Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életed? Próbáld ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét, hanem azt is megmutatja, hogy milyen a szex.

Bak (december 22. - január 20.)

A Bak nagyon gyengéd. Nem riadnak vissza a hosszú előjátéktól. Az ágyban jobban törődnek partnerük vágyainak kielégítésével, mint a sajátjukkal.

Szexuális pozíció: Lótuszvirág

A férfi a törökülésben ül, a nő pedig rajta. A férfi szája hozzáér a partner melléhez. A partner felváltva emelkedik és süllyed. Ez a pozíció fekve is elvégezhető.

Vízöntő (január 21. - február 20.)

A Vízöntő általában erőszakos természetű. Nem vetik meg az új szexuális gyakorlatokat. Gyakran engednek szenvedélyüknek. A velük való szex során a partnerek vad lovaglást élnek át.

Szexuális pozíció: Ima az oltárnál

A partner lefekszik az ágy szélére, és lábát szabadon lógatva hagyja. A partner letérdel a nő mellé. A nagyobb kényelem érdekében használhat párnát a térde alatt. Ezután mélyen behatol a lányba. Ez a pozíció kültéri hintán is remek.

Halak (február 21. – március 20.)

A Halak szeretnek új dolgokat kitalálni intim életükben. Azt akarják, hogy partnerük vegye át az irányítást felettük. Szeretnek engedelmeskedni. Néha szándékosan késleltetik az orgazmust, hogy minél tovább élvezhessék a közösülést.

Szexuális pozíció: Fordított magabiztosság

A férfi az ágy szélén ül. Lábait lelógatja. A nő ráül, és a lábát a törzse köré fonta. A ketten megfogják egymás kezét. A partner a derékban meghajlik. A feje lelóg, és a férfi lökdösni kezd. Ebben a helyzetben oda kell figyelni a partner biztonságára.

Kos (március 21. - április 20.)

A Kos hajlamos a nemi életre bármikor és bárhol. Soha nem fogják visszautasítani. Ha nincs hosszú távú kapcsolatuk a partnerükkel, akkor nem törődnek túl sokat partnerükkel. Főleg önmagukat akarják kielégíteni.

Szexuális pozíció: Férfi szék

A férfi kényelmesen ül az ágyon. A nő az ölében ül. Lábait a férfi vállán nyugtatja, és lassan mozogni kezd.

Bika (április 21. - május 21.)

A Bika nem engedi az ölelkezést. Nagyon gyengédek és figyelmesek partnereikkel. Előnyben részesítik a kényelmes szexet otthon, kíváncsiskodó szemek nélkül. A legtöbbjük radikálisan elutasítja a nyilvános szexet.

Szexuális pozíció: Ypsilon

A nő a hátán fekszik. Egyik lábát lazán elhelyezve hagyja, a másikat felemeli. A férfi merőlegesen a partner medencéjéhez szorítja magát. A nő a hátára teszi a lábát.

Ikrek (május 22. – június 21.)

Az Ikrek nagyon hűségesek partnereikhez. Személyiségüket a szexről alkotott kreatív elképzeléseik jellemzik. Biztosan nem fél attól, hogy kipróbálja őket.

Szexuális pozíció: Wedge Dancer

Ez a pozíció nagyon szexi, különösen a férfiak számára. A partner kinyújtott lábbal ül. A partner háttal ül rajta. Egy férfinak sok helye van egy nő simogatására ebben a helyzetben. Ebben a helyzetben a pár nem csak a karját és a lábát tudja hajlítani, hanem különböző szögekbe is hajolhat.

Rák (június 22. - július 22.)

A rákok reménytelen romantikusok. Virágok és gyertyák nélkül nem tudnak lelassulni, és nem tudnak szexelni partnerükkel. A rák partnere általában tele van csókokkal és végtelen gyengédséggel.

Szexuális pozíció: Lodička

A partner a hátán fekszik. A nő vele szemben ül rajta. Lábait behajlíthatja és az ágyra helyezheti, vagy partnere vállán nyugtathatja. Egy férfi megragadhatja a nőt a fenekénél, és így segíthet neki a mozgásban.

