Miért szeretik a nők a bunkókat?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Saját kezükbe vehetik a kezdeményezést

A mizerek karizmatikusnak és magabiztosnak tűnnek, különösen azért, mert nem félnek saját kezükbe vesznek bizonyos helyzeteket. Azt fogják tenni, amit jónak látnak. Nem vesznek figyelembe másokat, nem várják meg a feleségük véleményét. Különböző elképzeléseik vannak, és folyamatosan meg tudják lepni velük a nőket. A hölgyeknek nem kell állandóan kitalálniuk, hogy mit csináljanak együtt, de ezt rájuk bízhatják.

Jól öltözködnek

A fösvények tudják, hogy mit érnek. Biztosan nem szenvednek alacsony önbecsüléstől, és tudják, hogy a világot nézik. Mindennek tetejébe tudja, hogyan kell jól öltözni. Nem sajnálják a pénzt, amit designer ruhákra költenek. A jófiúk gyakran fukarkodnak ezeken a dolgokon, és nem tulajdonítanak nekik különösebb jelentőséget. De a nők a jóképű és szexi férfiakat szeretik, nem a legújabb vietnami divat szerint öltözött fiúkat.

Tudják, hogyan kell harcolni

A mizerek nem nyafogók, tudják, hogyan kell szembeszállni a problémákkal. . A problémákat nem késleltetik, hanem azonnal megoldják. Még a feleségükért is harcolhatnak. Nem várják meg, hogy a hölgyek a vállukon sírjanak, hanem cselekszenek. Lehetőleg még a másik társukért is megküzdenek.

Senki nem fogja őket befolyásolni

Manipuláció? Ez egy piszkos szó a nyomorultra. Soha nem hagyják, hogy bárki befolyásolja őket. A jó fiúk meghallgatják a szüleik, a feleségeik és a körülöttük lévők véleményét. Gyakran mások szerint cselekszenek. Nem akarnak senkit megbántani, inkább mindenkinek utat engednek. A köcsögöknél ez fordítva van. Mindig teljes mértékben kifejezik véleményüket, és nem hallgatnak senkire. A fösvények nagyon domináns és vezető típusok. És pontosan ilyen típusú nőkhöz repülnek.

Spontán módon élnek

A Mizerek mindig nyitottak az új dolgokra. Nem konzervatívak vagy szűk látókörűek. Ha bármilyen új lehetőség adódik, legyen szó munkáról vagy utazásról, arra mennek. Nem vetik meg a kihívásokat. Spontán eldöntik, hova viszik kirándulni barátnőjüket. Nem terveznek előre. Nem ijesztgetik a barátnőiket a gyerekekről szóló beszélgetésekkel, de élvezik az életet.

Nem próbálják meg megváltoztatni a partnerüket

Ha valami nem tetszik nekik a barátnőiben , nem próbálnak változtatni szokásaikon vagy tulajdonságaikon. Nem akarják olyanná tenni a partnereiket, akik nem ők. Ha a velük való együttélés zavarja őket, egyszerűen elhagyják őket.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Elkezdett inni, talált-e szeretőt, vagy túl gyakran szokott kiabálni és káromkodni? Egyrészt eleged van belőle, másrészt viszont tudod, hogy még mindig szereted a másikat és nem akarod csak úgy a vízbe küldeni? Ebben az esetben ideje kimondani, hogy „elég”, és elkezdeni cselekedni. Ne aggódjon, ez egyszerű.

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

A féltékenység gyakoribb a fiatal párok körében. Inkább azzal a "klasszikus típusú féltékenységgel". A fiatalok egy kicsit erősebben élik meg érzéseiket. Ezért gyakran még a másik féltékenység is úgy néz ki, mint a filmekben. Érvek, vádaskodások, mobiltelefonos leskelődés és a régi jó kitiltás. De valójában mi okozza a féltékenységi jeleneteket?

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

Egy kis féltékenység egy kapcsolatban nem árt. Akár azt is mondhatjuk, hogy kellemes lehet. A partnered a féltékenységen keresztül mutatja meg, mennyire törődik veled. De ez a szép féltékenység az elpirulásra korlátozódik, olyan gesztusokra, mint a kézfogás vagy az "ellenség" oldalának bökdelése. A szeretőd rendszeresen jeleneteket készít veled, megtiltja, hogy kimenj a barátaiddal, és folyamatosan hív, ha nélküle vagy egy rendezvényen? Tanulja meg elsajátítani a következő lépéseket, és szabadítsa el a féltékenységet partnerétől!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.