5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsa be az ébresztőt egy kicsit korábban, és szentelje magát partnerének a takaró alatt.

Semmi sem kezdi úgy a napot, mint a szex a párjával. Nemcsak az új szerelmesek, hanem a hosszú távú partnerek is értékelni fogják.

Íme néhány ok, amiért egyszerűen a reggeli szex a legjobb.

Sex utána az ébredés növeli a termelékenységet

A Mattress Advisor tanulmányban több mint ezer felnőttet kérdeztek meg, akik együtt éltek partnerükkel, hogyan vélekednek a szexről ébredés után. A férfiak több mint 53%-a megerősítette, hogy ha közvetlenül ébredés után odafigyelnek a másik félre, az ugrásszerűen elindítja a napjukat, és sokkal produktívabbá teszi őket. Nem meglepő. A jó szex növeli az önbecsülését. Magasabb önbizalommal pedig jobban megbirkózik a nehéz napokkal.

Reggel magasabb a tesztoszteronszint

Nem meglepő, ha reggel úgy ébred, szex iránti vágy. Reggelente magasabb a tesztoszteron szint és "készen" ébredünk. Az a tény, hogy többnyire már meztelenek vagyunk, vagy csak hálóruhába öltöztünk, hozzáteszi a magáét.

Tele vagy energiával

Míg este fáradt és kimerült lehetsz az egész után. nap, reggel pont az ellenkezője. Tökéletesen kipihent vagy, és úgy tudod odaadni magad a párodnak, hogy egész nap erre gondol. És hidd el, tényleg megteszi!

A reggeli szex segít a stressz oldásában

Sex közben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Ha mozgalmas nap áll előtted, egy reggeli séta a partnereddel segít ellazulni és levezetni a stresszt. Így kipihenten és minden kihívásra készen léphet be az új napba.

A legjobb reggeli kardió

Nincs ideje futni a fitneszközpontba munka előtt? Otthonod kényelmében, pároddal együtt izzadhatsz. Fél óra szex körülbelül 150 kalóriát éget el.

A reggeli ágyba bújás nagyszerűvé teszi a napot. Nem csak te, hanem a párod is tökéletesen érzi majd magát utána. Ki ne szeretné orgazmussal kezdeni a napot?Hasonló cikkek

Miért nincs kedve néhány nőnek szülés után szexelni?

Nem érted, hogy a partnereid miért nem akarnak szeretkezni veled szülés után? Nem könnyű megérteni egy férfi szemszögéből. A nők gyakran több okból is elutasítják a szexet a gyermek születése után. Megmondjuk, mi ennek az oka.

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Tippek a jobb szexhez!

A minőségi partnerkapcsolat fenntartása manapság egyáltalán nem egyszerű. Ugyanez a helyzet a partnerszexszel. Az emberek nem tudják, hogyan fejezzék ki érzéseiket és szükségleteiket. Sőt, manapság többnyire mindenki csak venni akar, és kevesen akarnak adni. Tehát próbáld meg átgondolni, hogyan bánsz magaddal és a partnereddel. Látni fogod, hogy a közös szexhez való hozzáállásod is megváltozik.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!