Leo (23.7. - 22.8.)

Az oroszlán az állatok királya, soha senkinek nem engedi szelíd. Az e jel alatt született egyének ugyanígy viselkednek. A szexben ez a szabály kétszeresen érvényes.

Szexuális pozíció: Csípés

A férfi a sarkára ül. A nő ráül. Lábait szorosan a férfi csípője köré fonja. A partner használhatja a medencéjét, hogy segítse a partnert a mozgásban. Ez a pozíció nem csak szárazon, de vízben is megfelelő!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A szüzeknek megértésre, gyengédségre és szeretetre van szükségük magához a szexhez. Hagyják magukat kényeztetni, és nem bánják, hogy partnerük maga határozza meg az iramot. Ugyanakkor örülnek, ha jól ki tudják elégíteni partnerüket.

Szexuális pozíció: A gyökerek ölelése

A nő a hátán fekszik. A férfi ráfekszik, és azonnal be tud hatolni. A partner felemeli a lábát, és a partnere háta köré csavarja. Így korrigálni tudja a behatolási intenzitást. Ez a pozíció nagyon intenzív szerelmes párok számára, mivel egész testükkel egymáshoz nyomódnak, és egymás szemébe néznek.

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)

Egyének ez a jel nagyon érzékenyek és érzékenyek. A Mérlegek szeretnek kísérletezni szexuális játékokban, és nem szégyellnek beszélni róluk. A sikeres szex alapja, ha arról beszélünk, mitől érzik jól magukat az emberek. Egy éjszakai szex nem elég.

Szexuális pozíció: Állva

A férfi és a nő egymással szemben állnak. Ők ketten egymásba kapaszkodnak, miközben ölelkeznek. Ugyanakkor mindkét partner különböző pozícióba hajlíthatja a lábát. Ez az álláspont közös megegyezést jelent.

Skorpió (október 24. – november 22.)

A Skorpiók magas követelményeket támasztanak partnereikkel szemben, különösen szex közben. A megfelelőnek nagyon erősnek kell lennie az ágyban. Soha nem lesznek elégedettek egy másik partnerrel való kapcsolatban.

Szexuális pozíció: Kutya

A nő négykézláb térdel. Egy férfi hátulról közeledik hozzá. A Skorpió férfiak szeretnek partnerük fenekére nézni. Nincs más, ami izgalmasabb számukra. A pár különlegessé teheti ezt a pozíciót, ha a nő egy kis széket vagy zsámolyt csúsztat az egyik lába alá. Ennek köszönhetően megemeli a fenekét, és partnere a hetedik mennyországba kerül.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Nyilas egyáltalán nem törődik a gyengédséggel szex közben. Nem szeretik a hosszú előjátékokat. Inkább a lényegre térnek. Még a megjelenésükre sem tekintenek túl sokat. Főleg az érdekli őket, hogy jól érezzék magukat.

Szexuális pozíció: Híd

A nő a hátán fekszik. Felemeli a medencéjét. A férfi letérdel és behatol a nőbe. Ez a női testhelyzet megegyezik a klasszikus gyakorlati híd pozícióval. Ha a partner nem bírja sokáig, akkor a tényleges aktus előtt egy ideig gyakorolni kell.


Hasonló cikkek

Hogy ne felejtse el a veled való szexet

Nem fekszel egy ideje? Vagy csak szeretnéd feléleszteni a kapcsolatodat? A szerelem része a szerelemnek, és a jó szex csak a kapcsolatod javára válhat. Ezenkívül nem kell olyan nehéznek lennie egy férfinak az ágyban. A nagy melleknél vagy a gyakori szeretkezési vágynál fontosabb a hajlandóság meghallgatni és új dolgokat kipróbálni. Tehát mit tegyen, hogy ne felejtse el a veled való szexet?

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

24 szexpozíció, amitől élvezni fogod a decembert

Elég idős vagy egy édes csokoládéval teli adventi naptárhoz? Próbáld ki ezeket a szexpozíciókat partnereddel, és élvezd a decembert.

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.