Ez garantáltan tönkreteszi a házasságát

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabaduljon meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házassága tartós lesz!

Biztos benne

Sokan túlságosan biztosak lesznek a párjukban a házasságkötés után. Hivatalosan megerősítik, hogy az övék, és hirtelen abbahagyják a próbálkozást. Felismered magad ebben? Felhúzott pólóban, szakadt tréningnadrágban mászkálsz a házban, a mindennapi smink nélkül, és a kanapén fekszel egy sör mellett? Egy szilárd kapcsolatban az a szép, hogy ezt megteheted, és a párod nem menekül el. De a túl sok túl sok. Szabaduljon meg ruhatárából az évek óta hordott szivárgó melegítőnadrág. Néha csak fesse be magát a férje számára, és növelje vonzerejét. Meglátod, értékelni fogják. Mutasd meg, hogy értékelitek egymást, és mindig a másik kedvében akartok járni.

Csak a hibákat látjátok

Szoktatok felemelni egymást? Megtudod a számlákat, a főzést, azt, hogy szétválogatják a hulladékot, vagy azt, hogy az éppen olvasott folyóirat úgysem tanít meg semmit? Vagy folyamatosan felhívod a figyelmet a rossz szokásokra, pedig egyértelmű számodra, hogy kedvenced soha nem fog megszabadulni tőlük? Csak a hibákat nézed, és meggyőzöd magad arról, hogy a párod valójában egy rossz ember? Koncentrálj újra azokra a tulajdonságokra, amelyekért házasodtál. Ő a legcsodálatosabb szakács, nem törődött a barátaival. És persze ott van az egész személyiség, akit szeretsz. Ha elsőre nem tudod megtenni, nézz magadba. A saját rossz szokásaid és az előadások sem túl kellemesek. Ezt fel kell ismerned.

Várod, hogy észrevegye

Kiegészíthetitek egymás mondatait, de soha nem látjátok egymás fejét. Ha valamivel elégedetlen, szóljon. Mondd el azt is, hogy minek örülsz! Röviden, beszélj, beszélj, beszélj. Sok házaspár lassan, de biztosan feladja a két szerelmes beszélgetését, és belesimul a vásárlásba, a számlákba és a gyerekek osztályzatába. Töröld ki a szótáradból a következő mondatot: "Ha szeretne, tudná..."! Két ember vagytok egy kapcsolatban. Egyetlen ember sem gondol egyet.

Mindent együtt szeretne csinálni

Próbált már egy külön nyaralást? Főleg a romantikus filmek és a mesék nyomán sok pár gondolja úgy, hogy ahhoz, hogy boldog legyen, mindent együtt kell csinálnia. De az elválás igazi csodákra képes! Manapság már megengedhetjük magunknak, miért ne használnánk ki? Rendeljen külön hétvégét. Utazás barátokkal. Vidd el a szüleidet egy családi rendezvényre. Az, hogy egyedülálló vagy, nem annak a jele, hogy a kapcsolatod tönkremegy. Ellenkezőleg: hiszel magadban, pihensz és tudod, hogy néhány nap múlva szívesebben térnél vissza önmagadhoz.


Hasonló cikkek

Ha a dolgok lefelé süllyednek egy partnerséggel, mindig mindkét fél a hibás. Tehát ne mindig a másikat hibáztasd. Általában mindketten okolhatók a kapcsolat hibáiért. Elmondjuk azokat a dolgokat, amiket gyakran rosszul csinálsz, és amelyekkel garantáltan tönkreteszed a kapcsolatodat.

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Még mindig az ajánlatra vár, de a partnere nem szereti? Talán a te hibád. Olvassa el, mibe temethető egy kutya. Még mindent meg lehet javítani. Kezdd vele, de jobb most.

Szeretnél megöregedni ezzel a férfival az oldalán? De nem félsz elsőként felhozni a témát: közös lakás, esküvő és gyerekek? Röviden: normális családi élet? Összeírtunk neked 5 jelet, amelyek alapján megállapíthatod, hogy a férfid le akar telepedni.

A szellemkép modern szó egy régi kellemetlenségre. Valaki az életedben hirtelen abbahagyja az írást, a hívást, a telefonálást. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.