Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Rutin a szexuális életében

Nincs rosszabb, mint a rutin a szexuális életében. Ha minden mindig ugyanúgy megy, és nincs változás, nem csoda, hogy a szex már nem izgat. Érthető, hogy megvan a kedvenc pozíciód, de nem hatékony, ha folyamatosan ebben maradsz. Egy idő után a folyamatosan ismétlődő élmények ismerősek lesznek számodra, és már nem lesz bennük semmi különös. Fokozatosan unalmassá válik a közösülés, és ha ez zavarja partnerét, elkezdhet keresni valami házasságon kívüli/partneren kívüli kapcsolatot. Tehát van egy javaslatunk az Ön számára – folyamatosan új dolgokat kell kipróbálnia szexuális életében.

A kezdeményezés mindig egyikőtökön áll

Mindegyik megtalálta a saját szerepét a szexben? Az egyikőtök nagyon proaktív, a másik pedig egyáltalán nem? Hát ez rossz. Néha kezdeményezni kell. A szex érdekesebb lesz, és nem fogsz olyan hamar unatkozni. A párok mindegyikének meg kell határoznia, hogy mi lesz egy ideig. Ha nem váltja fel a kezdeményezést, fennáll annak a veszélye, hogy elakad a rutinban.

Elfelejtett nyitány

Kihagyja a nyitányt? Akkor rosszul csinálod! Előjáték nélkül a szex rossz irányba fordul. Az előjáték célja a bemelegítés, összehozás. És ez kulcsfontosságú a minőségi szexben.

Szexuális tevékenységek tervezése

Időhiány vagy kisgyermekek miatt hozzászokott a szex tervezéséhez. Emiatt a szerelmeskedés teljes folyamata gyakran meglehetősen csonka. Nem tudsz eléggé ráhangolódni és pihenni? Hát ez rossz. A spontaneitás nagyon fontos a szexben. A tervezés csak apránként fogja tönkretenni a jó szexet. Próbálja meg megkérni szeretteit, hogy vigyázzanak gyermekére egy-két napig. És legalább időnként eltölt egy éjszakát magában.

Mobiltelefon a hálószobában

A legtöbb ember mindenhová magával hordja a mobiltelefonját. A WC-be és a hálószobába. A telefonok gyakran még szex közben is társaságban tartanak egy szerelmespárt. És ez sem a legjobb ötlet. A Facebook vagy más kommunikátorok hangja nagyon idegesítheti vagy zavarhatja a közösülés során. Próbálod figyelmen kívül hagyni, de mindig azon gondolkozol, hogy ki hív, és mit akar? A végén úgyis ránéz a kijelzőre, vagy felveszi a hívást. És akkor mi van? Persze, szex után! Ha nagyon vágysz arra, hogy a telefonod mindig magaddal legyen, legalább kapcsold ki, amikor szeretkezel.


Hasonló cikkek

Mi csökkenti a férfiak szexuális vágyát?

A modern idők egy talán paradox problémát hoztak. Régen azt mondták, hogy a férfiak csak a szexről szólnak. Ma kiderült, hogy ez nem egészen igaz. Néhányuknak még hosszú távú problémájuk is van! Főleg olyan kapcsolatokban, ahol már régóta együtt vagytok. Mi lehet egy férfi „fejfájása” mögött?

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

6 ok, amiért jobb a férfiak számára a szex egy idősebb nővel

Néhány fiatal férfi jobban szereti a szexet egy idősebb nővel. Ez jobban megfelel nekik, mint a fiatal partnerekkel való szex. Kíváncsi vagy, hogy mi lehet az oka?

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!