érdekházasságok – igen vagy nem?

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Örökké szeretni?

A szerelembe esni az egyik legünnepeltebb érzés. Hiszen csak az irodalom tele van vele! Ha minden mást hozzáadunk, a filmektől a közmondásokig, a szerelem abszolút vezet. A tudósok azonban régen tisztázták, hogy a szerelem csak egy kémiai reakció a testünkben. Hivatkozhat-e valami ilyesmire a jövő életében?

Tisztán gyakorlatias

A háttér, az állandó munka és az egyszerű megértés megbízhatóbb, mint a szerelem. Még ha kirúgnak is a munkahelyedről, a megtakarított pénzzel könnyedén áthidalhatod azt az időszakot, mielőtt másik állást találsz. A lakásbérlet azt is jelenti, hogy nem kerülsz egyik napról a másikra az utcára. És ha legalább egy kicsit leülsz a másikkal jellem és vélemény tekintetében? Akkor nem látunk okot arra, hogy ne próbáljuk ki együtt.

Zn.: keres

Folyamatosan növekszik azoknak a fiataloknak a száma, akik először a karrierjükre, a világ és a világ megismerésére koncentrálnak. csak akkor a kapcsolatokról. Nem akarnak azonnal letelepedni. De az is egyre gyakrabban fordul elő, hogy amikor elkezdenek pár után nézni, a legérdekesebbek (legmegfelelőbbek) már rég eljegyezték magukat. Ráadásul 30 évesen teljesen más követelményeket támasztanak egy partnerrel szemben, mint 16 évesen. És valljuk be: a szerelem csak az egyik feltétele az ideális partnernek.

Egy kicsit mindenkitől

Akkor mi van ezzel? Az élet a rajongás ködében nem tart sokáig, előbb-utóbb elmúlik a rajongás. De a tisztán racionális kapcsolat unalmas és boldogtalan. Ki akarja élete hátralévő részét olyannal leélni, akit egy cseppet sem szeret? A statisztikák és a pszichológusok szerint a legsikeresebb házasságok mindkettőre épülnek. Vagyis az értelem próbájának alávetett szerelemről. Fontos, hogy vigyázz a kapcsolatra és dolgozz rajta. Ez a fajta partnerség egy életre szól.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Biztos vagyok benne, hogy mindannyian nagyon jól ismerik. Minden kapcsolat elején nagy szerelmet tapasztalsz. Minden tökéletesnek tűnik számodra. Azt hiszed, semmi sem fenyegetheti a szerelmedet. De aztán eljön az idő, amikor leveszed a rózsaszín szemüvegedet, és rájössz, hogy sok minden zavar a partnereddel kapcsolatban. És mi jön ezután? Partnerségi válság. Hogyan lehet megoldani? Küzdj a szerelmedért, vagy menj el és keresd máshol?

Szeretné magasabb szintre emelni kapcsolatát, és elkezdeni együtt élni? Alig várjátok, hogy minden nap elaludjatok egymás karjában és együtt reggelizzetek? Te is várod, hogy amikor hazaérsz a munkából, szeretett embered karjai várjanak rád? Ennek ellenére az együttélés megzavarhatja a kapcsolatot. Mit kell még figyelembe vennie, mielőtt megtenné ezt a lépést?

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl a válást komolyabb lelki sérülések nélkül.

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.