érdekházasságok – igen vagy nem?

Bizonyára minden nő gondolt erre valamikor. Szerelemből vagy észből jobb házasodni? Ma már hála Istennek a nőket nem kényszerítik elrendezett házasságra. Ezzel szemben a válások száma évről évre nő. Mi a jobb? Feltörtük!

Örökké szeretni?

A szerelembe esni az egyik legünnepeltebb érzés. Hiszen csak az irodalom tele van vele! Ha minden mást hozzáadunk, a filmektől a közmondásokig, a szerelem abszolút vezet. A tudósok azonban régen tisztázták, hogy a szerelem csak egy kémiai reakció a testünkben. Hivatkozhat-e valami ilyesmire a jövő életében?

Tisztán gyakorlatias

A háttér, az állandó munka és az egyszerű megértés megbízhatóbb, mint a szerelem. Még ha kirúgnak is a munkahelyedről, a megtakarított pénzzel könnyedén áthidalhatod azt az időszakot, mielőtt másik állást találsz. A lakásbérlet azt is jelenti, hogy nem kerülsz egyik napról a másikra az utcára. És ha legalább egy kicsit leülsz a másikkal jellem és vélemény tekintetében? Akkor nem látunk okot arra, hogy ne próbáljuk ki együtt.

Zn.: keres

Folyamatosan növekszik azoknak a fiataloknak a száma, akik először a karrierjükre, a világ és a világ megismerésére koncentrálnak. csak akkor a kapcsolatokról. Nem akarnak azonnal letelepedni. De az is egyre gyakrabban fordul elő, hogy amikor elkezdenek pár után nézni, a legérdekesebbek (legmegfelelőbbek) már rég eljegyezték magukat. Ráadásul 30 évesen teljesen más követelményeket támasztanak egy partnerrel szemben, mint 16 évesen. És valljuk be: a szerelem csak az egyik feltétele az ideális partnernek.

Egy kicsit mindenkitől

Akkor mi van ezzel? Az élet a rajongás ködében nem tart sokáig, előbb-utóbb elmúlik a rajongás. De a tisztán racionális kapcsolat unalmas és boldogtalan. Ki akarja élete hátralévő részét olyannal leélni, akit egy cseppet sem szeret? A statisztikák és a pszichológusok szerint a legsikeresebb házasságok mindkettőre épülnek. Vagyis az értelem próbájának alávetett szerelemről. Fontos, hogy vigyázz a kapcsolatra és dolgozz rajta. Ez a fajta partnerség egy életre szól.


Hasonló cikkek

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Néha meglehetősen nehéz kitalálni, hogy ti ketten valóban egy pár vagytok-e. Tartani fog? Nem csak átmeneti varázslat? Abbahagyhatod az aggódást. Olvasd el a következő jeleket, és derítsd ki, hogy PÁR vagy-e. Nem kell minden pontot teljesítenie. De ha legalább háromban találod magad, a szerelmed nagy valószínűséggel kitart.

Válás, szakítás és újra szakítás. Egy téma, amivel manapság szinte minden fordulóban találkozik. Az emberek folyamatosan szakítanak. És nem számít, hogy a szakítás téged vagy a barátaidat, kollégáit, kollégáit érinti. Mindenkinek meg kell küzdenie vele. Hogyan lehet tehát a lehető leggyorsabban túl lenni egy szakításon, hogy új, teljes értékű életet kezdhessen élni? Olvass, és megtudod!

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Minden kedvencével tett gesztust közzétesz a közösségi médiában? Tehát nem vagy biztos a párkapcsolatodban!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.