Kezdje el újra észrevenni egymást

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Változtass a megszokott viselkedéseden

Minden csütörtökön takarítasz, szombaton rendelsz-e pizzát ebédre, és elviszed a gyerekeket egy "napra apával" minden vasárnap? Hagyd abba! Luxuskodj kedden, tervezz egyszer egy közös hétvégét. A rutin biztonságérzetet hoz, de hihetetlen unalommal is társul hozzá. Változtasd meg a szokásaidat. Újra el kell kezdened azon gondolkodnod, hogy mit fog legközelebb tenni a partnered.

Légy szexi

A féllábú melegítőnadrág és a pamut alsónemű a legkényelmesebb viselet. Legalább időnként jelenj meg otthon olyan farmerben, amit a párod vett neked. Csábítsa el férfiát azzal, hogy megmutassa szexi tangáját egy otthonos szoknya alá rejtve. Korábban mindent megtettél, hogy vonzóvá tedd magad mások számára. Próbáld újra. Hagyd, hogy szeretteid kitalálják, mikor éppen kényelmes ruhát viselsz, és mikor rejtegetsz alatta egy "kincset".

Légy személyiség

Egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy hirtelen egy lépést sem tud és nem tehet egymás nélkül. Emlékezzen hobbijaira, menjen el újra bowlingozni vagy lézerjátékozni a barátaival. A saját személyiség fejlesztése csak javítja a kapcsolatot. Párod hirtelen megint nem fog mindent tudni rólad. Hol voltál? Mit csináltál ott? És mennyire élvezed? Az első randevúkon mindig rákérdeztek egymás hobbijaira. Ne hagyd abba még egy kialakult kapcsolatban sem!

Flört

Az, hogy együtt éltek és minden nap látjátok egymást? Ez ürügy a flörtölés feladására? Kapcsolatotok első heteiben szikra volt köztetek, és könnyű volt flörtölni. Azonban még több évnyi randevúzás után se becsülje alá a hajjal való játék vagy az izmok bemutatásának erejét. Vedd újra az ingét, és üdvözöld otthon ebben. Hozza be neki a reggelit az ágyba, és egy kellemes meleg reggelit együtt étkezzünk a hétvégén. Használd a képzeleted! Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Mi akadályoz meg leggyakrabban abban, hogy megtalálja és megtartsa a szerelmet az életében? Meglepő módon ezért te és a félelmed beengedheted a szerelmet az életedbe.

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.