Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Mi tanácsot adunk!

Éreztesd vele, hogy vonzó és szexi

Ha egy nő nem érzi magát szépnek, nem hajlandó levetkőzni előtted. Tudassa vele, hogy nem csak szép, de más szempontból is vonzó. Nincsenek piszkos gesztusok. Ideális esetben dicsérd meg valamiért, ami most nagyon érdekli, vagy amin keményen dolgozik. "A gyakorlat jót tesz neked, teljesen ragyogó vagy. Ez megfelel neked." "Nagyon keményen kellett dolgoznod ezen. Ez csodálatra méltó.” Aranyos ostobaságot is adhat neki, ha azt mondja, hogy látta, és azonnal eszébe jutott.

Legyen Önkéntes, hogy segítsen neki valamiben

Kérdezze meg, hogy tud-e segíteni valamit a ház körül, amit általában csinál, majd vigye le a kanapéra pihenni egy kicsit. Még ha a legtöbb házimunka te is elvégezted, biztosan tehetsz érte. Mit szólnál neki, ha megmasszíroznád, vagy felbérelnél egy takarítónőt, és csak kettesben mennénk kirándulni? Egyszerűen fogalmazva: kényeztesd őt. Hirtelen jegyeket hozhatsz egy olyan előadásra, amelyről azt mondtad, hogy reménytelenül elkelt. Nem kell tudnia, hogy már hat hónapja megvan a jegyed. Meg fogod mutatni neki, hogy törődsz vele. Ezen a szakaszon már nem fogsz meglepődni.

A fizikai kontaktus beépítése a kapcsolatba

Főzés közben csókolj meg a nyakára, TV-nézés közben húzd a karjaidba. étterem finoman simogatta a lábát, miközben az ételére vár. A lényeg, hogy teljesen normális testi kontaktusban legyen egymással, aminek nem célja, hogy szex legyen. Ha csak akkor érinted meg, amikor szeretkezni akarsz, szexuális tárgynak fogja magát érezni. Még egy röpke fizikai érintkezés is, amely nem véletlen, megnyugtatja őt ártatlan szándékairól. Azokon a napokon, amikor igazán tovább akarsz menni, nem fog visszatartani. És nagyon valószínű, hogy időről időre egyedül folytatja!

A feszültség fokozódása

Ebben a szakaszban a partnere már szenvedélyesebb, mint mindenki más. Tudod, hogyan kell benne járni – gyakorlatilag állandóan fenntartasz egy bizonyos szexuális feszültséget köztetek. Most jön a lényeg az igazi ínyenceknek. Lelki szemeidben vigye ide-oda a párját, amíg el nem éri a hálószoba ajtaját... majd vonuljon vissza. Röviden, vezesse el őt egy olyan elváráshoz, ahol már alig várja a következő lépését, és akkor ne tegye meg. Egyszóval a vezetést is bízd rá! Lehet, hogy nem bírod ki az első néhány próbálkozást, vagy nem igazán jutsz el sehova. De ezzel a módszerrel állandó feszültségben hagyja partnerét, hogy vajon abba a hálószobába kerül-e vagy sem. Ha következetes vagy, akkor az egyik alkalommal úgyszólván a hívó leszel, a másik pedig a behívó. Ki ne akarná, hogy a párja egyenesen a hálószobába vigye őket, amikor hazaérnek? Építs és légy áldott!


Hasonló cikkek

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Kit érdemes kerülni az ágyban?

Vannak olyan emberek, akikkel soha nem szabad szexelned. Nem tenne jót a jövőben. Ellenkezőleg, inkább ártana neked! Milyen személyekre gondolunk?

Egyre kevesebbet szexelünk – állítja a tanulmány

Az ezredfordulók megváltoztatták a társadalmi elvárásokat a szex tekintetében. Nyitottabbak és őszintébbek vagyunk, és inkább nem szexelünk, mint rossz szexet.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.