Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Partner folyamatosan pornót néz

A csiklandozó filmek létezésük kezdete óta a lista élén állnak. És ez már jóval a film feltalálása előtt is így volt. Egy ilyen Kamasutrát ma is ismernek és szeretnek, és több száz évvel idősebb, mint a Biblia! Ha a szeretőd sokat néz pornót, még ha nincs is gondotok az ágyban, az nem rossz. Csak nézni szeret. Az egyetlen probléma az, ha elhanyagolják a játékot veled a pornó miatt. És ugye nem csinálják?

Nem úgy van, mint a filmben

Különösen a fiatalok szoktak egy kicsit frusztrált lenni az első szexuális élményeik miatt. Az élményeik teljesen másképp néznek ki, mint a filmben. Természetesen nem várja meg, amíg párja együtt csúcsosodik ki, és nem néz ki olyan istenien szex közben vagy után, mint a filmszínésznők. Mint minden más, a szex egy filmben is csak egy show. Azért rögzítették, hogy nézésre a lehető legjobban nézzenek ki, nem pedig azért, hogy megtapasztalják. Az igazi szex nem tökéletesen szenvedélyes. Az együttlétet meg kell tanulnod. Néha furcsa hangokat hallasz szerelmed torkából, néha elfelejted levenni a zoknit szex előtt... A szex az életben változatos, és nem kell mindig tökéletesnek lennie. Élvezze az apró tökéletlenségek ellenére is!

Csak hetente egyszer szexelünk, néha még azt sem

A mindenféle statisztikáknak, kérdőíveknek és romantikus filmeknek köszönhetően megszokhattuk, hogy az az elképzelés, hogy még a tartós házaspároknak is legalább hetente egyszer szexelniük kell. Hiányzás csak betegség miatt megengedett. Miért? Csak ti ketten vagytok, semmi más. Sok tényező befolyásolja a szexuális kapcsolat gyakoriságát. Munkahelyi stressz, hány gyereked van, hány évesek, mennyi gondod van aznap, még az is, hogy hol laksz és milyen végzettséged van. Ha nem vagy elégedett a szexuális életeddel, beszélj erről a pároddal. Ha neked megfelel, ne kövesd mások véleményét. Csak és csak magadra helyezd.

Gondolsz valaki másra?

Valószínűleg legalább egyszer elképzeltél valaki mást, miközben szeretőddel szexelsz. Brad Pitt vagy Angelina Jolie? Vagy akár a szomszédod? Nem kell lelkesen magyaráznod a párodnak, de nincs szégyellnivalója így sem. A fantázia egyszerűen a szex része. Ráadásul az ilyen ötletek nagyon különlegessé tehetik a szeretkezésedet. Serkentik a vágyat, a szikrát, még a szexuális teljesítményedet is. Amíg nincs késztetésed a fantáziát valóra váltani (például az adott szomszéd esetében), addig ne védekezz. Engedje szabadjára a fantáziáját.


Hasonló cikkek

Mely férfiak hajlamosabbak a hűtlenségre?

A hűtlenség nem ritka manapság. Sőt nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakoribb, mint a hűség. De senki sem akarja, hogy megcsalja a partner, akit szeret. Ezért kerülje el az ilyen kellemetlen élményt, mielőtt túl késő lenne. Felhívjuk a figyelmet néhány olyan férfitípusra, akik hajlamosabbak a hűtlenségre, mint mások.

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Nézzük meg a nemi vágy leggyakoribb gyilkosait egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!