Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. A férfiaknak is megvannak az elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Sex bárhol és bármikor

Ha a férfiak párt találnak, vagy összeházasodnak, elvárják, hogy rendszeres minőségi szexet biztosítsanak anélkül, hogy drága vacsorákra hívnák meg kedvesüket, ajándékoznák meg, vagy virágcsokorral kellene megajándékozniuk. Mert hisznek abban, hogy akit állandó együttélésre választottak, az mindig könnyen elérhető lesz, anélkül, hogy bármilyen módon meg kellene hódítania, és persze abban is, hogy kedvesük mindig kéznél lesz és kedvére való.< /p>

Kényeztesse magát, így adjon rendszeres szexet a férfinak. Ne keresd folyton a kifogásokat, hogy ezúttal miért nem tudod, hogy ne okozz magadnak felesleges problémákat. Nagyon könnyen megtörténhet, hogy a férfid olyan szeretőt talál, aki készségesen megadja neki azt, amiért küzdesz! Ha egy férfi nem szexel veled, akkor máshol keresi, hidd el!

Rövidítsd le az előjátékot

A legtöbb szexuális játék az előjátékkal kezdődik, mert nagy része a nők az ölelkezést minden szexuális aktus kezdetének tekintik. A férfiaknak azonban kicsit más a véleménye erről. Előjáték igen, de nem egy órás. Pár perc közös ölelés, simogatás és puszi bőven elég lesz mindkettőtöknek. Ha úgy érzed, hogy hiányzik a gyengédség, ismételd meg az egészet még egyszer. Vagy teljesen máshogy járjon el. Próbáld meg teljesen kihagyni a szerelmeskedés előjátékát. Látni fogod, hogy a forró szenvedélyes szexnek is köze van hozzá.

Higgy magadban

Azt gondolhatod, hogy az önbizalomnak semmi köze a szexhez. Tévedsz. Nincs rosszabb egy férfi számára, mint amikor egy olyan nővel szeretkezik, aki nem hisz magában, egy olyan nővel, aki szerelmeskedés közben az egész házat felgyújtja, és lehetőleg paplannal takarja be magát, hogy a párja ne lássa, a teste nem tökéletes. Kedves hölgyeim, ne aggódjatok végre amiatt, hogy vannak plusz kilóitok, hogy a gyomrotok különböző pozíciókba gyűrődik, ne aggódjatok erős combotok, kis melleitek miatt. Engedd el az eszed, és élvezd a szexet gátlások nélkül. A férfiak szeretik így. A férfiak olyan nőkkel akarnak szeretkezni, akik magabiztosak és ezt meg is tudják mutatni. A férfiak szeretkezés közben rád akarnak nézni. Hidd el, amikor orgazmusban vagy, nem veszik észre, hogy lapos a gyomrod, vagy van-e pont rajta.

Légy aktív

A férfiak az ágyban azt várják tőled, hogy aktív legyél. , akárcsak ők. Nem szeretik, ha szeretkezésre kell rávenniük, vagy ha csak lefekszel, és úgy várod, mint egy engedelmes báb, hogy lássa, mi történik. Próbálj meg valamikor változtatni. Egyszer kezdeményezz a szerelemben. Vágj bele ágyjátékba, próbálj meg gyakorolni valami új pozíciót, vegyél egy szép erotikus fehérneműt, vagy állapodj meg a pároddal, hogy közösen választunk egy „játékot” a hálószobába. A női tevékenységet az ágyban értékelik. Próbálj meg mindent megtenni. Látni fogja, milyen kellemesen lepi meg partnerét.

Orális szex

Ha azt szeretné, hogy egy férfi szexuális „játékokat” élvezzen Önnel, kezelje orális szexszel. Ha neked is tetszik ez a gyakorlat, akkor nyertél. Ha nem, engedd el a gátlásaidat és a szégyenérzetedet, és próbálj meg felvenni a kapcsolatot a partnereddel. Néhány férfi jobban szereti az orális szexet, mint a klasszikus szerelmeskedést. Ha kerülnéd az orális szexet, egy férfi valószínűleg azt fogja tekinteni a nagy gyengeségednek.

Orgazmus

Utolsó, de nem utolsósorban természetesen az orgazmus. Nem csak a partnere, hanem a tiéd is. Minden szeretkezés célja a csúcspont. A férfiak általában nem csak saját maguk, hanem partnerük elégedettségével is foglalkoznak. Tehát éreztesd a férfiakkal, hogy élvezed a vele való szerelmet, hogy élvezed őt. Partneredet semmi sem fogja annyira boldoggá tenni, mint amikor meg van győződve arról, hogy élvezted a vele való szerelmet, és jobb esetben orgazmust is elértél. A férfiaknak tudniuk kell, hogy szeretsz szeretkezni velük. Jelentős adag önbizalmat ad nekik.


Higgy magadban, légy aktív, élvezd a szexet a lehető legnagyobb mértékben. Meglátod, hogy akkor mindketten elégedettek lesztek a kapcsolatban! Elégedett férfi = elégedett nő = elégedett kapcsolat!

Fotó forrása: thurberbrigade.blogspot.com


Hasonló cikkek

Megbékélés a szexszel? igen vagy nem

Verekedett? Szeretnél egy hétig elkerülni a nyugodt háztartást, de nem tudod, mit csinálj? Szerinted a megbékélési szex lehet a kulcsa a partnerproblémák megoldásának? Nézzük meg ennek az engesztelő eszköznek az előnyeit és hátrányait!

A leggyakoribb problémák a házas hálószobában

Az új házaspároknak valószínűleg még nincs problémájuk a hálószobában. Azok, akik már régóta együtt élnek, már tudják, mi történik. Fokozatosan eltűnik a hangulat a hálószobából, a szerelmeskedés kezd kötelezettségekkel teli kapcsolattá válni, rosszabb esetben már nem is emlékszel, mikor feküdtek utoljára együtt. Tekintse meg a házas hálószobában felmerülő leggyakoribb problémákat és azok megoldási módjait.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Szexhiánytól szenved?

Szomorú, de igaz. A mai idők nem túl jók a kapcsolatoknak. Miért? Milyen tevékenységeket részesítenek előnyben az emberek a partnerükkel töltött romantikus pillanatok helyett?

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.