5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsa be az ébresztőt egy kicsit korábban, és szentelje magát partnerének a takaró alatt.

Semmi sem kezdi úgy a napot, mint a szex a párjával. Nemcsak az új szerelmesek, hanem a hosszú távú partnerek is értékelni fogják.

Íme néhány ok, amiért egyszerűen a reggeli szex a legjobb.

Sex utána az ébredés növeli a termelékenységet

A Mattress Advisor tanulmányban több mint ezer felnőttet kérdeztek meg, akik együtt éltek partnerükkel, hogyan vélekednek a szexről ébredés után. A férfiak több mint 53%-a megerősítette, hogy ha közvetlenül ébredés után odafigyelnek a másik félre, az ugrásszerűen elindítja a napjukat, és sokkal produktívabbá teszi őket. Nem meglepő. A jó szex növeli az önbecsülését. Magasabb önbizalommal pedig jobban megbirkózik a nehéz napokkal.

Reggel magasabb a tesztoszteronszint

Nem meglepő, ha reggel úgy ébred, szex iránti vágy. Reggelente magasabb a tesztoszteron szint és "készen" ébredünk. Az a tény, hogy többnyire már meztelenek vagyunk, vagy csak hálóruhába öltöztünk, hozzáteszi a magáét.

Tele vagy energiával

Míg este fáradt és kimerült lehetsz az egész után. nap, reggel pont az ellenkezője. Tökéletesen kipihent vagy, és úgy tudod odaadni magad a párodnak, hogy egész nap erre gondol. És hidd el, tényleg megteszi!

A reggeli szex segít a stressz oldásában

Sex közben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Ha mozgalmas nap áll előtted, egy reggeli séta a partnereddel segít ellazulni és levezetni a stresszt. Így kipihenten és minden kihívásra készen léphet be az új napba.

A legjobb reggeli kardió

Nincs ideje futni a fitneszközpontba munka előtt? Otthonod kényelmében, pároddal együtt izzadhatsz. Fél óra szex körülbelül 150 kalóriát éget el.

A reggeli ágyba bújás nagyszerűvé teszi a napot. Nem csak te, hanem a párod is tökéletesen érzi majd magát utána. Ki ne szeretné orgazmussal kezdeni a napot?Hasonló cikkek

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Szex a vízben: romantika vagy hülyeség?

Egy szerelmes pár közvetlenül a tengerparton szeretkezik. A fiatal szerelmesek hancúroznak a vízben, majd hosszan ölelik egymást. A romantikus filmek szó szerint hemzsegnek a tenger vagy a tó partján szexelt párok jelenetétől. Álmodsz hasonló élményről? Lehetőleg közvetlenül a hűtőelem "karjaiban"? Olvassa el, mire figyeljen!

Miért nem akar veled lefeküdni?

A partnere már nem feküdt le veled? Egyik napról a másikra történt, és nem tudod miért? Ennek a helyzetnek több logikus magyarázata is van. Szeretnéd tudni, hogy melyik? Olvass, és megtudod!

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Amikor egy férfinak nincs kedve szexhez

Különösen a középkorú nők gyakran mentegetik magukat a szex alól. Ebben a témában még számos vicc is van. De mi van akkor, ha akinek megint fáj a feje, az egy férfi? Abban a pillanatban nőként biztosan azt fogja gondolni, hogy valami nincs rendben veled vagy vele. De még egy férfinak sem kell állandóan és mindenhol kedve szexelni. Mit kerüljenek a nők, ha partnerük megtagadja a szexet?

Hagyja magát kényeztetni!

A hagyományos nézet szerint a nők mindig, a férfiak pedig egyáltalán nem akarják, hogy öleljék őket. Valójában mindkét nem egyforma. Főleg azért, mert a szeretett emberrel való összebújás mindkettőjük számára ugyanazokat az előnyöket hozza. Melyek ezek, és miért érdemes többet ölelni, mint korábban?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!