Férfi érzékeny területek

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Mi az?

Autó

Egy autó, esetleg bármilyen más, kedvenc közlekedési eszköze. Annak ellenére, hogy kedvence egy régi használt ócska, amely csak egy barátjának köszönhetően ment át az ellenőrzésen, közvetlenül a MOT-nál, soha ne kritizálja. A szarkasztikus megjegyzéseknek tabunak kell lenniük számodra. Ne beszélj eladásról vagy roncstelepre utazásról. Az urak büszkék közlekedési eszközeikre, és szívesen kényeztetik őket.

Férfiassága

A srác egyszerűen Férfi nagy M betűvel. Még akkor is, ha kineveti magát, hogy ő valamit, mint nő, ne erősítse meg neki. Nevethetsz vele, de aztán tegyél hozzá egy csodálattal teli megjegyzést olyasmire, amit csak ő tud – férfiként. Továbbá, ha elégedett a viselkedésével, dicsérd meg a férfiasságáért, amellyel hozzááll. Még akkor is, ha a kanapépárnák színe vagy egymáshoz való illeszkedése alapján történik.

Művészet az ágyban

Legyen óvatos, amikor arról beszél, hogyan javíthatja szexuális életét. A férfiak szexhez való hozzáállása általában barátságosabb, mint a nőké. Ugyanakkor igényesebbek is, hogy igazán jók legyenek "ágyban". Ami a nők számára csak előny. Szóval soha ne kritizáld őt túl keményen. A „Te tényleg nem tudod, hogy hova nyúlj, ugye?” helyett használd a „Bekapcsol, ha itt megérintsz...” sort.

Férfi büszkeség

A pénisz méretéről, alakjáról, megnagyobbodásáról stb. szóló összes beszélgetést sokkal gyakrabban folytatják a férfiak, mint a nők. Persze nem mintha valaha is beismerték volna. De a férfi pénisz sokkal jobban érdekli (és stressz), mint a női mell. Szóval bocsáss meg minden nem hízelgő megjegyzést. Még a legjobb szándék ellenére is nagyobb esélyed van egy férfi önbizalmának ledöntésére, mint fordítva.


Hasonló cikkek

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

A szakítás teljesen normális dolog. De még mindig sok olyan pár van, akik nem tudnak megbirkózni a kapcsolat végével. Különösen olyan helyzetekben adódnak nehéz idők, amikor a pár egyike megtudja, hogy hosszú idő telt el a kapcsolat vége felé. De honnan tudhatod, ha még mindig rajtad van a rózsaszín szemüveged, és nem tudsz semmi problémáról? Néha a szakítás megelőzhető. Máskor legalább érzelmileg készülj fel a szakításra. Szóval honnan tudod, hogy a párodnak nyúlagyú szándékai vannak?

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

Senki sem tökéletes, még a kapcsolataid sem. De néhány pár közel kerülhet az ideális párhoz. Hogy vagy? Mi van, ha te vagy a tökéletes pár? Hogyan lehet megmondani, kérdezed?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.