Honnan tudhatod, hogy párod még mindig az exére gondol?

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy partnerének vannak-e még érzelmei az exe iránt.

1. Folyamatosan szoros kapcsolatban vannak

A partnered tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével? Ez még nem kell, hogy jelentsen semmit. Teljesen rendben van, ha boldog születésnapot kívánnak egymásnak, és időnként váltanak pár szemtelen szót arról, hogyan vannak. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Probléma adódhat, ha partnere hetente többször felveszi a kapcsolatot volt partnerével, és találkozik vele. Bár valószínűleg azt fogja mondani, hogy csak jó barátok, te minden találkozáskor belehalsz a féltékenységbe.

Honnan tudod tehát, hogy nem hazudik neked? Hallgassa meg az exét. Akár személyesen, akár telefonon. Úgy hangzik, mintha gyerekkoruk óta barátok lennének? A párod megoldja vele a személyes vagy munkahelyi problémákat, amiket meg sem említett neked? Ha a válasz igen, vigyázz! Valószínűleg a párod nem szűnt meg szeretetet és bizalmat érezni volt barátnője iránt, ami valószínűleg nincs benned.

2. Gyakran beszél róla

A párod időnként megemlíti a volt barátnőjét? Ha néhány jó évet eltöltött vele, akkor nyilvánvaló, hogy a róla szóló gondolatok nem csak úgy eltűnnek az emlékezetéből. A kérdés az, hogy vannak-e még most is mélyebb érzései iránta. Ha hetente többször beszél róla, több mint valószínű, hogy nem tudja kiverni a fejéből, vagy talán nem is akar.

Egy partner soha ne hasonlítson össze kettőtöket . És nem szabad azt mondania neked, hogy az exe valamivel jobban csinált, mint te. Vagy azt mondja, hogy el kellene kezdenie néhány olyan tevékenységet, amit ő végzett. Az ilyen viselkedés csak egy dolgot jelent. Hogy hiányzik neki, és azt akarja, hogy olyan legyél, mint ő. Ha meg akarod őrizni a méltóságodat, ne kedveld ezt.

3. Még mindig egy csomó ajándékot rejteget előle a szekrényben

Az embereknek szép élményeik vannak egyes ajándékokkal kapcsolatban. A legtöbben semmi áron nem akarnak megszabadulni ezektől a dolgoktól! Bizonyos határokon belül ez nem jelent problémát. Ha azonban párod még mindig a volt párjától kapott medált visel a nyakában, miközben ő eltette tőled, az már nem oké! Természetesen nem kell, hogy csak egy medál legyen, vannak más dolgok is, amiket mindig magánál vagy magán viselhet.

Kérdezd meg a barátodat, hogy miért hordja még mindig az exétől származó tárgyat. -barátnő. Ha nem magyarázzák el elég jól, akkor cselekedj! Hiszen nem fogsz azzal a tudattal élni, hogy még mindig jobban szereti volt párját, mint téged.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Mindannyian szeretnénk boldog pillanatokat átélni, és boldog és békés életre vágyunk. Mindenki lehet boldog. De hogyan lehet ezt elérni? Elárulunk három kulcsot, amelyek kinyitják a boldog élet kapuját.

Az élet egy manipulátorral meglehetősen nehéz lehet. Főleg, ha a manipulátor zsarnokká változik. Addigra azonban már szilárdan a markában tart téged. A manipulátorok észrevétlenül kezdenek, és fokozatosan beburkolnak a hálójukba. Amikor felébredsz, rendkívül nehéz kiszabadulni a csapdából. Hogyan lehet észlelni egy manipulátort, mielőtt a szabadság utolsó ajtaja becsapódik?

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.