Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbálja ki a következő tippeket, hogy visszahozza a szenvedélyt intim életébe.

Beszéljen a szexről

A szenvedélyes szex kulcsa, ha tudja, mit szeret mindketten. De nem biztos, hogy mindenki számára kellemes egy órás beszélgetés arról, hogyan képzeli el az ágyjátékokat. Ha azonban azt szeretnéd, hogy a szenvedély visszatérjen intim életedbe, tartsd szükségesnek. A párod tudni fogja, mit szeretsz, és fordítva. Ennek köszönhetően sokkal jobban fogod élvezni a szexet.

Próbálj ki új praktikákat

Nem szabad ragaszkodnod ugyanazokhoz a pozíciókhoz és gyakorlatokhoz. Időnként ki kell próbálnia valami újat is. Ugyanazok vagy hasonló dolgok az ágyban egy idő után rutinná válnak, és a szenvedély homályba vesz. Emiatt érdemes felfedezned néhány új szexuális eszközt és gyakorlatot, és ki kell próbálnod őket az ágyban. Látni fogja, hogy jobban szereti a szexet a partnerével.

Ne legyenek előítéletei az alakjával kapcsolatban

Szégyelli a testét? Úgy érzed, hogy ez nem tökéletes, és inkább undorodhat a partneredtől, mintsem hogy bekapcsolja? Tudd, hogy a szex nem csak a megjelenésről szól. Ráadásul a magazinok címlapján szereplő modelleken kívül szinte senkinek sincs ilyen tökéletes alakja. Nem kell attól tartanod, hogy szex közben lerázza a partneredet. Szükséges, hogy lazíts, és ne gondolj állandóan a hiányosságaidra. A szex egy pár kilóval több partnerrel gyakran sokkal érzékibb lehet, mint egy tökéletes alakkal rendelkező szex. Végül is a szex nem csak az alakról szól!

Ne képzelje el a tökéletes szexet

A szexről alkotott elképzelések károsak. Gondolatainkban mindent tökéletesnek látunk. A közösülés azonban gyakran nem ilyen. Ha elképzeled a nagyszerű szexet, és valójában nincs benne, akkor ez kikapcsol. Emiatt ne legyenek ilyen típusú elképzeléseid.

Veszek közben kezdj el szeretkezni

Elég gyakran veszekszel? Használja ezt előnyére. Ha kiabálsz egymással, az valószínűleg nem vonz igazán a párodhoz. Akárhogy is, dühös leszel és tele érzelmekkel. Használd ki, győzd le magad és ugorj rá. Higgye el, hogy a szex ezekben a pillanatokban nagyon szenvedélyes lesz.Hasonló cikkek

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

A nők nem ezt akarják az ágyban

Férfiak és nők egyaránt szeretik a szenvedélyes szeretkezést. Sajnos a nők különösen gyakran nem tudják megmondani, ha valami nem tetszik nekik, vagy ha valami nem egészen tetszik. Neked is van otthon olyan barátnőd, aki nem nagyon nyitott a szexre? Leírtuk nektek, mi zavarja a legjobban a nőket az ágyban!

Hibák az ágyban csillagjegy szerint - 1. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Hol lehet élvezni a szexet nyáron?

Minden zöld, süt a nap. Igen, itt a nyár! És az úszás, napozás, kirándulások stb. mellett a nyár a szexhez is társul a természetben. Nem kell több réteg ruhát viselned, ami sokkal könnyebbé teszi a nyilvános szeretkezést. Tanácsot adunk Önnek, hol szexelhet partnerével ezeken a forró napokon.

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!