5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsa be az ébresztőt egy kicsit korábban, és szentelje magát partnerének a takaró alatt.

Semmi sem kezdi úgy a napot, mint a szex a párjával. Nemcsak az új szerelmesek, hanem a hosszú távú partnerek is értékelni fogják.

Íme néhány ok, amiért egyszerűen a reggeli szex a legjobb.

Sex utána az ébredés növeli a termelékenységet

A Mattress Advisor tanulmányban több mint ezer felnőttet kérdeztek meg, akik együtt éltek partnerükkel, hogyan vélekednek a szexről ébredés után. A férfiak több mint 53%-a megerősítette, hogy ha közvetlenül ébredés után odafigyelnek a másik félre, az ugrásszerűen elindítja a napjukat, és sokkal produktívabbá teszi őket. Nem meglepő. A jó szex növeli az önbecsülését. Magasabb önbizalommal pedig jobban megbirkózik a nehéz napokkal.

Reggel magasabb a tesztoszteronszint

Nem meglepő, ha reggel úgy ébred, szex iránti vágy. Reggelente magasabb a tesztoszteron szint és "készen" ébredünk. Az a tény, hogy többnyire már meztelenek vagyunk, vagy csak hálóruhába öltöztünk, hozzáteszi a magáét.

Tele vagy energiával

Míg este fáradt és kimerült lehetsz az egész után. nap, reggel pont az ellenkezője. Tökéletesen kipihent vagy, és úgy tudod odaadni magad a párodnak, hogy egész nap erre gondol. És hidd el, tényleg megteszi!

A reggeli szex segít a stressz oldásában

Sex közben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Ha mozgalmas nap áll előtted, egy reggeli séta a partnereddel segít ellazulni és levezetni a stresszt. Így kipihenten és minden kihívásra készen léphet be az új napba.

A legjobb reggeli kardió

Nincs ideje futni a fitneszközpontba munka előtt? Otthonod kényelmében, pároddal együtt izzadhatsz. Fél óra szex körülbelül 150 kalóriát éget el.

A reggeli ágyba bújás nagyszerűvé teszi a napot. Nem csak te, hanem a párod is tökéletesen érzi majd magát utána. Ki ne szeretné orgazmussal kezdeni a napot?Hasonló cikkek

Milyen a szex egy idősebb férfival?

Van párkapcsolatban egy idősebb partnerrel? Mit szólnál a vonzalomhoz? Egy idősebb férfi feldúlja, vagy fordítva? Milyen előnyei és hátrányai vannak egy idősebb partnerrel való szexnek? Vessünk egy pillantást rájuk.

Telefonszex, randevúzások, SMS-ek... Ez hűtlenség?

Ma már nem a telefon az egyetlen módja az úgynevezett virtuális szexnek. Nemcsak a filmek, könyvek, de a reklámok is tele vannak szexszel, és ezt senki sem találja furcsának. De az más, ha a kedvesed, vagy ha úgymond egyedül élvezed a virtuális játékokat. A másik nélkül. Ez csak egy ártatlan mulatság, vagy hűtlenség? Gyere és nézd meg velünk.

Szexuális fantáziák, amelyekről a nők nem szeretnek beszélni

Bár a szexről beszélni nem olyan tabu, mint korábban, még mindig vannak köztünk olyanok, akiknek gondja van vele. Ez azért van, mert ez személyes preferencia kérdése, ráadásul szemtől szemben. És erre még nem mindenki képes. Ráadásul a nők gyakran álmodnak olyan dolgokról, amelyeket főleg a férfiak nem tudnak elképzelni. Uraim, be akarják valósítani párjuk fantáziáját? Milyenek? Kérdezze meg partnerét egy zárt hálószoba sötétjében, hogy szeretné-e kipróbálni az alábbi szexuális fantáziák valamelyikét. Lehet, hogy meg fog lepődni lelkes reakciójukon.

Kit érdemes kerülni az ágyban?

Vannak olyan emberek, akikkel soha nem szabad szexelned. Nem tenne jót a jövőben. Ellenkezőleg, inkább ártana neked! Milyen személyekre gondolunk?

Élvezze az estét egy erotikus masszázzsal

Szeretne egy kellemes estét eltölteni a párjával, de nincs kedve elmenni a városba vacsorázni vagy egy bárba egy italra? Tegyen egy kellemes estét otthona kényelmében. Mit szólna egy kellemes erotikus masszázshoz és szeretkezéshez a szerelmével? Szeretné?

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!