Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Partner folyamatosan pornót néz

A csiklandozó filmek létezésük kezdete óta a lista élén állnak. És ez már jóval a film feltalálása előtt is így volt. Egy ilyen Kamasutrát ma is ismernek és szeretnek, és több száz évvel idősebb, mint a Biblia! Ha a szeretőd sokat néz pornót, még ha nincs is gondotok az ágyban, az nem rossz. Csak nézni szeret. Az egyetlen probléma az, ha elhanyagolják a játékot veled a pornó miatt. És ugye nem csinálják?

Nem úgy van, mint a filmben

Különösen a fiatalok szoktak egy kicsit frusztrált lenni az első szexuális élményeik miatt. Az élményeik teljesen másképp néznek ki, mint a filmben. Természetesen nem várja meg, amíg párja együtt csúcsosodik ki, és nem néz ki olyan istenien szex közben vagy után, mint a filmszínésznők. Mint minden más, a szex egy filmben is csak egy show. Azért rögzítették, hogy nézésre a lehető legjobban nézzenek ki, nem pedig azért, hogy megtapasztalják. Az igazi szex nem tökéletesen szenvedélyes. Az együttlétet meg kell tanulnod. Néha furcsa hangokat hallasz szerelmed torkából, néha elfelejted levenni a zoknit szex előtt... A szex az életben változatos, és nem kell mindig tökéletesnek lennie. Élvezze az apró tökéletlenségek ellenére is!

Csak hetente egyszer szexelünk, néha még azt sem

A mindenféle statisztikáknak, kérdőíveknek és romantikus filmeknek köszönhetően megszokhattuk, hogy az az elképzelés, hogy még a tartós házaspároknak is legalább hetente egyszer szexelniük kell. Hiányzás csak betegség miatt megengedett. Miért? Csak ti ketten vagytok, semmi más. Sok tényező befolyásolja a szexuális kapcsolat gyakoriságát. Munkahelyi stressz, hány gyereked van, hány évesek, mennyi gondod van aznap, még az is, hogy hol laksz és milyen végzettséged van. Ha nem vagy elégedett a szexuális életeddel, beszélj erről a pároddal. Ha neked megfelel, ne kövesd mások véleményét. Csak és csak magadra helyezd.

Gondolsz valaki másra?

Valószínűleg legalább egyszer elképzeltél valaki mást, miközben szeretőddel szexelsz. Brad Pitt vagy Angelina Jolie? Vagy akár a szomszédod? Nem kell lelkesen magyaráznod a párodnak, de nincs szégyellnivalója így sem. A fantázia egyszerűen a szex része. Ráadásul az ilyen ötletek nagyon különlegessé tehetik a szeretkezésedet. Serkentik a vágyat, a szikrát, még a szexuális teljesítményedet is. Amíg nincs késztetésed a fantáziát valóra váltani (például az adott szomszéd esetében), addig ne védekezz. Engedje szabadjára a fantáziáját.


Hasonló cikkek

Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kerüljenek a nők, ha partnerük megtagadja a szexet?

Mely férfiak hajlamosabbak a hűtlenségre?

A hűtlenség nem ritka manapság. Sőt nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakoribb, mint a hűség. De senki sem akarja, hogy megcsalja a partner, akit szeret. Ezért kerülje el az ilyen kellemetlen élményt, mielőtt túl késő lenne. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan férfitípusra, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Hogyan élvezd újra a szexet?

Már nem szeretkezel olyan gyakran, mint a kapcsolatod elején? Valójában annyira kialudt köztetek a szenvedély, hogy a szerelem már nem is vonz? A szex a kapcsolat egyik alapvető fűszere. Ezért ezen a területen a hűtést nem szabad félvállról venni. Tudjuk, hogyan vihetjük vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!