Mit adjak egy férfinak?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha már eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, vannak olyan ajándékötletünk, amelyek garantáltan tetszeni fognak neki.

Erotikus fehérnemű és te

De nem csak azt. Korábban viszonylag ritka volt minőségi szexi fehérnemű elérhető áron. Ma már viszonylag olcsón meg lehet venni az interneten, akár kompletten is. A merész piros, ártatlan fehér vagy klasszikus fekete fehérnemű lesz a legsikeresebb. Válasszon olyat, amely finoman csipkével díszített vagy áttetsző anyaggal van átszőve, hogy még jobban kiemelje eszközeit. Szatén vagy selyemdarabok közül is válassz a normál fehérnemű helyett. Ha nem szeretnéd párodat erotikus fehérneműbe öltöztetni, ezúttal öltözz bele, majd ajándékozd neki.

Új elektronikai cikkek

Talán minden nőnek van valamikor új konyhai robotgépet, turmixgépet vagy vasalót kapott. Gondolod, hogy a párod így akart berángatni a konyhába? Ráadásul mi a helyzet egy ajándékkal, amelyet mindketten használnak? Mutasd meg neki, hogyan ajándékozzák meg helyesen a modern technológiát. Vegyél neki egy LCD TV-t, egy új monitort, vagy akár valami "hülyeséget", például egy drónt. Egy ilyen ajándék mindenképpen telitalálat lesz. Ráadásul finoman jelezni is fogod neki, hogy ha kizárólag neki kell elektronikai eszközöket használni.

Adrenalin

Az utóbbi években az úgynevezett élményajándékok népszerűségre tettek szert. A párod csodálja a gyors autókat? Ejtőernyős akart lenni? Vagy a repülőgépmodellek megszállottja? Adj neki egy igazi adrenalin élményt. A képletben vezetés már viszonylag "unalmas". De találhatsz ejtőernyős ugrásokat vagy akár vadászgép repülést is! Valóban nagyon sok közül lehet válogatni az interneten.

Luxus toll

Végre valami praktikus és szép is egyben. Akár menedzserként, akár hírnökként dolgozik partnere, adjon neki egy luxustollat. Még az írószert is figyelembe kell venni. Amit írsz, manapság éppúgy névjegykártyává válik, mint egy jól passzoló öltöny vagy az, ahogyan nyilvánosan megjelensz. Manapság mindig kell valami aláírni vagy jegyzetelni. Ezzel az ajándékkal tehát nem maradhat el.


Hasonló cikkek

A házassága úgy süllyed, mint a Titanic? Cselekedj, mielőtt túl késő lenne. Tudjuk, hogyan állítsuk vissza eredeti állapotába. Olvassa el figyelmesen!

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Az idők változásával az emberek életmódja, a barátokkal, családdal, de szeretteikkel szembeni viselkedése is megváltozik. Nemrég az is elterjedt volt, hogy két szerelmes ember összeházasodik, gyönyörű esküvőt rendeznek, együtt élnek és gyereket szültek. A mai idő azonban nem nagyon kedvez ennek a tendenciának. Hogyan néznek ki a párkapcsolatok jelenleg, és nagy valószínűséggel milyenek lesznek a jövőben?

Egy teljesen ártatlan utazásról jöttél vissza, és a párod szinte kitört a féltékenységtől? Annak ellenére, hogy az érzés férfiaknál és nőknél ugyanaz, gyakran teljesen más okok miatt jön létre. Férfiakat kérdeztünk, mire a legjobban féltékenyek a barátnőikben. Mi volt a leggyakoribb ok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.