Könnyen és gyorsan kezelheti távolsági kapcsolatait

Szerelmes vagy, ez működik neked... de nagyon távol vagytok egymástól. Ráadásul a bezárások és egyéb intézkedések idején az együttlét még nehezebb. Keresi a módját, hogy újra boldog legyen egy távkapcsolatban? A cikkből megtudhatja, mit tehet.

Milyen távkapcsolatokkal van dolgom?

A távolsági kapcsolatoknak két típusa van. Az első az, hogy találkoztál valahol nyaralni vagy üzleti úton. Tehát a kezdetek óta távol éltek egymástól. A második eset az, hogy az egyik partner sokat utazott munka miatt, el kellett költöznie stb.

Mindkét esetben érthető módon olyan találkozással kell szembenéznie, amely nem olyan gyakori, mint Ön szeretnék. Pszichológiai szempontból nem ad lehetőséget arra, hogy jól (vagy időben) megismerjétek egymást. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is távolabb vagy. Szóval mit tegyünk ellene?

Nyári szerelem és nyelvi akadályok

Nyári szerelem. Alapvetően egy távkapcsolat szinonimája, ahol a nyaraláson találkoztál a kedveseddel. A nyári szerelem nem gyakran ér véget az újévvel csak azért, mert "nyáron nem tudtál ilyen gyorsan beleszeretni". Az első rajongás elmúlása után van egy időszak, amikor a kapcsolat szilárdabb alapokra helyeződik. De egyszerűen nem tudsz felépíteni rendszeres ölelések, séták, találkozások, tapasztalatok megosztása nélkül.

Kérdés: El lehet kezdeni együtt élni?

Hiányzik a kézfogás. És ezzel minden apró dolog, amit a partnerek általában csinálnak. Ha már idáig eljutottál, fontos, hogy ne hazudj magadnak. Amint elkezdi felfogni a problémát, gondolkozzon őszintén, és mondja el magának, hogy egyáltalán lehetséges-e, hogy valaha együtt éltek.

Te döntöd el, van-e jövőd

A Az első hónapokban gyakran hazudjuk magunknak, milyen szép lesz, ha egyszer együtt élünk. De ha egyikőtök sem tesz semmit ennek érdekében? Hagyja abba az álmodozást egy pillanatra, és fontolja meg komolyan az összes lehetséges hipotézist. És a végén cselekedj. Az együttélésről szóló szavak szépek, de csak konkrét lépések érvényesek, amelyeket teljes komolysággal teszel meg.

Hirtelen költözés, vagy nem utasítják el ezt az ajánlatot

Ez itt nem olyan gyakori, mint például külföldön van, az egyik partner hivatásos katona volt, aki állandóan egyik helyről a másikra mozog. Viszont náluk legalább a kapcsolat elején számítasz rá. De mi van, ha szerelmednek olyan állásajánlatot kapsz, amelyet nem tudsz visszautasítani? Az ajánlat, ami a köztársaság másik oldalán van? Vagy akár külföldön is?

A szerelmed megéri az erőfeszítést

Ebben az esetben sokkal több a motivációd, hogy megtaláld a megfelelő utat. És nem gyerekekről vagy közös tulajdonról beszélünk. A költözés előtti "hétköznapi" kapcsolatnak köszönhetően ismeritek egymást, ismeritek az igényeiteket, apró rossz szokásaitokat is. Van egy közös életetek. Sokkal több motiváció a kitartáshoz. De hogyan lehet megakadályozni az elszakadást?

Ne hagyjon teret az elidegenedésnek

A városok végül is törékeny kötelékek. Növelje őket. Rendszeresen beszélgessetek egymással. A Covid legalább egy jót hozott, ez pedig a programok és lehetőségek száma, hogy egymással beszélgessünk: Facebook, Team viewer, Discord, Google meeting, Skype... Csak beszélj az örömeidről, oszd meg a gondjaidat, oldd meg, mit zavar téged és így tovább.

Úgy kommunikálj, mintha minden nap látnád egymást

Sokan úgy gondolják, hogy ha hosszú idő után látják egymást, nem szabad elrontaniuk az értékes pillanatokat ha a bánatról és a szorongásról beszélünk, az sem helyénvaló, ha az egész telefonhívást néhány probléma megoldására összpontosítjuk. És pontosan ez a hiba. Ha megtanulja, hogyan kell hatékonyan megoldani a problémákat, egy óra alatt kezelheti az egész problémát. És akkor a szép dolgokra koncentrálhatsz. Anélkül, hogy aggodalom emészt fel.

Az együttműködés a kulcs

Végül pedig ügyeljen a kimondatlan tervekre. Egy távkapcsolatban minden másnál fontosabb, hogy mindenben egyetérts. Tehát amikor megállapodnak egy ülőhelyről, akkor helyet vásárolnak. A gyermekek nevelése megegyezés szerint történik. És mindenekelőtt a határidők meghosszabbítása és elhalasztása. Találkoztál már? Hajrá, csak betegség és hasonló, előre nem látható okok mentesítenek. Különösképpen ne intézd el magad, hogy még xy hétig azon a távoli helyen dolgozol.

Beszélgessetek egymással gyakran, őszintén, és oldjátok meg a helyzetet, hogy amint elköltözhessenek. lehetséges.


Hasonló cikkek

Minden úgy alakul a kapcsolatodban, ahogy kell? Teljesen elégedett a partnerségével? Ha nem, olvassa el néhány tippet, hogyan léphet a következő szintre! És ha igen, nézze meg, hogy természetesen követi-e a következőket. Sok lehetséges gondtól megkímélhetik.

A titkárnőjével lefekvő főnök története szinte mindig katasztrófával végződik a filmekben. A szóban forgó titkárnő vagy veszélyes csábító, vagy a főnök szeszélyeinek szorongatott áldozata. De a való élet teljesen másképp néz ki. Persze sokan vannak, akik csak pénzért vagy egy jobb állás miatt viszonyulnak a főnökükhöz. Sajnos vannak köztük olyanok is, akik egyszerűen szerelmesek belé. Milyen kockázatokkal jár a felettesével való viszony?

A barátod szakított veled? Fájdalmas élmény volt számodra? Ha igen, akkor tanácsot adunk, hogyan felejtheti el volt partnerét. Ez a legjobb módja annak, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon a szakítás fájdalmától.

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézze meg, mi kerülhet közétek!

Az időnkénti éles véleménycsere egyszerűen egy kapcsolat része. Jobb, ha időnként jól veszekedni, mint lábujjhegyen megkerülni a problémát, és hagyni, hogy az igazi megfulladást okozzon a kapcsolatban. Egy darabban vitatkozni még rosszabb. Hogyan lehet megakadályozni az örök vitákat és megőrizni a békét a kapcsolatban?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Akár azt is mondhatnánk, hogy a válságok szükségesek egy működő kapcsolathoz. Csak akkor fogod fel, hogy milyen boldog vagy valójában! De mi van akkor, ha a viták és a nézeteltérések napirenden vannak? Vagy egyszerűen boldogtalannak érzed magad a kapcsolatodban? Nézze meg, ez csak egy újabb válság, vagy a kapcsolata már alig tartja össze.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.