Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keres arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheti fel azt, akkor jó helyen jár!

Megpróbál jobban kinézni, mint amilyen valójában? >

A szexuális vágy tisztán fizikai és ennek megfelelően viselkedik. Ha csak az ágyban akarsz valakit, mindig próbálj meg a legjobban kinézni, amikor találkozol vele. Például, ha utálod az öltönyöket vagy jelmezeket, de mindig viseled őket, amikor találkozol pároddal, ez egyértelmű jelzés. A szerelemben nem érdekel, hogy a kedvesed krumpliszsákot hord, vagy a legújabb divat. Ön minden a bensőjükről szól, nem a testükről.

Azt mondod, amit a másik hallani akar?

Hihetetlenül csábító a másik személy kabátját dicsérni, még akkor is, ha ez teljesen szörnyű? Vagy megkérdezik, hogy kire szavazott, és megpróbálja eltalálni a jelöltjüket? Az intimitás utáni vágy, akárhányat hazudsz is, a vágy jele. Mert minden hazugság előbb-utóbb felrobban. De Önt elsősorban csak egy rövid időszak foglalkoztatja, amikor a párja tökéletes párnak fest majd. A szerelemben arra vágyunk, hogy ismerd magad olyannak, amilyen vagy, beleértve a hibáidat is, és elfogadd azokat. A vágynak semmi ilyesmire nincs szüksége.

Szeretnéd mélyebben megismerni a párodat?

Egyébként eszedbe sem jutott megkérdezni pl. a kedvenc színe? Vagy hogy vannak a szüleid, kik a barátaid, milyen jó dolgokat csináltak mostanában? A szerelmes emberek mindent tudni akarnak kedvesükről. Kisebb hibákat is beleértve. Vagy talán csak csodálja tökéletesen megformált alakját, nagy melleit, karcsú kezét, vagy nem tudja levenni a szemét az ajkáról? A szexuális vágyat csak a felszín érdekli, vagyis az, hogy az illető hogyan néz ki. Nem kell tudnod, mi a kedvenc ételük a tökéletes szexhez. Tehát az elméd nem terhel téged az absztraktokkal kapcsolatos kérdésekkel, csak a testet nézi.

A hosszú távú jövőre gondolsz?

Ha csak ez érdekel, a jövő nem érdekel téged. Az egyetlen dolog, ami számít Önnek, az a következő találkozó dátuma, és talán az a tény, hogy a következő hónapban partnere három hétre a városon kívül lesz. Vagy esetleg jársz valakivel, de soha nem gondoltál arra, hogy idős korodra a kanapén ülve boldogan ugrálnak körülötted az unokáid? A szerelem arra számít, hogy életed végéig együtt maradsz. Így képzelik el a szerelmesek a közös jövőt egy év, öt év, tíz vagy ötven év múlva. A szexuális vágy legfeljebb fél évre van előre.


Hasonló cikkek

A hűtlenség nem csak a szexről szól

A szex a partner hűtlenségének legrosszabb megnyilvánulása. Tényleg így van? A vonzalom más megnyilvánulásai is, mint a testiek, szintén partner megcsalásának számítanak. Nézze meg, milyenek.

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!