Soha ne mondd el ennek a nőnek

Vannak olyan dolgok, amelyeket soha nem szabad elmondania szerelmének. Ne feledje, hogy az őszinteség fontos egy kapcsolatban, és az eltitkolózás soha nem vezet semmi jóra. Vannak azonban bizonyos dolgok, amelyek nyilvánosságra hozatala többet árt, mint használ. Melyek ezek?

A szexuális kapcsolatok száma

Ennek a témának kell lennie minden tabu királyának. Jelenlegi párjának nem kell tudnia minden volt szeretőjének számát, megjelenését és sorrendjét. Persze az mindenki számára világos, hogy már volt kapcsolatod a múltban. De miért menne túl sok részletbe, és miért hozna partnerének leírást minden nőről és kedvenc szexuális gyakorlatáról? Te sem akarod tudni egykori szeretőinek testarányait. Hagyja a volt partnereit ott, ahol valók. A múltban.

A pornóvideó-könyvtár

Rendkívül izgalmas, amikor együtt néztek egy felnőtt filmet, és csak az ágyba csaptok. Csak egy kép kiválasztása nagyszerű előjáték lehet. De jobb, ha nem beszéled meg vele a privát toplistádat. Nem kell tudniuk, hogy szeretsz nézni egy svéd hármast szőke ikrekkel. Azonnal azon fog gondolkodni, hogy miért izgat fel ennyire, amikor ő sötét hajú, és egyáltalán nem akar hármast. Győződjön meg róla, hogy az esetek 99%-ában nem izgatja a hobbija!

Részletek a férfi túrákról

Képzeld el, hogy szerelmed részletesen mesél a női túrákról a barátaival . Beleértve a teljes beszélgetés átiratát egy munkatárs apjáról, az arcmaszk felviteléről és arról, hogy mennyi bort ittak. Valószínűleg lesüti a szemét, és titokban azt kívánja, bárcsak soha többé nem menne sehova. Ugyanez fordítva is igaz. Mentsd el a történetet arról, hogyan voltál részeg és felébredtél egy lakásban a város másik végén a barátaid számára. Nem a szerelmed miatt.

Platonikusan csodálsz egy hírességet

Kedveled őt, elképzeled, hogy szeretkezik, vajon hogyan nézne ki abban a ruhában...? Nem számít, milyen messze van, és hogy soha nem gondoltál arra, hogy megvalósítsd ezeket az álmaidat. Soha ne mondd el a párodnak, hogy így gondolkozol egy másik nőről. Jobb, ha ragaszkodunk a következőhöz: „Jó színésznő/énekesnő/bármi. Észre sem vettem, hogy ő is nő.”


Hasonló cikkek

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Kit ne vigyen ágyba?

Az alkalmi szex alapvetően semmi baj. Éppen ellenkezőleg. Felvisz a felhőkig. Csak vigyázni kell, kit viszel ágyba. Többféle ember létezik, akikkel nem szabad kapcsolatot teremtened!

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Mit várnak el a nők a szextől?

Szereted a párodat, de amikor eljön a szex ideje, azt tapasztalod, hogy az már nem olyan nagyszerű? A nők elutasítanak téged annak ellenére, hogy fantasztikus szerető akarsz lenni? A férfiak és a nők mást várnak el a szextől. És nem csak arról van szó, hogy a férfiak hajlandóbbak az egyéjszakás kalandokra. Szeretnél minden szerelmeskedést felejthetetlen élménnyé tenni? Aztán nézd meg, mit akarnak a nők!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!