Könnyen és gyorsan kezelheti távolsági kapcsolatait

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Milyen távkapcsolatokkal van dolgom?

A távolsági kapcsolatoknak két típusa van. Az első az, hogy találkoztál valahol nyaralni vagy üzleti úton. Tehát a kezdetek óta távol éltek egymástól. A második eset az, hogy az egyik partner sokat utazott munka miatt, el kellett költöznie stb.

Mindkét esetben érthető módon olyan találkozással kell szembenéznie, amely nem olyan gyakori, mint Ön szeretnék. Pszichológiai szempontból nem ad lehetőséget arra, hogy jól (vagy időben) megismerjétek egymást. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is távolabb vagy. Szóval mit tegyünk ellene?

Nyári szerelem és nyelvi akadályok

Nyári szerelem. Alapvetően egy távkapcsolat szinonimája, ahol a nyaraláson találkoztál a kedveseddel. A nyári szerelem nem gyakran ér véget az újévvel csak azért, mert "nyáron nem tudtál ilyen gyorsan beleszeretni". Az első rajongás elmúlása után van egy időszak, amikor a kapcsolat szilárdabb alapokra helyeződik. De egyszerűen nem tudsz felépíteni rendszeres ölelések, séták, találkozások, tapasztalatok megosztása nélkül.

Kérdés: El lehet kezdeni együtt élni?

Hiányzik a kézfogás. És ezzel minden apró dolog, amit a partnerek általában csinálnak. Ha már idáig eljutottál, fontos, hogy ne hazudj magadnak. Amint elkezdi felfogni a problémát, gondolkozzon őszintén, és mondja el magának, hogy egyáltalán lehetséges-e, hogy valaha együtt éltek.

Te döntöd el, van-e jövőd

A Az első hónapokban gyakran hazudjuk magunknak, milyen szép lesz, ha egyszer együtt élünk. De ha egyikőtök sem tesz semmit ennek érdekében? Hagyja abba az álmodozást egy pillanatra, és fontolja meg komolyan az összes lehetséges hipotézist. És a végén cselekedj. Az együttélésről szóló szavak szépek, de csak konkrét lépések érvényesek, amelyeket teljes komolysággal teszel meg.

Hirtelen költözés, vagy nem utasítják el ezt az ajánlatot

Ez itt nem olyan gyakori, mint például külföldön van, az egyik partner hivatásos katona volt, aki állandóan egyik helyről a másikra mozog. Viszont náluk legalább a kapcsolat elején számítasz rá. De mi van, ha szerelmednek olyan állásajánlatot kapsz, amelyet nem tudsz visszautasítani? Az ajánlat, ami a köztársaság másik oldalán van? Vagy akár külföldön is?

A szerelmed megéri az erőfeszítést

Ebben az esetben sokkal több a motivációd, hogy megtaláld a megfelelő utat. És nem gyerekekről vagy közös tulajdonról beszélünk. A költözés előtti "hétköznapi" kapcsolatnak köszönhetően ismeritek egymást, ismeritek az igényeiteket, apró rossz szokásaitokat is. Van egy közös életetek. Sokkal több motiváció a kitartáshoz. De hogyan lehet megakadályozni az elszakadást?

Ne hagyjon teret az elidegenedésnek

A városok végül is törékeny kötelékek. Növelje őket. Rendszeresen beszélgessetek egymással. A Covid legalább egy jót hozott, ez pedig a programok és lehetőségek száma, hogy egymással beszélgessünk: Facebook, Team viewer, Discord, Google meeting, Skype... Csak beszélj az örömeidről, oszd meg a gondjaidat, oldd meg, mit zavar téged és így tovább.

Úgy kommunikálj, mintha minden nap látnád egymást

Sokan úgy gondolják, hogy ha hosszú idő után látják egymást, nem szabad elrontaniuk az értékes pillanatokat ha a bánatról és a szorongásról beszélünk, az sem helyénvaló, ha az egész telefonhívást néhány probléma megoldására összpontosítjuk. És pontosan ez a hiba. Ha megtanulja, hogyan kell hatékonyan megoldani a problémákat, egy óra alatt kezelheti az egész problémát. És akkor a szép dolgokra koncentrálhatsz. Anélkül, hogy aggodalom emészt fel.

Az együttműködés a kulcs

Végül pedig ügyeljen a kimondatlan tervekre. Egy távkapcsolatban minden másnál fontosabb, hogy mindenben egyetérts. Tehát amikor megállapodnak egy ülőhelyről, akkor helyet vásárolnak. A gyermekek nevelése megegyezés szerint történik. És mindenekelőtt a határidők meghosszabbítása és elhalasztása. Találkoztál már? Hajrá, csak betegség és hasonló, előre nem látható okok mentesítenek. Különösképpen ne intézd el magad, hogy még xy hétig azon a távoli helyen dolgozol.

Beszélgessetek egymással gyakran, őszintén, és oldjátok meg a helyzetet, hogy amint elköltözhessenek. lehetséges.


Hasonló cikkek

Számtalan tipp és tanács található a boldog párkapcsolathoz. De melyik a megfelelő? Azok, amelyekről bölcs könyvekben vagy az interneten olvasol? Vagy esetleg tanácsot a legjobb barátaitól és haverjaitól? Mi a helyzet a pszichológusok és más kapcsolati szakértők tanácsaival? Hogyan válasszuk ki a legjobbakat a rengeteg tanács és tipp közül? Megcsináltuk neked!

Amint az első szerelem elmúlt, sok pár kezdi észrevenni a másik személy hibáit a kapcsolatában. Különösen a hosszú távú kapcsolatok szenvednek gyakran attól, hogy a partnerek kissé hétköznapiakká váltak. És így egy egyszerűnek tűnő megoldás kínálkozik. Hűtlenség. De vajon ez a megfelelő megoldás?

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Sokan úgy érzik, hogy újra és újra ugyanazt a partnert választják. Vagyis a rosszat. Gondolod, hogy bármi is legyen, mindig ugyanazzal az embertípussal fogsz végezni? Talán az a hibás, ahogy szakítottál az első partnereddel. Olvassa el, hogyan befolyásolhatja negatívan egy szakítás a jövőjét.

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Ha mindig boldogok lennénk, nem is tudnánk róla. Nem lenne mihez hasonlítani. De a kapcsolat olyan dolog, ahol a boldogságot kell keresnünk. Segít az életed során, ahol ugyanilyen gyakran megbotlik, elesik és felkelsz. Ezért 3 egyszerű lépést mutatunk be, hogy elérd a boldogságot egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.