Mit adjak egy férfinak?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha már eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, vannak olyan ajándékötletünk, amelyek garantáltan tetszeni fognak neki.

Erotikus fehérnemű és te

De nem csak azt. Korábban viszonylag ritka volt minőségi szexi fehérnemű elérhető áron. Ma már viszonylag olcsón meg lehet venni az interneten, akár kompletten is. A merész piros, ártatlan fehér vagy klasszikus fekete fehérnemű lesz a legsikeresebb. Válasszon olyat, amely finoman csipkével díszített vagy áttetsző anyaggal van átszőve, hogy még jobban kiemelje eszközeit. Szatén vagy selyemdarabok közül is válassz a normál fehérnemű helyett. Ha nem szeretnéd párodat erotikus fehérneműbe öltöztetni, ezúttal öltözz bele, majd ajándékozd neki.

Új elektronikai cikkek

Talán minden nőnek van valamikor új konyhai robotgépet, turmixgépet vagy vasalót kapott. Gondolod, hogy a párod így akart berángatni a konyhába? Ráadásul mi a helyzet egy ajándékkal, amelyet mindketten használnak? Mutasd meg neki, hogyan ajándékozzák meg helyesen a modern technológiát. Vegyél neki egy LCD TV-t, egy új monitort, vagy akár valami "hülyeséget", például egy drónt. Egy ilyen ajándék mindenképpen telitalálat lesz. Ráadásul finoman jelezni is fogod neki, hogy ha kizárólag neki kell elektronikai eszközöket használni.

Adrenalin

Az utóbbi években az úgynevezett élményajándékok népszerűségre tettek szert. A párod csodálja a gyors autókat? Ejtőernyős akart lenni? Vagy a repülőgépmodellek megszállottja? Adj neki egy igazi adrenalin élményt. A képletben vezetés már viszonylag "unalmas". De találhatsz ejtőernyős ugrásokat vagy akár vadászgép repülést is! Valóban nagyon sok közül lehet válogatni az interneten.

Luxus toll

Végre valami praktikus és szép is egyben. Akár menedzserként, akár hírnökként dolgozik partnere, adjon neki egy luxustollat. Még az írószert is figyelembe kell venni. Amit írsz, manapság éppúgy névjegykártyává válik, mint egy jól passzoló öltöny vagy az, ahogyan nyilvánosan megjelensz. Manapság mindig kell valami aláírni vagy jegyzetelni. Ezzel az ajándékkal tehát nem maradhat el.


Hasonló cikkek

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Minden szabad percét együtt töltöttétek kapcsolatotok kezdetén? Együtt feküdtök le, reggel együtt ébredtök, és a közös vacsorák is napirenden voltak. De hirtelen minden más. Az egyik partner hirtelen későn jön haza, és amikor otthon van, inkább egyedül van valahol. Úgy érzed, hogy a párod már nem érdeklődik irántad? Tudjuk, mit tegyünk!

Annyira beszélnek a szerelemről, hogy fogalmunk sincs, mi igaz és mi nem. A barátok közötti pletykáktól a romantikus filmeken át az elvált rokonok cinikus elítéléséig. Melyek a legveszélyesebbek? Melyik pusztíthat el?

Csodálatos embert ismertél meg. Eltaláltad, személyes szinten és az ágyban is. Nos, azt hiszed. De lehet, hogy a kedvesnek nem ugyanaz a véleménye. Honnan tudod, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Kerülje el a keserű csalódást, és tegye alá kapcsolatát megfigyelésnek. Honnan tudod, hogy a közös jövő csak légvárak?

A szakítás soha nem könnyű. És még rosszabb, ha nem tudod, hogy a kapcsolatban van-e a probléma, vagy benned van. Hogyan lehet megtudni? A szakítás végleges. Tehát amíg nem vagy biztos benne, valószínűleg még mindig együtt vagytok. Hogyan rendezd el az érzéseidet, és hogyan mondd ki biztosan, hogy szakíts-e vagy sem? Van egy útmutatónk az Ön számára!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.