Szingli élet vagy élet kettesben?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Egy kapcsolat előnyei

Van valaki, akivel nemcsak a fájdalmait és örömeit, hanem a lakbérét is megoszthatja. Ha párkapcsolatban élsz, mindenben ketten vagytok. Természetesen a legfontosabb az a nyilvánvaló tény, hogy egy szeretett személlyel minden könnyebbnek tűnik. És ez így van. Nem hiányzik a gyengédség vagy a vad szex. Van kire támaszkodni. És ne feledkezzünk meg a pénzügyekről sem. Végül is a lakbér felét kifizetni sokkal kellemesebb, mintha az összes díjat a sajátodból fizetnéd.

Ha a dolgok nem mennek párkapcsolatban

Párként élni persze van néhány hátránya. A legsürgetőbb a rutin és az azt követő unalom veszélye. Folyamatosan új közös tevékenységeket kell kitalálnotok. És ez néha fárasztó. Ellenkező esetben hamarosan beleragadsz egy olyan rutinba, amely szó szerint megöli a közös életeteket. Ez meglehetősen kellemetlen légkört teremthet otthon, amelyben senki sem érzi jól magát. És itt az egyedülállóknak könnyebb.

A szingli élet előnyei

Szingliként egyedül vagy. Egyesek számára félelmetes gondolat, másoknak tökéletes. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyen probléma csak az Öné. Mindenekelőtt abszolút szabadságod van. Szeretnél egész hétvégén egy könyvvel ágyban feküdni? Le akarod söpörni az összes bulit, és csak hajnalban érsz haza? Szeretnél teljesen elmerülni a karrierépítésben? Senki nem akadályoz meg abban, hogy bármit is tegyen. Csinálj, amit akarsz. Anélkül, hogy aggódna amiatt, hogy a másik személy hogyan fogadja, vagy folyamatosan magyarázza, hogy mész valahova, hogy nem jössz vissza éjszaka stb.

Az egyedülálló lehetőség nem mindenkinek való

< p>A mindennapi üres lakásba érkezés azonban lehangoló lehet valakinek. Ha egyedülálló vagy és társaságra vágysz, ki kell lépned. Főzni és takarítani is kell, valamint bérleti díjat kell fizetni, minden hobbit vagy éttermi étkezést. Valakit még zavarhat a túlzott idő! Párként mindig van valami tennivalótok, legyen szó kirándulásokról vagy közös otthonotok feljavításáról. Egyedülállóként minden szabadidejét önmaga számára töltheti.

Tudod már, hogy mit szeretsz jobban? Szingli élet vagy élet párban?


Hasonló cikkek

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Elmondja kedvesének a tiszta igazságot, vagy időnként módosítja az igazságot? Vannak nők, akik el sem tudják képzelni, hogy a partnerük arcába hazudjanak. Más nők gyakran használják a módosított igazságot. És hogy vagy? Minden körülmények között jobban szereti az igazságot, vagy úgy gondolja, hogy jobb, ha kissé megváltoztatja az igazságot, és bizonyos esetekben hazudik?

Túlélte már könnyekkel és haraggal teli szakítást? Nem tudod túltenni magad az exeden? A legtöbb ember élete során legalább egyszer átéli ezeket a durva pillanatokat. Tanácsot adunk Önnek, hogyan felejtse el a múltat, és hogyan nézzen szembe az új jövővel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.