Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házastársi szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Gyakori félelmek

Sok pár attól tart, hogy a házasságkötés utáni szex fokozatosan csökkenni fog, amíg nem lesz csak egy emlék. Nem csak a férfiak, de még a nők is félnek ettől a helyzettől! A rossz hír az, hogy valójában hosszabb időbe telhet, amíg megfelelő hangulatba hozod a szerelmet a partnereddel, mint a kapcsolatod elején. Emellett kellemes dolgok is várnak rád.

Javítani fog az egészségeden

Régóta bebizonyosodott, hogy a szex egészséges. Hozzájárul a fájdalom vagy a súly csökkentéséhez, minimalizálja a szívbetegségek kockázatát. A rendszeresen szexuális életet élők ritkábban szenvednek influenzától vagy más fertőző betegségtől! A házasságban a szex gyakran sokkal könnyebb. Tehát ha végigmegy az úton. Gyakran nem kell mást tenned, mint hazajönni, kicsit odafigyelni a párodra, és máris szexelhetsz. Ha azonban kötélen vagy, akkor ott nehezen fogsz házas szexet kötni. A feleségek gyakran megtagadják partnereiktől a szexet, ha valamiért meg akarják büntetni őket. Tehát mindketten megpróbáljátok működőképessé tenni a kapcsolatotokat. Akkor még a házas szex is működni fog.

Fejlessze képzelőerejét

Vannak titkos vágyai, amelyeket szívesen kipróbálna a hálószobában? Nem kell szégyellned vágyaidat a házasságban. Nyugodtan mondd ki őket hangosan. Hiszen olyan régóta ismeritek egymást, hogy sem téged, sem a párodat nem választhatják el az igényeid. Ahhoz, hogy a házastársi szex izgalmas maradjon, próbáljon ki új dolgokat. Minél jobban ismeri a partnerét, annál jobban kielégíti őt és ő is téged.

A szex rendszeressége

Mindig nevettél, amikor egy barátod a szerdát a házassági szexnek nevezte? Az előre megbeszélt randevúnak első ránézésre nincs szikrája. Azt viszont már tudod, hogy ez az este a szex ideje. Ha nem kell minden nap szeretkezned, a rendszeres szex jó módja annak, hogy lépést tarts a gyakorlatokkal. Már reggel provokáljátok egymást, küldjetek egymásnak csiklandozó sms-eket, érintsétek meg egymást, hogy megfelelően élvezhessék az estét. Amíg nem csúszol bele a sztereotípiába, és csak kötelességből szexelsz szerdán, addig is jó. Ha ilyen helyzet adódik, gondoljon magára. Ne hagyd, hogy a házastársi szex unalmassá váljon, vagy teljesen eltűnjön az életedből.


Hasonló cikkek

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Tudja meg, ha partnere orgazmust színlel

A férfiak az idő nagy részében érik el az orgazmust, míg a nők csak néha. A nők általában nem akarnak csalódást okozni társaiknak azzal, hogy nem tudják kielégíteni őket. Ezért gyakran meghamisítják orgazmusukat. A férfiakkal szemben azonban nem helyes. Tanácsot adunk neked, hogyan ismerd fel, mikor a partnered éppen elfedi a csúcspontot, és mikor az igazi.

Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Végül is ez egy kicsit kellemesebb felbontás, mint a fent említett, mit szólsz?

Mit nem mond neked senki a szexről?

A szeretkezés minden kapcsolat fontos része. A hollywoodi filmek hatására azonban gyakran alábecsülik, és csak a testi vágyak kielégítésére degradálják. Ugyanakkor elég lenne még egy kicsit beszélgetni, és nem kellene olykor annyira megijesztenie egyikünket sem. Mit kellett volna már régen tudnod a szexről?

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Honnan tudod, hogy őt (őt) csak a szex érdekli?

Új felfedezésre bukkantál, de a kapcsolatod a szexszel kezdődött? Nem tudod eldönteni, hogy csak szex miatt van-e veled, vagy a te személyiséged is érdekli? Segítünk kitalálni!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!