Szex házasság után?

Arra gondolsz, hogy megkéred őt? Egyéb dolgokon kívül egy teljesen praktikus dolog miatt aggódsz? Miről? A szexről! Mi van, ha nem olyan, mint korábban? Mi van, ha a házasság után teljesen abbahagyod önmagad szeretését? Nem unod? Érdekel, hogy mi vár rád a házastársi szexben, és mi az, amit még nem tudsz róla?

Gyakori félelmek

Sok pár attól tart, hogy a házasságkötés utáni szex fokozatosan csökkenni fog, amíg nem lesz csak egy emlék. Nem csak a férfiak, de még a nők is félnek ettől a helyzettől! A rossz hír az, hogy valójában hosszabb időbe telhet, amíg megfelelő hangulatba hozod a szerelmet a partnereddel, mint a kapcsolatod elején. Emellett kellemes dolgok is várnak rád.

Javítani fog az egészségeden

Régóta bebizonyosodott, hogy a szex egészséges. Hozzájárul a fájdalom vagy a súly csökkentéséhez, minimalizálja a szívbetegségek kockázatát. A rendszeresen szexuális életet élők ritkábban szenvednek influenzától vagy más fertőző betegségtől! A házasságban a szex gyakran sokkal könnyebb. Tehát ha végigmegy az úton. Gyakran nem kell mást tenned, mint hazajönni, kicsit odafigyelni a párodra, és máris szexelhetsz. Ha azonban kötélen vagy, akkor ott nehezen fogsz házas szexet kötni. A feleségek gyakran megtagadják partnereiktől a szexet, ha valamiért meg akarják büntetni őket. Tehát mindketten megpróbáljátok működőképessé tenni a kapcsolatotokat. Akkor még a házas szex is működni fog.

Fejlessze képzelőerejét

Vannak titkos vágyai, amelyeket szívesen kipróbálna a hálószobában? Nem kell szégyellned vágyaidat a házasságban. Nyugodtan mondd ki őket hangosan. Hiszen olyan régóta ismeritek egymást, hogy sem téged, sem a párodat nem választhatják el az igényeid. Ahhoz, hogy a házastársi szex izgalmas maradjon, próbáljon ki új dolgokat. Minél jobban ismeri a partnerét, annál jobban kielégíti őt és ő is téged.

A szex rendszeressége

Mindig nevettél, amikor egy barátod a szerdát a házassági szexnek nevezte? Az előre megbeszélt randevúnak első ránézésre nincs szikrája. Azt viszont már tudod, hogy ez az este a szex ideje. Ha nem kell minden nap szeretkezned, a rendszeres szex jó módja annak, hogy lépést tarts a gyakorlatokkal. Már reggel provokáljátok egymást, küldjetek egymásnak csiklandozó sms-eket, érintsétek meg egymást, hogy megfelelően élvezhessék az estét. Amíg nem csúszol bele a sztereotípiába, és csak kötelességből szexelsz szerdán, addig is jó. Ha ilyen helyzet adódik, gondoljon magára. Ne hagyd, hogy a házastársi szex unalmassá váljon, vagy teljesen eltűnjön az életedből.


Hasonló cikkek

Hogyan tartsuk életben a vágyat egy kapcsolatban!

A nemi vágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolat esetén. A nemi közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne ülj a babérjaidon, és tarts aktív szexuális életet.Tanácsot adunk, hogyan kell csinálnod

5 típusú szerető: melyik a tiéd?

Néhány férfi nem elégedett a párkapcsolatukkal. Emiatt találnak egy szeretőt. De mindegyik teljesen más. Bemutatjuk az 5 leggyakoribb szerelmes típust. Melyik van az ágyban?

Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szeretőjévé.

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Hűtlen voltál! Hogyan ne fedd fel magad?

Berúgtál egy partin, és reggel egy idegen férfival ébredtél az ágyban. Vagy éppen jelentéktelen románcot folytat egy munkahelyi kollégájával? Még a nők is néha "szakítanak", és elkezdenek randevúzni egy másik férfival, pedig a kapcsolatuk lényegében ideális. Veled is megtörtént ez? Ismerje meg, hogyan kerülheti el a nyilvánosságra hozatalt.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!