Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan keltheti újra a szenvedély szikráját közöttetek.

Ne légy félénk. Semmiért

Sóhajtsz szeretkezés közben? Vagy van kedved sikítani szeretkezés közben? Meg akarod mutatni, hogyan érzel, amikor csúcspontot érsz? Csináld! A közvetlenség a legjobb mutatója annak, hogy igazán élvezed a szeretkezést. Mert akinek van ideje gondolkozni azon, hogy a szenvedély közepette sikoltozással felébreszti-e a szomszédokat, az nem adja magát teljesen a szexnek. Legyen őszinte, és „bízza” minden érzését a szeretőjének.

Provokálja ki magát

Főzze meg a vacsorát teljesen meztelenül, nyomjon egy poharat a kezébe, és készítsen sztriptízt. Vedd fel a legszebb ruháidat, amelyeket csak a létfontosságú találkozókon viselsz, és játssz egy igényes ügyfél szerepét. Egy kis szexuális provokáció soha nem árt.

Játssz

Tedd újra élvezetté a szexet. Kerülje el azt a sztereotípiát, hogy mindig mindent ugyanúgy csináljon – ugyanazon a napon, ugyanazon a helyen, ugyanabban a pozícióban szeretkezz. Készítsen különböző forgatókönyveket szexuális témával. Menj ki egy kicsit elé, és játssz a nyomkövetővel. Javítani kell valamit? Vegyél fel szexi munkaruhát, és gyere szerelőnek. Ha játszol, teljesen más szerepbe helyezheted magad, és új töltetet adhatsz szerelmi életednek.

Légy nyitott és kommunikálj

Amikor legközelebb szeretkezel, mondd el a szerelmed, amit szeretsz. Cserébe tegyen fel kérdéseket. Hallgat. A hálószobán kívül folytasson hasonló beszélgetéseket, bízza szerelmi vágyait. Mondjon magának erotikus álmokat. Amikor a szexről beszél, mindig legyen nyitott, soha ne nevessen vagy ítélkezzen, és hagyja, hogy partnere kifejezze véleményét. Soha nem leszel ideges, amikor újra szeretkezel. Hidd el!


Hasonló cikkek

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Vegye ki a szexuális életét a sztereotípiákból

Még a legtökéletesebb kapcsolat is megtapasztalhatja az unalmat az ágyban. Hogyan kerüld el, vagy hogyan űzd el, ha már bekúszott közéd?

Az első szex után nem hívott

Tetszett neki első látásra? Te is őt? jól kijöttetek? Az első randevú jól sikerült, és elkezdtetek közös jövőt festeni? De az első együtt töltött éjszaka után nem hívott többet. Kíváncsi vagy, miért? Megtudtuk helyetted!

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Mi az, ami minden férfit feldob?

Szeretne felvenni valakit, változatosabbá tenni szexuális életét, vagy csak egészséges módon provokálnia magát egy kapcsolatban? Íme néhány dolog, ami szinte minden férfit feldob, még akkor is, ha ezt nem is veszi észre. Nézze meg őket, és vegye kézbe a hatalmat. Ezután tetszés szerint dobja el.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!

Milyen dolgok teszik végleg tönkre a szexet számodra?

Sokkal jobb volt korábban a szex a partnerével? Már régen lezajlottak ezek a szép idők? Vannak dolgok, amik folyamatosan tönkreteszik a szexuális élményedet? Vagy inkább nem tudod miért van ez most így? Derítse ki, mi lehet a probléma, és próbáljon javítani a szexuális életén.