti megbeszélés közben is elugrasz a csörgő telefon miatt? Természetesen a kommunikáció intenzitása idővel kissé gyengülni fog. De nem szabad hagyni, hogy odáig fajuljon, hogy alig lehet jó éjszakát kívánni! Akkor valószínűleg már nem működne a távkapcsolatod.

Próbálj ki egy virtuális randevút

Könnyen megállapíthatod, hogy csak az érzékek iránti rajongásról vagy az igaz szerelemről van-e szó. Bár kissé fájdalmas. Határozzon meg egy időpontot, amikor felhívja egymást. A mai lehetőségekkel Ön is láthatja magát. A Skype, Facebook alkalmazások vagy internetes hívások lehetővé teszik, hogy szinte úgy randevúzzon, mintha egymás mellett lennétek. Keressen új lehetőségeket, és adjon esélyt "távolsági" szerelmének.

Tervezz találkozókat

Mivel havonta csak néhányszor találkozunk, tervezz meg minden találkozót óvatosabban. Előre beszéld meg, hogy hova mész, és mit fogsz ott csinálni. Ez megakadályozza, hogy magában az ülésen vitatkozzon a napirendről. Az is kellően boldoggá tesz, ha arról a napról álmodozik, amikor végre személyesen látjátok egymást. Segít áthidalni a találkozóig hátralévő időt.

Tiszteld magad

Ha az idő nagy részében külön van, jobban megőrzi magát. Nem a partnered elképzelései szerint változol. Sok pár könnyen alkalmazkodik egymáshoz. A gyakori találkozások egymás képévé varázsolják őket. Ezzel szemben a távolsági kapcsolatokban a partnerek ugyanazok maradnak. Néha azonban a környezetük is befolyásolhatja őket. És itt felmerülhet a probléma, mert a másik fele féltékenysé válhat, vagy nem érti, miért történt a viselkedésbeli változás. Tűrd el egymást a hibáikkal, és ne erőltesd egymást, hogy megváltozzanak.


Hasonló cikkek

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.