Miért szeretik a nők a bunkókat?

Néhány nő megérdemli a jó férfiakat. Sajnos gyakran beleszeretnek nyomorult emberekbe, akik összetörik a szívüket és bántják őket. Miért nem tudnak a hölgyek gyakran ellenállni az ilyen típusú férfiaknak?

Saját kezükbe vehetik a kezdeményezést

A mizerek karizmatikusnak és magabiztosnak tűnnek, különösen azért, mert nem félnek saját kezükbe vesznek bizonyos helyzeteket. Azt fogják tenni, amit jónak látnak. Nem vesznek figyelembe másokat, nem várják meg a feleségük véleményét. Különböző elképzeléseik vannak, és folyamatosan meg tudják lepni velük a nőket. A hölgyeknek nem kell állandóan kitalálniuk, hogy mit csináljanak együtt, de ezt rájuk bízhatják.

Jól öltözködnek

A fösvények tudják, hogy mit érnek. Biztosan nem szenvednek alacsony önbecsüléstől, és tudják, hogy a világot nézik. Mindennek tetejébe tudja, hogyan kell jól öltözni. Nem sajnálják a pénzt, amit designer ruhákra költenek. A jófiúk gyakran fukarkodnak ezeken a dolgokon, és nem tulajdonítanak nekik különösebb jelentőséget. De a nők a jóképű és szexi férfiakat szeretik, nem a legújabb vietnami divat szerint öltözött fiúkat.

Tudják, hogyan kell harcolni

A mizerek nem nyafogók, tudják, hogyan kell szembeszállni a problémákkal. . A problémákat nem késleltetik, hanem azonnal megoldják. Még a feleségükért is harcolhatnak. Nem várják meg, hogy a hölgyek a vállukon sírjanak, hanem cselekszenek. Lehetőleg még a másik társukért is megküzdenek.

Senki nem fogja őket befolyásolni

Manipuláció? Ez egy piszkos szó a nyomorultra. Soha nem hagyják, hogy bárki befolyásolja őket. A jó fiúk meghallgatják a szüleik, a feleségeik és a körülöttük lévők véleményét. Gyakran mások szerint cselekszenek. Nem akarnak senkit megbántani, inkább mindenkinek utat engednek. A köcsögöknél ez fordítva van. Mindig teljes mértékben kifejezik véleményüket, és nem hallgatnak senkire. A fösvények nagyon domináns és vezető típusok. És pontosan ilyen típusú nőkhöz repülnek.

Spontán módon élnek

A Mizerek mindig nyitottak az új dolgokra. Nem konzervatívak vagy szűk látókörűek. Ha bármilyen új lehetőség adódik, legyen szó munkáról vagy utazásról, arra mennek. Nem vetik meg a kihívásokat. Spontán eldöntik, hova viszik kirándulni barátnőjüket. Nem terveznek előre. Nem ijesztgetik a barátnőiket a gyerekekről szóló beszélgetésekkel, de élvezik az életet.

Nem próbálják meg megváltoztatni a partnerüket

Ha valami nem tetszik nekik a barátnőiben , nem próbálnak változtatni szokásaikon vagy tulajdonságaikon. Nem akarják olyanná tenni a partnereiket, akik nem ők. Ha a velük való együttélés zavarja őket, egyszerűen elhagyják őket.


Hasonló cikkek

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Az emberi agy egy csodálatos dolog, amely a technológiai fejlődés csúcsára vitt minket, és a legszebb műalkotásokat hozta létre. De ugyanakkor egy olyan eszköz is, amely szép hullámot tud adni szerelmi életünkkel. Minden, legalább átlagos intelligenciával rendelkező ember képes legyen alávetni magát elemzésnek vagy kritizálni, ha valamit rosszul csinálunk. DE - nem minden gondolat előnyös. Egyesek tönkretehetik a kapcsolatotokat! Melyiket dobjuk ki azonnal a fejünkből?

Ma már nem furcsa beleszeretni egy külföldibe, vagy akár feleségül venni. A legtöbb olyan pár, amelyben az egyik partner cseh, amerikaiak, oroszok, japánok és meglepő módon spanyolok közül kerül ki. Külföldön házasodunk össze. Milyen váratlan buktatók adódhatnak, ha másik országból talál partnert?

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézze meg, mi kerülhet közétek!

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.