Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Hárompárti szex

A nők tudni akarják, milyen, ha egyszerre két férfi kényezteti őket. És nem csak ez! Vannak, akik hármasra vágynak egy férfival és egy másik nővel. Hiszen a hölgyek jobban tudják, mire van szükségük ahhoz, hogy egymás kedvében járjanak. A nők egyszerűen jobban megértik egymást a szexben. Töltse ki partnere kívánságait, és szólítson meg egy másik férfit vagy nőt hármasban. Határozottan gazdagítja a szexuális életét.

Durvább, nemi erőszakhoz hasonló szex

Hihetetlenül hangzik, de egyes nők valóban arról álmodoznak, hogy erős tiltakozásuk ellenére erőszakkal elrabolja őket. Nem egy idegen által a parkban elkövetett nemi erőszakra gondolunk, hanem durva szexre egy baráttal vagy férjjel. A szexben a nők egy alárendelt szerepre vágynak, amely új dimenziót hoz szexuális életükbe.

Kötözni

A hölgyek meglepetéssel szeretik a szexet. Izgalmas számukra a vakkötés, kézi- vagy lábkötés. Nem tudják, hogy partnerük mit fog tenni velük, és mi fog következni. Csak szex előtt tudják elképzelni. Ha nem látnak semmit, minden érintés nagyon intenzív számukra. Sőt, ismét alárendelt szerepben vannak, ami tökéletesen megfelel nekik.

Nyilvános szex

Miért ne édesíthetné meg a szexuális életét valahol kívül? A nők szeretik az adrenalint szex közben. Izgatja őket. Felejthetetlen lesz a szex a nyilvános illemhelyeken, a medencében, a parkban vagy az erdőben. Mi van, ha valaki meglát? Szóval hagyjuk! Ne aggódjon miatta, ez csak fokozza az izgalmat.

Speedway

Siet a munkába vagy egy fontos megbeszélésre? Kényeztesse magát öt perc szexszel. Megleped partneredet, és remek hangulatba kerülsz. A stressz és a kapkodás olyan tényezők, amelyek fokozzák az izgalmat. Ezúttal nem csak a nőknek.

Vulgaritás

A nők sárkányok az ágyban. Nem mindig van szükségük gyengéd és szerető szavakra szex közben. Éppen ellenkezőleg! Legyen alkalmanként vulgáris közösülés közben. Párod biztosan értékelni fogja. Minden változás a szexben izgalmas.


Hasonló cikkek

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Miről álmodnak a férfiak?

A férfiak szexuális fantáziája hihetetlenül sokrétű lehet. A férfiaknak különböző tematikus ötleteik vannak, amelyek folyamatosan játszódnak a fejükben. Melyik ötlet szerepel az öt leggyakoribb ötlet között?

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házas szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!