Mit csinálnak a nők szex előtt, de nem vallják be?

Ha a nők tudják, hogy új partnerrel fognak szexelni, alaposan felkészülnek rá. Némelyikük meglehetősen furcsa elkészítési módokat alkalmaz, és biztosan nem kérkedik velük. Vajon melyik? Olvassa el, és megtudja!

Tetőtől talpig borotválkozik

Ha a nők tudják, hogy egy új emberrel készülnek szexre, nem haboznak megkínozni a bőrüket. Sok órát tölt a fürdőszobában, és különféle módon próbál minden szőrszálat eltávolítani a testéről. A lábak és a magánrészek borotválkozása teljesen normális tevékenység, de egyes nők a férfival való szex miatt epilálják vagy gyantázzák más testrészeiket. Karok, pocak vagy láthatatlan mellszőrzet. Nem őrültség? A férfiak gyakran észre sem veszik a kis szőrszálakat. Tehát nem kell olyan alaposnak lennie a felkészülésnek, hölgyeim.

Nem hajlandók enni

Néhány nő egyáltalán nem eszik több órával szex előtt. És ha mégis, akkor csak könnyű ételeket esznek. Gyümölcsök, zöldségek vagy gabonafélék. Miért? Nem akarnak dagadt gyomrot. Mi van, ha kínos baleset történik, vagy ha egy nőnek nagyobb a hasa, mint azt "egészségesnek" gondolja?

Drasztikus takarítás

Mielőtt a hölgyek férfi látogatót hoznak a lakásukba, minden gondosan megtisztul. Nem elég nekik a mosott edény. Minden sarkának csillognia kell. Egyes nők nagyobb erőfeszítést tesznek a szex előtti takarításban, mint karácsonykor. Valójában a férfiakat nem igazán érdekli, hogy néz ki a lakásod. Nem azért jöttek, hogy megcsodálják a lakásodat, hanem azért, hogy megcsodálják. Emlékezz erre.

Fehérneműt vásárolnak

A legtöbb nő fiókjában van egy rakás szexi fehérnemű. De ez egyáltalán nem érdekli őket, mert erre a különleges alkalomra egy vadonatújat kell vásárolniuk. Mi van azzal, hogy senki sem látta az erotikus fehérneműt, amit elrejtett? Kezdődik a vásárlási maraton. Új szexi darabot kell vásárolni egy új partnernek.

Felerősítik az önbizalmukat

Néhány nő önbizalomhiányban szenved. Szex előtt fel kell tölteniük. A tükör elé állnak, és pozitív mondatokkal bátorítják magukat: „Nagyon király vagy. Ma este sikerülni fog, ez csak a te estéd lesz. Nézz magadba, gyönyörű vagy, a férfiak rajtad tudják tartani a szemüket.” Furcsa, de ezek a megfogalmazások valóban segítenek néhány fiatal hölgynek. Legalábbis pillanatnyilag nagyon szexinek érzi magát!

Túl sokat sminkeli magát

A nők természetüknél fogva gyönyörűek, de néhányan szupersztárnak akarnak kinézni. Több réteg sminket kennek az arcra, és úgy gondolják, hogy ellenállhatatlanok. Ügyeljen azonban arra, hogy a túl sok túl sok. Néhány nő nem érti jól, és végül olcsón néz ki. A nőknek nem szabad megfeledkezniük arról, hogy a férfiak jobban szeretik a tisztességes sminket. Szex közben pedig nem érdekli őket, hogy sminkelsz-e vagy sem.


Hasonló cikkek

Hány partnernek kell átmennie a hálószobáján?

Hány partnert érdemes kipróbálnod egy életen át az ágyban? 2, 5, 10, 15 vagy több? Hány szőrmetszetet tekintenek majd szokatlannak és hány szexuálisan tapasztalatlannak? Kérdezte már a párod, hány férfival feküdtél le életedben? Érdekelte már a párod, hogy előtte hány szeretőd volt? Hogyan válaszolt erre a trükkös kérdésre?

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Szex a vízben: romantika vagy hülyeség?

Egy szerelmes pár közvetlenül a tengerparton szeretkezik. A fiatal szerelmesek hancúroznak a vízben, majd hosszan ölelik egymást. A romantikus filmek szó szerint hemzsegnek a tenger vagy a tó partján szexelt párok jelenetétől. Álmodsz hasonló élményről? Lehetőleg közvetlenül a hűtőelem "karjaiban"? Olvassa el, mire figyeljen!

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Ismered?

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!