Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.

Rutin a szexuális életében

Nincs rosszabb, mint a rutin a szexuális életében. Ha minden mindig ugyanúgy megy, és nincs változás, nem csoda, hogy a szex már nem izgat. Érthető, hogy megvan a kedvenc pozíciód, de nem hatékony, ha folyamatosan ebben maradsz. Egy idő után a folyamatosan ismétlődő élmények ismerősek lesznek számodra, és már nem lesz bennük semmi különös. Fokozatosan unalmassá válik a közösülés, és ha ez zavarja partnerét, elkezdhet keresni valami házasságon kívüli/partneren kívüli kapcsolatot. Tehát van egy javaslatunk az Ön számára – folyamatosan új dolgokat kell kipróbálnia szexuális életében.

A kezdeményezés mindig egyikőtökön áll

Mindegyik megtalálta a saját szerepét a szexben? Az egyikőtök nagyon proaktív, a másik pedig egyáltalán nem? Hát ez rossz. Néha kezdeményezni kell. A szex érdekesebb lesz, és nem fogsz olyan hamar unatkozni. A párok mindegyikének meg kell határoznia, hogy mi lesz egy ideig. Ha nem váltja fel a kezdeményezést, fennáll annak a veszélye, hogy elakad a rutinban.

Elfelejtett nyitány

Kihagyja a nyitányt? Akkor rosszul csinálod! Előjáték nélkül a szex rossz irányba fordul. Az előjáték célja a bemelegítés, összehozás. És ez kulcsfontosságú a minőségi szexben.

Szexuális tevékenységek tervezése

Időhiány vagy kisgyermekek miatt hozzászokott a szex tervezéséhez. Emiatt a szerelmeskedés teljes folyamata gyakran meglehetősen csonka. Nem tudsz eléggé ráhangolódni és pihenni? Hát ez rossz. A spontaneitás nagyon fontos a szexben. A tervezés csak apránként fogja tönkretenni a jó szexet. Próbálja meg megkérni szeretteit, hogy vigyázzanak gyermekére egy-két napig. És legalább időnként eltölt egy éjszakát magában.

Mobiltelefon a hálószobában

A legtöbb ember mindenhová magával hordja a mobiltelefonját. A WC-be és a hálószobába. A telefonok gyakran még szex közben is társaságban tartanak egy szerelmespárt. És ez sem a legjobb ötlet. A Facebook vagy más kommunikátorok hangja nagyon idegesítheti vagy zavarhatja a közösülés során. Próbálod figyelmen kívül hagyni, de mindig azon gondolkozol, hogy ki hív, és mit akar? A végén úgyis ránéz a kijelzőre, vagy felveszi a hívást. És akkor mi van? Persze, szex után! Ha nagyon vágysz arra, hogy a telefonod mindig magaddal legyen, legalább kapcsold ki, amikor szeretkezel.


Hasonló cikkek

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek azok?

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!