Megromlott házasság

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Szobatársként éltek együtt

Azok közé a házasságok közé tartoztok, ahol sokáig nincs mondanivalótok egymásnak? Vannak közös tevékenységeik? Nem vagy már régóta szerelmes? Két szobatársként éltek együtt? Örülsz, ha házastársad hosszabb ideig dolgozik, vagy ha üzleti ügyben elmegy valahova, és te otthonod kényelmében vagy barátaiddal élvezheted a békét? Ha ez így van, akkor úgy gondoljuk, hogy egy ilyen házasság sem okoz örömet. Talán biztonság, de nem erről szól az élet!

Alacsony jövedelem, adósságok, vagyon...

A lemondást csak akkor lehetett megérteni, ha a nő nem tudta eltartani magát belőle saját maguk és gyermekeik jövedelme, vagy ha a családi helyzet valamilyen okból nem teszi lehetővé a terhelt ingatlan felosztását. A nem működő házasságban maradás gyakori oka lehet az egyik vagy mindkét partner nagy tartozása. De még ez sem ok arra, hogy egy ilyen házasságban maradjunk.

Ha a partnerek úgy döntenek, hogy kilépnek egy ilyen kapcsolatból, és olyan társat találnak, akivel megváltoztathatják eddigi unalmas életüket, az csak jó. Egy kapcsolatban maradni csak azért, mert kényelmes. Egy ilyen házasság senkinek sem tesz semmit, még neked sem, mint partnernek, nem beszélve a gyerekeidnek.

Egy rosszul működő kapcsolat stresszes

Egyébként több mint stresszes. Nem tesz jót sem testi, sem mentális egészségének, ha valakivel nem jön ki jól, vagy aki bosszant. Szomorúság, stressz, kényelmetlenség... Hidd el, gyermekeid is szenvednek egy ilyen együttélésben. Nem kapnak annyi szeretetet, amennyit megérdemelnek. Nem látják, milyennek kell lennie egy megfelelő családnak, és így rossz szokásokat visznek át az életükbe. Még a gyermekeidnek is joguk van a szeretethez, a boldogsághoz és a boldog élethez!

Ne add fel, higgy egy jobb életben

Ne hagyd fel a jobb életben való hitet! Boldog akar lenni! Ne elégedj meg azzal, hogy már minden jót kinőttél, hogy életed végéig ebben a házasságban maradsz. Ne aggódj amiatt, hogy soha többé nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne. Motiválja magát a változásra. Nincs szebb, mint újra felfedezni, mi a szerelem. Gyomorkorgás, szerelmes üzenetek, telefonok, mosolyok, boldogság érzése.

Kezdje újra és jobban.

Hagyja el a biztonságot, amellyel egy rosszul működő kapcsolatban van. Lépj be az ismeretlenbe. Kezdje újra és jobban! Ne aggódj az egyedüllét miatt. Nem maradsz. Valahol egy új szerelem vár mindenkire. Kezdje el újra teljes mértékben élvezni az életet. Cserélje le régi, rosszul működő kapcsolatát egy szeretettel, szenvedéllyel és partnerrel való elégedettséggel teli kapcsolatra. Látni fogja, hogy nem fogja megbánni a döntését.


Hasonló cikkek

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Mindegyik kapcsolata megromlik egy bizonyos idő elteltével? Még ha te magad sem tudod, lehet, hogy elköveted azt a hibát, amely tönkreteszi az összes kapcsolatodat. És nem csak neked. Néhány tapasztalt viselkedési minta a mindennapi életben is problémákat okozhat. Egy véget nem érő spirálba veted magad, ahol egy csodálatos románc fullasztó kapcsolattá fejlődik. Milyen viselkedési mintákat kerüli szívesebben?

Nem könnyű megtalálni a megfelelőt vagy a megfelelőt az életúthoz, még ha többször is ígéretesnek tűnt? Vagy inkább attól tart, hogy már régen találkozott vele, de elszalasztotta az egyedülálló lehetőséget? Ne aggódj! Megmondjuk, hogyan lehet felismerni az igaz szerelmet!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.