Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Rutin a szexuális életében

Nincs rosszabb, mint a rutin a szexuális életében. Ha minden mindig ugyanúgy megy, és nincs változás, nem csoda, hogy a szex már nem izgat. Érthető, hogy megvan a kedvenc pozíciód, de nem hatékony, ha folyamatosan ebben maradsz. Egy idő után a folyamatosan ismétlődő élmények ismerősek lesznek számodra, és már nem lesz bennük semmi különös. Fokozatosan unalmassá válik a közösülés, és ha ez zavarja partnerét, elkezdhet keresni valami házasságon kívüli/partneren kívüli kapcsolatot. Tehát van egy javaslatunk az Ön számára – folyamatosan új dolgokat kell kipróbálnia szexuális életében.

A kezdeményezés mindig egyikőtökön áll

Mindegyik megtalálta a saját szerepét a szexben? Az egyikőtök nagyon proaktív, a másik pedig egyáltalán nem? Hát ez rossz. Néha kezdeményezni kell. A szex érdekesebb lesz, és nem fogsz olyan hamar unatkozni. A párok mindegyikének meg kell határoznia, hogy mi lesz egy ideig. Ha nem váltja fel a kezdeményezést, fennáll annak a veszélye, hogy elakad a rutinban.

Elfelejtett nyitány

Kihagyja a nyitányt? Akkor rosszul csinálod! Előjáték nélkül a szex rossz irányba fordul. Az előjáték célja a bemelegítés, összehozás. És ez kulcsfontosságú a minőségi szexben.

Szexuális tevékenységek tervezése

Időhiány vagy kisgyermekek miatt hozzászokott a szex tervezéséhez. Emiatt a szerelmeskedés teljes folyamata gyakran meglehetősen csonka. Nem tudsz eléggé ráhangolódni és pihenni? Hát ez rossz. A spontaneitás nagyon fontos a szexben. A tervezés csak apránként fogja tönkretenni a jó szexet. Próbálja meg megkérni szeretteit, hogy vigyázzanak gyermekére egy-két napig. És legalább időnként eltölt egy éjszakát magában.

Mobiltelefon a hálószobában

A legtöbb ember mindenhová magával hordja a mobiltelefonját. A WC-be és a hálószobába. A telefonok gyakran még szex közben is társaságban tartanak egy szerelmespárt. És ez sem a legjobb ötlet. A Facebook vagy más kommunikátorok hangja nagyon idegesítheti vagy zavarhatja a közösülés során. Próbálod figyelmen kívül hagyni, de mindig azon gondolkozol, hogy ki hív, és mit akar? A végén úgyis ránéz a kijelzőre, vagy felveszi a hívást. És akkor mi van? Persze, szex után! Ha nagyon vágysz arra, hogy a telefonod mindig magaddal legyen, legalább kapcsold ki, amikor szeretkezel.


Hasonló cikkek

Mit csinálnak a nők szex előtt, de nem vallják be?

Ha a nők tudják, hogy új partnerrel fognak szexelni, alaposan felkészülnek rá. Némelyikük meglehetősen furcsa elkészítési módokat alkalmaz, és biztosan nem kérkedik velük. Vajon melyik? Olvass, és megtudod!

Hogyan tartsuk életben a vágyat egy kapcsolatban!

A nemi vágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolat esetén. A nemi közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne ülj a babérjaidon, és tarts aktív szexuális életet.Tanácsot adunk, hogyan kell csinálnod

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!