Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Hárompárti szex

A nők tudni akarják, milyen, ha egyszerre két férfi kényezteti őket. És nem csak ez! Vannak, akik hármasra vágynak egy férfival és egy másik nővel. Hiszen a hölgyek jobban tudják, mire van szükségük ahhoz, hogy egymás kedvében járjanak. A nők egyszerűen jobban megértik egymást a szexben. Töltse ki partnere kívánságait, és szólítson meg egy másik férfit vagy nőt hármasban. Határozottan gazdagítja a szexuális életét.

Durvább, nemi erőszakhoz hasonló szex

Hihetetlenül hangzik, de egyes nők valóban arról álmodoznak, hogy erős tiltakozásuk ellenére erőszakkal elrabolja őket. Nem egy idegen által a parkban elkövetett nemi erőszakra gondolunk, hanem durva szexre egy baráttal vagy férjjel. A szexben a nők egy alárendelt szerepre vágynak, amely új dimenziót hoz szexuális életükbe.

Kötözni

A hölgyek meglepetéssel szeretik a szexet. Izgalmas számukra a vakkötés, kézi- vagy lábkötés. Nem tudják, hogy partnerük mit fog tenni velük, és mi fog következni. Csak szex előtt tudják elképzelni. Ha nem látnak semmit, minden érintés nagyon intenzív számukra. Sőt, ismét alárendelt szerepben vannak, ami tökéletesen megfelel nekik.

Nyilvános szex

Miért ne édesíthetné meg a szexuális életét valahol kívül? A nők szeretik az adrenalint szex közben. Izgatja őket. Felejthetetlen lesz a szex a nyilvános illemhelyeken, a medencében, a parkban vagy az erdőben. Mi van, ha valaki meglát? Szóval hagyjuk! Ne aggódjon miatta, ez csak fokozza az izgalmat.

Speedway

Siet a munkába vagy egy fontos megbeszélésre? Kényeztesse magát öt perc szexszel. Megleped partneredet, és remek hangulatba kerülsz. A stressz és a kapkodás olyan tényezők, amelyek fokozzák az izgalmat. Ezúttal nem csak a nőknek.

Vulgaritás

A nők sárkányok az ágyban. Nem mindig van szükségük gyengéd és szerető szavakra szex közben. Éppen ellenkezőleg! Legyen alkalmanként vulgáris közösülés közben. Párod biztosan értékelni fogja. Minden változás a szexben izgalmas.


Hasonló cikkek

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Mi csökkenti a férfiak szexuális vágyát?

A modern idők egy talán paradox problémát hoztak. Régen azt mondták, hogy a férfiak csak a szexről szólnak. Ma kiderült, hogy ez nem egészen igaz. Néhányuknak még hosszú távú problémájuk is van! Főleg olyan kapcsolatokban, ahol már régóta együtt vagytok. Mi lehet egy férfi „fejfájása” mögött?

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!