Romantika kezdőknek – hogyan csináld!

Partnered szereti a klasszikus romantikus gesztusokat, például a gyertyafényes vacsorát vagy egy csokor rózsát? Éppen ellenkezőleg, a romantika semmit sem jelent számodra? Szeretnél még a párod kedvében járni? De nem tudod, hogyan teremtsd meg a megfelelő légkört? Olvassa el ötleteinket, és merítsen ihletet!

Gyertyafényes vacsora

Ha általában nem csinál ilyesmit, egy romantikus vacsora a legjobb kiindulópont. nem tudsz főzni? Semmi gond, rendeld meg az ételt. A légkör fontos. Válassz egy napot, amikor a partnered később visszatér. Ezalatt otthon terítsd meg az asztalt mindennel, terítővel és poharakkal a vízhez és a borhoz. Viselj valami szépet, ideális esetben lazíts. Ne felejtsd el a gyertyákat!

Piknik a csillagok alatt

A piknikeket általában nyári réten rendezik. Mit szólnál egy változáshoz? Gyere ki még ma! "Konzultáljon" az előrejelzéssel, és válasszon egy hold nélküli éjszakát. Terítsen meleg takarót a kertben vagy más csendes helyen. Hogy ne fázz, párnák is az üléshez. Nyugodtan tegyen klasszikus szendvicseket a piknikre. Hideg gyümölcs helyett készítsen édességet. Ilyenkor egy meleg grog vagy egy hegesztőgép alkalmas ivásra. Ha akarsz, csomagolj valami élesebbet. Tekerd be párodat egy pokrócba, és vidd el egy őszi piknikre!

A fürdőkádban

Ha szereted az erotikát, készíts egy meglepetést. Ezúttal a partner otthon lehet. Tegyen úgy, mintha csak magának készítene fürdőt. Gyújtsa meg újra a gyertyákat, és helyezze körbe a szobában. Az úszó gyertyák is nagyszerűek, és szinte bárhol megvásárolhatod. Készítsen bort vagy valami mást is, amit mindketten szeretnek a fürdéshez. Aztán csak hozd el a párodat, és élvezzétek együtt a fürdőt.

Masszázs

Nem tud masszírozni, és még soha nem csinálta? Nincs is könnyebb! Használhat közönséges testápoló krémet is. Romantikusabb, ha közvetlenül vásárolsz masszázsolajat, amelyet szinte bármelyik drogériában vagy gyógyszertárban megvásárolhatsz. Terítsen egy szövetet az ágyra vagy a kanapéra, amelyet nem fog félni beszennyezni. De nem kopott lepedőt vagy szakadt törölközőt! Helyezze rá meglepett partnerét, és cseppentsen egy kis olajat a tenyerébe. Ezután a kezével térképezze fel a hátát a vállától a csípőjéig. Sétáljon, változtassa a nyomást és élvezze az érintést. Elolvad alattad!


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat különböző időszakokon megy keresztül, beleértve a válságos időszakokat is. Ezek leggyakrabban az együttélés második, majd hetedik évében fordulnak elő. Ha valaki azt mondja neked, hogy még soha nem élt át válságot egy kapcsolatban, akkor nem csak neked hazudik, hanem saját magának is. Ha vigyázol a kapcsolatodra, a nézeteltérések könnyen megállíthatók. De mik a legnagyobb félelmek a kapcsolatban?

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Egyáltalán a jobb oldalon áll?

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.