Miért nem szeretkezel olyan gyakran, amennyire csak tudsz?

Kényelmes a kapcsolatotok, kedvelitek egymást és kijövök az ágyban? De egy dolog zavar, az az, hogy nem is emlékszel, mikor szeretkeztél utoljára? Mi akadályoz meg abban, hogy gyakrabban szexelj? Vessünk egy pillantást a szexuális vágy leggyakoribb gyilkosaira egy kapcsolatban.

Stressz, aggódás, fáradtság, kimerültség

Az egyik leggyakoribb ok, amiért a partnerek nem alszanak együtt Ahányszor csak szeretnek, ezek a napok túl mozgalmasak. A stressz, az aggodalmak, a pénz utáni hajsza, a vágy, hogy mindent véghezvigyen, amit elterveztél, stb., hihetetlenül kimeríti az embereket. Ahelyett, hogy munka után legalább egy időre kikapcsolnál, egész nap a munkahelyi gondokkal foglalkozol, egyik gyerekklubból a másikba szaladgálsz, este még mindig rohansz gyakorolni, éjjel még angolul kell tanulnod és főzöl a család másnap. Jó, hogy minden lehetségest és lehetetlent kergetsz, de nem jött el az ideje, hogy lazíts egy kicsit, és legalább egy olyan napot szánj rá a héten, amikor nem kell semmit sem csinálnod? Egy nap, amikor csak a kapcsolatodra koncentrálsz ahelyett, hogy a kimerültségtől elalszol, mielőtt lefeküdnél?

Laptopok, okostelefonok, táblagépek, tévék...

S ez a probléma is összefügg azzal, hogy a legtöbb ember minden szabadidejét a televízió előtt tölti, tableten, laptopon vagy mobiltelefonnal a kezében. Miért kellemesebb számodra időt tölteni névtelen levelezéssel a közösségi oldalakon és chaten, mint a szerelmeddel ágyba bújni és szeretkezni? A modern technológia az egyik legnagyobb idő- és figyelempazarló. Tehát ha esténként filmeket nézel a hálószobádban, vagy "Facebookon szörfölsz", akkor nagy hibát követsz el. Készülsz a szeretett partnereddel eltöltött gyönyörű pillanatokra.

Az egyik hajnali madár, a másik éjszakai madár

A közös szeretkezés gyakran azért is elhalaszt, mert elmész ágy a nap különböző szakaszaiban. Ha egyikőtök korán lefekszik, mert reggel kell felkelnie, a másik pedig csak este, mert a számítógépen dolgozik, nem csoda, hogy nem nagyon fogja élvezni a szexet. Próbálj meg dolgozni rajta. Azt fogod tapasztalni, hogy amikor együtt alszotok el, hirtelen jelentősen több szexet fogsz folytatni.

Az önmagadra való időhiány

A szabadidő hiánya a szexuális életed másik oka lehet. tartózkodás. Azt kérdezed miért? Ha szabadidőd nagy részét kollégáiddal töltöd a munkahelyeden, barátokkal sörözés mellett (nőbarátok borozásnál), gyerekekkel klubokban stb., nem csoda, hogy nem marad időd magadra. Még az ilyen házimunkák, bevásárlás, takarítás, kertgondozás és egyéb háztartási szükségletek is a meglehetősen időigényes tevékenységek közé tartoznak. Próbálj meg segíteni egymásnak, intézz el mindent minél hamarabb és próbálj meg elgondolkodni azon, hogy nem lenne-e helyénvaló több időt szentelni a szerelmednek, és néha kettesben elmenni valahova. Csakúgy, mint más tevékenységeket, tervezzen időt a partnerével. Például menjen el vacsorázni, tegyen egy romantikus sétát, menjen el egy wellness hétvégére, vagy egyszerűen csak feküdjön le, és csak másnap délután keljen ki belőle. Látni fogod, hogy még az ilyen apróságok is hasznot húzhatnak a kapcsolatodnak.

Unalom az ágyban

Sok évnyi házasság/közös kapcsolat után azt tapasztalhatod, hogy nem élvezed a közös szexet. Hogy egyszerűen unalmas. Ugyanazok a gyakorlatok, ugyanazok a pozíciók, szeretkezés egyszerre, ugyanott. Csak semmi izgalom. Már előre tudod, mi vár rád, és az ilyen szex általában nem sokat ér. Próbálj meg változtatni a szeretethez való hozzáállásodon. Tanuljon új pozíciókat, vásároljon szép fehérneműt, menjen el egy szexboltba, és válasszon olyan erotikus felszerelést, amely felpezsdíti a szerelmeskedést. Ha nem tudod, mit szerethet szerelmed, beszélj nyíltan szexuális vágyairól és szükségleteiről. Látni fogja, hogy minden szerelmi kapcsolatban mindig van hova fejlődni.

Egészségügyi problémák

A fent említett szexuális vágy gyilkosokon kívül a szexuális vágy is csökkenhet betegség miatt. Ha úgy találja, hogy a szex a partnerével nem olyan, mint régen, hogy nem minden úgy működik, ahogy kellene, hogy hirtelen nincs kedve a szeretkezéshez, próbáljon meg szakemberhez fordulni. Talán segít megoldani a szexuális étvággyal kapcsolatos problémáit.


Hasonló cikkek

Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Légy olyan, mint a szerelmesek

A hűtlenség a párok majdnem felét zavarja. És nem csak férfi, hanem női oldalról is. Miért van ez így? Egyszerűen azért, mert a szeretők és szeretők a legtöbb esetben egyszerűen jobbak, mint a hivatalos partnerek! A szerelmesek szem előtt tartanak néhány aranyszabályt. Melyikek? Ezt a cikkből megtudhatja.

Honnan tudod, hogy nagy szerető vagy?

Van szeretőd, de nem biztos benne, hogy jó vagy-e az ágyban? Nem tudod, hogy kielégítheted-e szeretődet az ágyban? Viselkedéséből derül ki.

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Hogyan építsd ki és tartsd fenn a szexuális vonzalmat

Minél tovább vagytok együtt, annál többet foglalkoztok együtt a mindennapi ügyekkel és a hétköznapi élettel. Eltűnnek azok a pillanatok, amikor csak ültél és jól érezted magad? Vagy azok, amikor a párod hazajött és egymásnak estek közvetlenül az ajtóban? Hiányzik a szexuális kémia a kapcsolatodból? Tudjuk, hogyan kell visszaállítani!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!