Kezdje el újra észrevenni egymást

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Változtass a megszokott viselkedéseden

Minden csütörtökön takarítasz, szombaton rendelsz-e pizzát ebédre, és elviszed a gyerekeket egy "napra apával" minden vasárnap? Hagyd abba! Luxuskodj kedden, tervezz egyszer egy közös hétvégét. A rutin biztonságérzetet hoz, de hihetetlen unalommal is társul hozzá. Változtasd meg a szokásaidat. Újra el kell kezdened azon gondolkodnod, hogy mit fog legközelebb tenni a partnered.

Légy szexi

A féllábú melegítőnadrág és a pamut alsónemű a legkényelmesebb viselet. Legalább időnként jelenj meg otthon olyan farmerben, amit a párod vett neked. Csábítsa el férfiát azzal, hogy megmutassa szexi tangáját egy otthonos szoknya alá rejtve. Korábban mindent megtettél, hogy vonzóvá tedd magad mások számára. Próbáld újra. Hagyd, hogy szeretteid kitalálják, mikor éppen kényelmes ruhát viselsz, és mikor rejtegetsz alatta egy "kincset".

Légy személyiség

Egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy hirtelen egy lépést sem tud és nem tehet egymás nélkül. Emlékezzen hobbijaira, menjen el újra bowlingozni vagy lézerjátékozni a barátaival. A saját személyiség fejlesztése csak javítja a kapcsolatot. Párod hirtelen megint nem fog mindent tudni rólad. Hol voltál? Mit csináltál ott? És mennyire élvezed? Az első randevúkon mindig rákérdeztek egymás hobbijaira. Ne hagyd abba még egy kialakult kapcsolatban sem!

Flört

Az, hogy együtt éltek és minden nap látjátok egymást? Ez ürügy a flörtölés feladására? Kapcsolatotok első heteiben szikra volt köztetek, és könnyű volt flörtölni. Azonban még több évnyi randevúzás után se becsülje alá a hajjal való játék vagy az izmok bemutatásának erejét. Vedd újra az ingét, és üdvözöld otthon ebben. Hozza be neki a reggelit az ágyba, és egy kellemes meleg reggelit együtt étkezzünk a hétvégén. Használd a képzeleted! Nem fogod megbánni!


Hasonló cikkek

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A szegények és a gazdagok ugyanabból a tésztából készülnek. Ugyanazt a nyelvet beszélik, és pontosan ugyanúgy születtek. Ezt követően azonban útjaik elváltak egymástól, és minden csoport más irányba indult el. Egészen más az életmódjuk. Még mindig jól megértik egymást?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.