Szingli élet vagy élet kettesben?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Egy kapcsolat előnyei

Van valaki, akivel nemcsak a fájdalmait és örömeit, hanem a lakbérét is megoszthatja. Ha párkapcsolatban élsz, mindenben ketten vagytok. Természetesen a legfontosabb az a nyilvánvaló tény, hogy egy szeretett személlyel minden könnyebbnek tűnik. És ez így van. Nem hiányzik a gyengédség vagy a vad szex. Van kire támaszkodni. És ne feledkezzünk meg a pénzügyekről sem. Végül is a lakbér felét kifizetni sokkal kellemesebb, mintha az összes díjat a sajátodból fizetnéd.

Ha a dolgok nem mennek párkapcsolatban

Párként élni persze van néhány hátránya. A legsürgetőbb a rutin és az azt követő unalom veszélye. Folyamatosan új közös tevékenységeket kell kitalálnotok. És ez néha fárasztó. Ellenkező esetben hamarosan beleragadsz egy olyan rutinba, amely szó szerint megöli a közös életeteket. Ez meglehetősen kellemetlen légkört teremthet otthon, amelyben senki sem érzi jól magát. És itt az egyedülállóknak könnyebb.

A szingli élet előnyei

Szingliként egyedül vagy. Egyesek számára félelmetes gondolat, másoknak tökéletes. Ez nem jelenti azt, hogy bármilyen probléma csak az Öné. Mindenekelőtt abszolút szabadságod van. Szeretnél egész hétvégén egy könyvvel ágyban feküdni? Le akarod söpörni az összes bulit, és csak hajnalban érsz haza? Szeretnél teljesen elmerülni a karrierépítésben? Senki nem akadályoz meg abban, hogy bármit is tegyen. Csinálj, amit akarsz. Anélkül, hogy aggódna amiatt, hogy a másik személy hogyan fogadja, vagy folyamatosan magyarázza, hogy mész valahova, hogy nem jössz vissza éjszaka stb.

Az egyedülálló lehetőség nem mindenkinek való

< p>A mindennapi üres lakásba érkezés azonban lehangoló lehet valakinek. Ha egyedülálló vagy és társaságra vágysz, ki kell lépned. Főzni és takarítani is kell, valamint bérleti díjat kell fizetni, minden hobbit vagy éttermi étkezést. Valakit még zavarhat a túlzott idő! Párként mindig van valami tennivalótok, legyen szó kirándulásokról vagy közös otthonotok feljavításáról. Egyedülállóként minden szabadidejét önmaga számára töltheti.

Tudod már, hogy mit szeretsz jobban? Szingli élet vagy élet párban?


Hasonló cikkek

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

A romantikus filmek hatására a nők gyakran azt feltételezik, hogy a kapcsolatok pontosan így működnek a valóságban. Még az egyébként logikusan gondolkodó, rendkívül intelligens nők is ezt teszik. Sajnos ezek a feltételezések tudat alatt működnek. Te is "szenvedsz" tőlük?

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.