Nem csak az ágyban élvezheti a jó szexet

Úgy gondolja, hogy az ágyában élvezheti a legjobban a szexet? Hiba! Szereskedj máshol, mint a hálószobában. Minden lakásban számos olyan hely található, ahol a szex még izgalmasabb lehet. Megmutatjuk, mik ezek.

Sex a fürdőkádban

Sokan a fürdőkádat csak a fürdéssel társítják. Mások kényelmetlenséget éreznek szex közben. Ez az oka annak, hogy többen szeretik a zuhanyozást. Ne véts hibát. A szex a fürdőkádban kevésbé kényelmes, mint az ágyban, de nem szörnyű. Legalább nagyszerű előjátékként szolgálhat a szexhez. Forró víz, pezsgő, eper? Semmi sem ellazít jobban a közösülés előtt. Ha úgy dönt, hogy a fürdőkádban szexel, a legkényelmesebb testhelyzet a lótuszpozíció. A nő széttárja a lábát, és párja dereka köré csavarja. Próbáld ki. Látni fogod, hogy biztosan tetszeni fog ez a tevékenység.

Szex a konyhapulton

A szerelem a gyomron keresztül jár. Fűszerezze fel ételkészítését gyors közösüléssel. A szex a konyhapulton számos formát ölthet. Mi van ezekkel? Az első helyzetben a férfi a nőt a vonalra állítja és behatol. A másodiknál a nő hátat fordít párjának, nekidől a vonalnak, a partner pedig hátulról hatol belé. Biztosan ismeri ezeket a gyakorlatokat. Ha nem használja rendszeresen, próbálja meg alkalmanként hozzáadni őket a szexhez. A jó szex után azonnal kiadós ételt tálalhatsz magadnak. Ebben a pillanatban semmi sem hiányzik a boldogságodhoz.

Sex a széken

Rendkívüli utazást élhet át egy közönséges széken. A férfi klasszikusan leül, a nő pedig rá. A pozíció megfelel a domináns nőknek és az alázatos férfiaknak. A szerelmeskedés teljes folyamatát maguk a hölgyek irányítják. Nem mindegy, hogy a nő melyik oldalon ül a férfira. Az egyetlen horog a szék magasságában lehet. Ha túl magas, és a nő túl alacsony, nem éri el a földet. Az ilyen erotikus játékokhoz ideális egy közönséges irodai szék, amelyen könnyen beállíthatja a magasságát.

Sex a mosógépen

Menjen a fürdőszobába / mosókonyhába. Ott is rengeteg a tennivaló. És a szex sem kivétel. Így szépen változatossá teheti az unalmas ruhaneműt. Dobja be a ruhákat a mosógépbe, és kapcsolja be. A nő a mosógépen ül, a férfi vele szemben áll és belé hatol. Ugyanaz, mint a konyhapult, azzal a különbséggel, hogy így más, nem túl szórakoztató házimunkát is élvezetesebbé tehetsz.

Sex a liftben

A szex a liftben meglehetősen megerőltető feladat , de megéri! A férfi a lift egyik oldalának támasztja társát, és a dereka köré fonja a lábát. A kemény munka nagy része a férfi felére hárul, mert nagyrészt neki kell tartania kedvesét. Az idegesség, hogy látják, hamarabb eléri a csúcspontot, mint az ágyban. Ne felejtse el folyamatosan nyomni a gombokat, hogy ne álljon egy helyben a lifttel. Ha szeretkezni próbál és vezetni a liftet, valószínűbb, hogy nem a legjobbkor nyitja ki az ajtót.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!