Miért szeretik a nők a bunkókat?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Saját kezükbe vehetik a kezdeményezést

A mizerek karizmatikusnak és magabiztosnak tűnnek, különösen azért, mert nem félnek saját kezükbe vesznek bizonyos helyzeteket. Azt fogják tenni, amit jónak látnak. Nem vesznek figyelembe másokat, nem várják meg a feleségük véleményét. Különböző elképzeléseik vannak, és folyamatosan meg tudják lepni velük a nőket. A hölgyeknek nem kell állandóan kitalálniuk, hogy mit csináljanak együtt, de ezt rájuk bízhatják.

Jól öltözködnek

A fösvények tudják, hogy mit érnek. Biztosan nem szenvednek alacsony önbecsüléstől, és tudják, hogy a világot nézik. Mindennek tetejébe tudja, hogyan kell jól öltözni. Nem sajnálják a pénzt, amit designer ruhákra költenek. A jófiúk gyakran fukarkodnak ezeken a dolgokon, és nem tulajdonítanak nekik különösebb jelentőséget. De a nők a jóképű és szexi férfiakat szeretik, nem a legújabb vietnami divat szerint öltözött fiúkat.

Tudják, hogyan kell harcolni

A mizerek nem nyafogók, tudják, hogyan kell szembeszállni a problémákkal. . A problémákat nem késleltetik, hanem azonnal megoldják. Még a feleségükért is harcolhatnak. Nem várják meg, hogy a hölgyek a vállukon sírjanak, hanem cselekszenek. Lehetőleg még a másik társukért is megküzdenek.

Senki nem fogja őket befolyásolni

Manipuláció? Ez egy piszkos szó a nyomorultra. Soha nem hagyják, hogy bárki befolyásolja őket. A jó fiúk meghallgatják a szüleik, a feleségeik és a körülöttük lévők véleményét. Gyakran mások szerint cselekszenek. Nem akarnak senkit megbántani, inkább mindenkinek utat engednek. A köcsögöknél ez fordítva van. Mindig teljes mértékben kifejezik véleményüket, és nem hallgatnak senkire. A fösvények nagyon domináns és vezető típusok. És pontosan ilyen típusú nőkhöz repülnek.

Spontán módon élnek

A Mizerek mindig nyitottak az új dolgokra. Nem konzervatívak vagy szűk látókörűek. Ha bármilyen új lehetőség adódik, legyen szó munkáról vagy utazásról, arra mennek. Nem vetik meg a kihívásokat. Spontán eldöntik, hova viszik kirándulni barátnőjüket. Nem terveznek előre. Nem ijesztgetik a barátnőiket a gyerekekről szóló beszélgetésekkel, de élvezik az életet.

Nem próbálják meg megváltoztatni a partnerüket

Ha valami nem tetszik nekik a barátnőiben , nem próbálnak változtatni szokásaikon vagy tulajdonságaikon. Nem akarják olyanná tenni a partnereiket, akik nem ők. Ha a velük való együttélés zavarja őket, egyszerűen elhagyják őket.


Hasonló cikkek

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.