Mit adjak egy férfinak?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha már eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, vannak olyan ajándékötletünk, amelyek garantáltan tetszeni fognak neki.

Erotikus fehérnemű és te

De nem csak azt. Korábban viszonylag ritka volt minőségi szexi fehérnemű elérhető áron. Ma már viszonylag olcsón meg lehet venni az interneten, akár kompletten is. A merész piros, ártatlan fehér vagy klasszikus fekete fehérnemű lesz a legsikeresebb. Válasszon olyat, amely finoman csipkével díszített vagy áttetsző anyaggal van átszőve, hogy még jobban kiemelje eszközeit. Szatén vagy selyemdarabok közül is válassz a normál fehérnemű helyett. Ha nem szeretnéd párodat erotikus fehérneműbe öltöztetni, ezúttal öltözz bele, majd ajándékozd neki.

Új elektronikai cikkek

Talán minden nőnek van valamikor új konyhai robotgépet, turmixgépet vagy vasalót kapott. Gondolod, hogy a párod így akart berángatni a konyhába? Ráadásul mi a helyzet egy ajándékkal, amelyet mindketten használnak? Mutasd meg neki, hogyan ajándékozzák meg helyesen a modern technológiát. Vegyél neki egy LCD TV-t, egy új monitort, vagy akár valami "hülyeséget", például egy drónt. Egy ilyen ajándék mindenképpen telitalálat lesz. Ráadásul finoman jelezni is fogod neki, hogy ha kizárólag neki kell elektronikai eszközöket használni.

Adrenalin

Az utóbbi években az úgynevezett élményajándékok népszerűségre tettek szert. A párod csodálja a gyors autókat? Ejtőernyős akart lenni? Vagy a repülőgépmodellek megszállottja? Adj neki egy igazi adrenalin élményt. A képletben vezetés már viszonylag "unalmas". De találhatsz ejtőernyős ugrásokat vagy akár vadászgép repülést is! Valóban nagyon sok közül lehet válogatni az interneten.

Luxus toll

Végre valami praktikus és szép is egyben. Akár menedzserként, akár hírnökként dolgozik partnere, adjon neki egy luxustollat. Még az írószert is figyelembe kell venni. Amit írsz, manapság éppúgy névjegykártyává válik, mint egy jól passzoló öltöny vagy az, ahogyan nyilvánosan megjelensz. Manapság mindig kell valami aláírni vagy jegyzetelni. Ezzel az ajándékkal tehát nem maradhat el.


Hasonló cikkek

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Azt mondod magadnak, hogy boldog és elégedett kapcsolatban élsz, de amint kimondod, történik valami, ami kellemetlenül meglep? Úgy érzed, hintában lennél? A kapcsolatod egyik pillanata tele van szeretettel és boldogsággal, a következő néhány nap pedig tele van problémákkal, haraggal és gyűlölettel? Normálisnak tekinthető az ilyen hangulatingadozás egy kapcsolatban?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.