Honnan tudhatod, hogy párod még mindig az exére gondol?

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy partnerének vannak-e még érzelmei az exe iránt.

1. Folyamatosan szoros kapcsolatban vannak

A partnered tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével? Ez még nem kell, hogy jelentsen semmit. Teljesen rendben van, ha boldog születésnapot kívánnak egymásnak, és időnként váltanak pár szemtelen szót arról, hogyan vannak. Ebben az esetben nincs okod aggódni. Probléma adódhat, ha partnere hetente többször felveszi a kapcsolatot volt partnerével, és találkozik vele. Bár valószínűleg azt fogja mondani, hogy csak jó barátok, te minden találkozáskor belehalsz a féltékenységbe.

Honnan tudod tehát, hogy nem hazudik neked? Hallgassa meg az exét. Akár személyesen, akár telefonon. Úgy hangzik, mintha gyerekkoruk óta barátok lennének? A párod megoldja vele a személyes vagy munkahelyi problémákat, amiket meg sem említett neked? Ha a válasz igen, vigyázz! Valószínűleg a párod nem szűnt meg szeretetet és bizalmat érezni volt barátnője iránt, ami valószínűleg nincs benned.

2. Gyakran beszél róla

A párod időnként megemlíti a volt barátnőjét? Ha néhány jó évet eltöltött vele, akkor nyilvánvaló, hogy a róla szóló gondolatok nem csak úgy eltűnnek az emlékezetéből. A kérdés az, hogy vannak-e még most is mélyebb érzései iránta. Ha hetente többször beszél róla, több mint valószínű, hogy nem tudja kiverni a fejéből, vagy talán nem is akar.

Egy partner soha ne hasonlítson össze kettőtöket . És nem szabad azt mondania neked, hogy az exe valamivel jobban csinált, mint te. Vagy azt mondja, hogy el kellene kezdenie néhány olyan tevékenységet, amit ő végzett. Az ilyen viselkedés csak egy dolgot jelent. Hogy hiányzik neki, és azt akarja, hogy olyan legyél, mint ő. Ha meg akarod őrizni a méltóságodat, ne kedveld ezt.

3. Még mindig egy csomó ajándékot rejteget előle a szekrényben

Az embereknek szép élményeik vannak egyes ajándékokkal kapcsolatban. A legtöbben semmi áron nem akarnak megszabadulni ezektől a dolgoktól! Bizonyos határokon belül ez nem jelent problémát. Ha azonban párod még mindig a volt párjától kapott medált visel a nyakában, miközben ő eltette tőled, az már nem oké! Természetesen nem kell, hogy csak egy medál legyen, vannak más dolgok is, amiket mindig magánál vagy magán viselhet.

Kérdezd meg a barátodat, hogy miért hordja még mindig az exétől származó tárgyat. -barátnő. Ha nem magyarázzák el elég jól, akkor cselekedj! Hiszen nem fogsz azzal a tudattal élni, hogy még mindig jobban szereti volt párját, mint téged.


Hasonló cikkek

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

Első szerelmeinktől kezdve mindannyian azt halljuk, hogy egy távkapcsolat semmit sem ér. Bizonyára te is tudod, szem elől, fejből. De mi a teendő, ha beleszeret valakibe az ország másik végéből, vagy akár egy másik államból? Nem kell aggódnod, még egy távkapcsolat is felvirágozhat. Nézze meg, hogyan kell csinálni.

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.