Könnyen és gyorsan kezelheti távolsági kapcsolatait

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Milyen távkapcsolatokkal van dolgom?

A távolsági kapcsolatoknak két típusa van. Az első az, hogy találkoztál valahol nyaralni vagy üzleti úton. Tehát a kezdetek óta távol éltek egymástól. A második eset az, hogy az egyik partner sokat utazott munka miatt, el kellett költöznie stb.

Mindkét esetben érthető módon olyan találkozással kell szembenéznie, amely nem olyan gyakori, mint Ön szeretnék. Pszichológiai szempontból nem ad lehetőséget arra, hogy jól (vagy időben) megismerjétek egymást. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is távolabb vagy. Szóval mit tegyünk ellene?

Nyári szerelem és nyelvi akadályok

Nyári szerelem. Alapvetően egy távkapcsolat szinonimája, ahol a nyaraláson találkoztál a kedveseddel. A nyári szerelem nem gyakran ér véget az újévvel csak azért, mert "nyáron nem tudtál ilyen gyorsan beleszeretni". Az első rajongás elmúlása után van egy időszak, amikor a kapcsolat szilárdabb alapokra helyeződik. De egyszerűen nem tudsz felépíteni rendszeres ölelések, séták, találkozások, tapasztalatok megosztása nélkül.

Kérdés: El lehet kezdeni együtt élni?

Hiányzik a kézfogás. És ezzel minden apró dolog, amit a partnerek általában csinálnak. Ha már idáig eljutottál, fontos, hogy ne hazudj magadnak. Amint elkezdi felfogni a problémát, gondolkozzon őszintén, és mondja el magának, hogy egyáltalán lehetséges-e, hogy valaha együtt éltek.

Te döntöd el, van-e jövőd

A Az első hónapokban gyakran hazudjuk magunknak, milyen szép lesz, ha egyszer együtt élünk. De ha egyikőtök sem tesz semmit ennek érdekében? Hagyja abba az álmodozást egy pillanatra, és fontolja meg komolyan az összes lehetséges hipotézist. És a végén cselekedj. Az együttélésről szóló szavak szépek, de csak konkrét lépések érvényesek, amelyeket teljes komolysággal teszel meg.

Hirtelen költözés, vagy nem utasítják el ezt az ajánlatot

Ez itt nem olyan gyakori, mint például külföldön van, az egyik partner hivatásos katona volt, aki állandóan egyik helyről a másikra mozog. Viszont náluk legalább a kapcsolat elején számítasz rá. De mi van, ha szerelmednek olyan állásajánlatot kapsz, amelyet nem tudsz visszautasítani? Az ajánlat, ami a köztársaság másik oldalán van? Vagy akár külföldön is?

A szerelmed megéri az erőfeszítést

Ebben az esetben sokkal több a motivációd, hogy megtaláld a megfelelő utat. És nem gyerekekről vagy közös tulajdonról beszélünk. A költözés előtti "hétköznapi" kapcsolatnak köszönhetően ismeritek egymást, ismeritek az igényeiteket, apró rossz szokásaitokat is. Van egy közös életetek. Sokkal több motiváció a kitartáshoz. De hogyan lehet megakadályozni az elszakadást?

Ne hagyjon teret az elidegenedésnek

A városok végül is törékeny kötelékek. Növelje őket. Rendszeresen beszélgessetek egymással. A Covid legalább egy jót hozott, ez pedig a programok és lehetőségek száma, hogy egymással beszélgessünk: Facebook, Team viewer, Discord, Google meeting, Skype... Csak beszélj az örömeidről, oszd meg a gondjaidat, oldd meg, mit zavar téged és így tovább.

Úgy kommunikálj, mintha minden nap látnád egymást

Sokan úgy gondolják, hogy ha hosszú idő után látják egymást, nem szabad elrontaniuk az értékes pillanatokat ha a bánatról és a szorongásról beszélünk, az sem helyénvaló, ha az egész telefonhívást néhány probléma megoldására összpontosítjuk. És pontosan ez a hiba. Ha megtanulja, hogyan kell hatékonyan megoldani a problémákat, egy óra alatt kezelheti az egész problémát. És akkor a szép dolgokra koncentrálhatsz. Anélkül, hogy aggodalom emészt fel.

Az együttműködés a kulcs

Végül pedig ügyeljen a kimondatlan tervekre. Egy távkapcsolatban minden másnál fontosabb, hogy mindenben egyetérts. Tehát amikor megállapodnak egy ülőhelyről, akkor helyet vásárolnak. A gyermekek nevelése megegyezés szerint történik. És mindenekelőtt a határidők meghosszabbítása és elhalasztása. Találkoztál már? Hajrá, csak betegség és hasonló, előre nem látható okok mentesítenek. Különösképpen ne intézd el magad, hogy még xy hétig azon a távoli helyen dolgozol.

Beszélgessetek egymással gyakran, őszintén, és oldjátok meg a helyzetet, hogy amint elköltözhessenek. lehetséges.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

A kommunikáció minden kapcsolat alapja. Munkahelyi, partnerségi, baráti szinten kommunikálsz... Egyszerűen fogalmazva, használod nap mint nap. Tehát hogyan kell kinéznie a megfelelő kommunikációnak? Mit tegyünk és mit kerüljünk a kommunikáció során?

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Te magad is tudod. Nem a részeg beszéd idegesít a legjobban kedvesedben, és nem is az, hogy újra elfelejti a közös évfordulót. A legjobban a mindennapi dolgok idegesítenek, mint az ágy alatti zokni, egy mosatlan bögre a reggeliből, vagy az, hogy a párod nem csattan be az autó hátsó ülésén. Miért van ez így, és hogyan lehet kilépni belőle?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.