Kezdje el újra észrevenni egymást

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Változtass a megszokott viselkedéseden

Minden csütörtökön takarítasz, szombaton rendelsz-e pizzát ebédre, és elviszed a gyerekeket egy "napra apával" minden vasárnap? Hagyd abba! Luxuskodj kedden, tervezz egyszer egy közös hétvégét. A rutin biztonságérzetet hoz, de hihetetlen unalommal is társul hozzá. Változtasd meg a szokásaidat. Újra el kell kezdened azon gondolkodnod, hogy mit fog legközelebb tenni a partnered.

Légy szexi

A féllábú melegítőnadrág és a pamut alsónemű a legkényelmesebb viselet. Legalább időnként jelenj meg otthon olyan farmerben, amit a párod vett neked. Csábítsa el férfiát azzal, hogy megmutassa szexi tangáját egy otthonos szoknya alá rejtve. Korábban mindent megtettél, hogy vonzóvá tedd magad mások számára. Próbáld újra. Hagyd, hogy szeretteid kitalálják, mikor éppen kényelmes ruhát viselsz, és mikor rejtegetsz alatta egy "kincset".

Légy személyiség

Egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy hirtelen egy lépést sem tud és nem tehet egymás nélkül. Emlékezzen hobbijaira, menjen el újra bowlingozni vagy lézerjátékozni a barátaival. A saját személyiség fejlesztése csak javítja a kapcsolatot. Párod hirtelen megint nem fog mindent tudni rólad. Hol voltál? Mit csináltál ott? És mennyire élvezed? Az első randevúkon mindig rákérdeztek egymás hobbijaira. Ne hagyd abba még egy kialakult kapcsolatban sem!

Flört

Az, hogy együtt éltek és minden nap látjátok egymást? Ez ürügy a flörtölés feladására? Kapcsolatotok első heteiben szikra volt köztetek, és könnyű volt flörtölni. Azonban még több évnyi randevúzás után se becsülje alá a hajjal való játék vagy az izmok bemutatásának erejét. Vedd újra az ingét, és üdvözöld otthon ebben. Hozza be neki a reggelit az ágyba, és egy kellemes meleg reggelit együtt étkezzünk a hétvégén. Használd a képzeleted! Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

A férfiak mindig is vonzódtak a náluk több évvel fiatalabb nőkhöz. Kíváncsi vagy miért van ez? Elmondjuk, mi az igazi oka annak, hogy az idősebb férfiak miért repülnek fiatal hölgyekhez / nőkhöz.

Minden nap lehetőségünk van sok új dolgot megtanulni. Lehetőségünk van arra is, hogy egy sor érdekes emberrel találkozzunk. Az pedig, hogy az adott helyzetből mit veszünk ki, rajtunk múlik. Azok, akik egész életükben negatívan gondolkodnak, valószínűleg soha nem lesznek boldogok. Aki a rosszban is talál valami jót, az biztosan meg fogja tapasztalni az igazi boldogságot. Programozd be az életed egy pozitív hullámra!

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Egy ideje együtt vagytok, és hiányzik az első néhány hét izgalma és bizonytalansága? Sajnos a szerelem maximum 2 évig tart, utána a szenvedélyes érzések állandó és kevésbé intenzívekké válnak. Ezt már mindannyian tudjuk, és tapasztalatból tudjuk. De mit tegyünk, ha a kapcsolat az ellenkező irányba megy, pedig még mindig szeretitek egymást? Próbálja ki a következő módszereket. Talán mégis sikerül felélesztenie egy haldokló kapcsolatát!

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.