Mit szeretnének megtapasztalni a nők a szexben?

A nők általában gyengéd és ártatlan lényeknek tűnnek, de megvannak a vad fantáziáik a szexről, akárcsak a férfiak. Vannak, akik szégyellik kimondani, de egyszerűen már nem szeretik a klasszikus pozíciókat. Valójában valami izgalmasabbat akarnak kipróbálni. Tanácsot adunk, mivel érdemes bánni partnerével.

Hárompárti szex

A nők tudni akarják, milyen, ha egyszerre két férfi kényezteti őket. És nem csak ez! Vannak, akik hármasra vágynak egy férfival és egy másik nővel. Hiszen a hölgyek jobban tudják, mire van szükségük ahhoz, hogy egymás kedvében járjanak. A nők egyszerűen jobban megértik egymást a szexben. Töltse ki partnere kívánságait, és szólítson meg egy másik férfit vagy nőt hármasban. Határozottan gazdagítja a szexuális életét.

Durvább, nemi erőszakhoz hasonló szex

Hihetetlenül hangzik, de egyes nők valóban arról álmodoznak, hogy erős tiltakozásuk ellenére erőszakkal elrabolja őket. Nem egy idegen által a parkban elkövetett nemi erőszakra gondolunk, hanem durva szexre egy baráttal vagy férjjel. A szexben a nők egy alárendelt szerepre vágynak, amely új dimenziót hoz szexuális életükbe.

Kötözni

A hölgyek meglepetéssel szeretik a szexet. Izgalmas számukra a vakkötés, kézi- vagy lábkötés. Nem tudják, hogy partnerük mit fog tenni velük, és mi fog következni. Csak szex előtt tudják elképzelni. Ha nem látnak semmit, minden érintés nagyon intenzív számukra. Sőt, ismét alárendelt szerepben vannak, ami tökéletesen megfelel nekik.

Nyilvános szex

Miért ne édesíthetné meg a szexuális életét valahol kívül? A nők szeretik az adrenalint szex közben. Izgatja őket. Felejthetetlen lesz a szex a nyilvános illemhelyeken, a medencében, a parkban vagy az erdőben. Mi van, ha valaki meglát? Szóval hagyjuk! Ne aggódjon miatta, ez csak fokozza az izgalmat.

Speedway

Siet a munkába vagy egy fontos megbeszélésre? Kényeztesse magát öt perc szexszel. Megleped partneredet, és remek hangulatba kerülsz. A stressz és a kapkodás olyan tényezők, amelyek fokozzák az izgalmat. Ezúttal nem csak a nőknek.

Vulgaritás

A nők sárkányok az ágyban. Nem mindig van szükségük gyengéd és szerető szavakra szex közben. Éppen ellenkezőleg! Legyen alkalmanként vulgáris közösülés közben. Párod biztosan értékelni fogja. Minden változás a szexben izgalmas.


Hasonló cikkek

Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudja, miről fogunk írni.

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!