Miért szeretik a nők a bunkókat?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Saját kezükbe vehetik a kezdeményezést

A mizerek karizmatikusnak és magabiztosnak tűnnek, különösen azért, mert nem félnek saját kezükbe vesznek bizonyos helyzeteket. Azt fogják tenni, amit jónak látnak. Nem vesznek figyelembe másokat, nem várják meg a feleségük véleményét. Különböző elképzeléseik vannak, és folyamatosan meg tudják lepni velük a nőket. A hölgyeknek nem kell állandóan kitalálniuk, hogy mit csináljanak együtt, de ezt rájuk bízhatják.

Jól öltözködnek

A fösvények tudják, hogy mit érnek. Biztosan nem szenvednek alacsony önbecsüléstől, és tudják, hogy a világot nézik. Mindennek tetejébe tudja, hogyan kell jól öltözni. Nem sajnálják a pénzt, amit designer ruhákra költenek. A jófiúk gyakran fukarkodnak ezeken a dolgokon, és nem tulajdonítanak nekik különösebb jelentőséget. De a nők a jóképű és szexi férfiakat szeretik, nem a legújabb vietnami divat szerint öltözött fiúkat.

Tudják, hogyan kell harcolni

A mizerek nem nyafogók, tudják, hogyan kell szembeszállni a problémákkal. . A problémákat nem késleltetik, hanem azonnal megoldják. Még a feleségükért is harcolhatnak. Nem várják meg, hogy a hölgyek a vállukon sírjanak, hanem cselekszenek. Lehetőleg még a másik társukért is megküzdenek.

Senki nem fogja őket befolyásolni

Manipuláció? Ez egy piszkos szó a nyomorultra. Soha nem hagyják, hogy bárki befolyásolja őket. A jó fiúk meghallgatják a szüleik, a feleségeik és a körülöttük lévők véleményét. Gyakran mások szerint cselekszenek. Nem akarnak senkit megbántani, inkább mindenkinek utat engednek. A köcsögöknél ez fordítva van. Mindig teljes mértékben kifejezik véleményüket, és nem hallgatnak senkire. A fösvények nagyon domináns és vezető típusok. És pontosan ilyen típusú nőkhöz repülnek.

Spontán módon élnek

A Mizerek mindig nyitottak az új dolgokra. Nem konzervatívak vagy szűk látókörűek. Ha bármilyen új lehetőség adódik, legyen szó munkáról vagy utazásról, arra mennek. Nem vetik meg a kihívásokat. Spontán eldöntik, hova viszik kirándulni barátnőjüket. Nem terveznek előre. Nem ijesztgetik a barátnőiket a gyerekekről szóló beszélgetésekkel, de élvezik az életet.

Nem próbálják meg megváltoztatni a partnerüket

Ha valami nem tetszik nekik a barátnőiben , nem próbálnak változtatni szokásaikon vagy tulajdonságaikon. Nem akarják olyanná tenni a partnereiket, akik nem ők. Ha a velük való együttélés zavarja őket, egyszerűen elhagyják őket.


Hasonló cikkek

Időnként boldoggá kell tenni a nőket. Akár vasalni kell velük valamit, akár csak ok nélkül. Tanácsot adunk, mi az, ami garantáltan tetszeni fog a hölgyeknek.

Van számos beteljesületlen álma? Szeretnél valami izgalmasat megtapasztalni, de még mindig nincs kedve hozzá? Egész életedben másra gondolsz, nem magadra? Nem azt csinálod, amit szeretnél, mert a párod nem élvezi? Nem akarsz munkahelyet váltani, mert sajnálod a főnöködet? Nem szívesen végez bizonyos tevékenységeket csak azért, mert fél attól, amit a körülötted lévők mondanak? Akkor nagy hibát követsz el.

Gondolsz már gyereken? Nem biztos benne, hogy a párod jó apa lesz? Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel!

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek azok?

A partnerségek nagyon bonyolultak. Egy hosszú távú kapcsolatban gyakran előfordul, hogy legalább az egyik partner nincs teljesen elégedett a kapcsolattal. Általában hiányzik valami – minőségi szex, elegendő támogatás vagy érzelmi háttér. Nehézségeit kompenzálnia kell valamivel. Mit? Talán azzal, hogy hűtlen.

Van esélye a kapcsolatának? Szinte minden pár szeretné tudni a választ erre a kérdésre. Töltsd ki a következő mini kvízt, és 85%-ig biztos lehetsz abban, hogy életed szerelmével vagy-e.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.