Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbálja ki a következő tippeket, hogy visszahozza a szenvedélyt intim életébe.

Beszéljen a szexről

A szenvedélyes szex kulcsa, ha tudja, mit szeret mindketten. De nem biztos, hogy mindenki számára kellemes egy órás beszélgetés arról, hogyan képzeli el az ágyjátékokat. Ha azonban azt szeretnéd, hogy a szenvedély visszatérjen intim életedbe, tartsd szükségesnek. A párod tudni fogja, mit szeretsz, és fordítva. Ennek köszönhetően sokkal jobban fogod élvezni a szexet.

Próbálj ki új praktikákat

Nem szabad ragaszkodnod ugyanazokhoz a pozíciókhoz és gyakorlatokhoz. Időnként ki kell próbálnia valami újat is. Ugyanazok vagy hasonló dolgok az ágyban egy idő után rutinná válnak, és a szenvedély homályba vesz. Emiatt érdemes felfedezned néhány új szexuális eszközt és gyakorlatot, és ki kell próbálnod őket az ágyban. Látni fogja, hogy jobban szereti a szexet a partnerével.

Ne legyenek előítéletei az alakjával kapcsolatban

Szégyelli a testét? Úgy érzed, hogy ez nem tökéletes, és inkább undorodhat a partneredtől, mintsem hogy bekapcsolja? Tudd, hogy a szex nem csak a megjelenésről szól. Ráadásul a magazinok címlapján szereplő modelleken kívül szinte senkinek sincs ilyen tökéletes alakja. Nem kell attól tartanod, hogy szex közben lerázza a partneredet. Szükséges, hogy lazíts, és ne gondolj állandóan a hiányosságaidra. A szex egy pár kilóval több partnerrel gyakran sokkal érzékibb lehet, mint egy tökéletes alakkal rendelkező szex. Végül is a szex nem csak az alakról szól!

Ne képzelje el a tökéletes szexet

A szexről alkotott elképzelések károsak. Gondolatainkban mindent tökéletesnek látunk. A közösülés azonban gyakran nem ilyen. Ha elképzeled a nagyszerű szexet, és valójában nincs benne, akkor ez kikapcsol. Emiatt ne legyenek ilyen típusú elképzeléseid.

Veszek közben kezdj el szeretkezni

Elég gyakran veszekszel? Használja ezt előnyére. Ha kiabálsz egymással, az valószínűleg nem vonz igazán a párodhoz. Akárhogy is, dühös leszel és tele érzelmekkel. Használd ki, győzd le magad és ugorj rá. Higgye el, hogy a szex ezekben a pillanatokban nagyon szenvedélyes lesz.Hasonló cikkek

Mit várnak el a férfiak a szextől?

Várjátok az első közös éjszakátokat? Aggódsz amiatt, hogy elég tapasztalt leszel-e neki, vagy tetszeni fog neki az első együttlétetek? Ne legyen! Ügyeljen azonban arra, hogy a férfiak általában mit várnak el a szextől.

Tantrikus szex

Rutinná vált számodra a szex? Változtasd meg! Próbáld ki a tantrikus szexet. Egyesítse nemcsak a testét, hanem az elméjét is. Nagyon meg fogsz lepődni, mit tehet veled ez a fajta szex.

Ne csináld ezt az ágyban

Nem számít, mennyire tapasztalt szexuálisan, egy kis plusz oktatás sosem árt, nem gondolod? A szex még a legjobb kapcsolatban is leküzdhetetlen problémává válhat, ha olyasmit csinálsz, amit a másik fél nem szeret. De amíg kedvese ezt nem mondja, kerülje a következő dolgokat.

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Nem csak az ágyban élvezheti a jó szexet

Úgy gondolja, hogy az ágyában élvezheti a legjobban a szexet? Hiba! Szereskedj máshol, mint a hálószobában. Minden lakásban számos olyan hely található, ahol a szex még izgalmasabb lehet. Megmutatjuk, mik ezek.

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!