Mit adjak egy férfinak?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha már eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, vannak olyan ajándékötletünk, amelyek garantáltan tetszeni fognak neki.

Erotikus fehérnemű és te

De nem csak azt. Korábban viszonylag ritka volt minőségi szexi fehérnemű elérhető áron. Ma már viszonylag olcsón meg lehet venni az interneten, akár kompletten is. A merész piros, ártatlan fehér vagy klasszikus fekete fehérnemű lesz a legsikeresebb. Válasszon olyat, amely finoman csipkével díszített vagy áttetsző anyaggal van átszőve, hogy még jobban kiemelje eszközeit. Szatén vagy selyemdarabok közül is válassz a normál fehérnemű helyett. Ha nem szeretnéd párodat erotikus fehérneműbe öltöztetni, ezúttal öltözz bele, majd ajándékozd neki.

Új elektronikai cikkek

Talán minden nőnek van valamikor új konyhai robotgépet, turmixgépet vagy vasalót kapott. Gondolod, hogy a párod így akart berángatni a konyhába? Ráadásul mi a helyzet egy ajándékkal, amelyet mindketten használnak? Mutasd meg neki, hogyan ajándékozzák meg helyesen a modern technológiát. Vegyél neki egy LCD TV-t, egy új monitort, vagy akár valami "hülyeséget", például egy drónt. Egy ilyen ajándék mindenképpen telitalálat lesz. Ráadásul finoman jelezni is fogod neki, hogy ha kizárólag neki kell elektronikai eszközöket használni.

Adrenalin

Az utóbbi években az úgynevezett élményajándékok népszerűségre tettek szert. A párod csodálja a gyors autókat? Ejtőernyős akart lenni? Vagy a repülőgépmodellek megszállottja? Adj neki egy igazi adrenalin élményt. A képletben vezetés már viszonylag "unalmas". De találhatsz ejtőernyős ugrásokat vagy akár vadászgép repülést is! Valóban nagyon sok közül lehet válogatni az interneten.

Luxus toll

Végre valami praktikus és szép is egyben. Akár menedzserként, akár hírnökként dolgozik partnere, adjon neki egy luxustollat. Még az írószert is figyelembe kell venni. Amit írsz, manapság éppúgy névjegykártyává válik, mint egy jól passzoló öltöny vagy az, ahogyan nyilvánosan megjelensz. Manapság mindig kell valami aláírni vagy jegyzetelni. Ezzel az ajándékkal tehát nem maradhat el.


Hasonló cikkek

Nem akarjuk lekicsinyelni a hűtlenség következményeit. Vannak azonban más negatív tények is egy kapcsolatban, amik sokkal jobban fájnak, mint ha megcsal a "szerelmed". Melyek ezek?

A párkapcsolati problémák egyidősek, mint maguk a kapcsolatok. És nem csak a férfi-nő párokban, hanem ott is, ahol két úr vagy két hölgy él együtt. Emberként különbözőek vagyunk, így minden kapcsolatnak megvannak a maga problémái. De amiben a kapcsolati tanácsadók egyetértenek, az az alábbiakban felsorolt hibák. A férfiak pedig elkövetik ezeket a hibákat.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelheti a távolsági kapcsolatot.

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.