Hol a legjobb szex?

Mindenki szeretné élvezni a nagyszerű szexet, akár a partnerével, akár egy ismeretlennel. Erre bizonyos módon fel kell készülni. Maga az aktus még egy megfelelően kiválasztott teret is javíthat. Olvasson azokról a helyekről, ahol az emberek a legjobban/leggyakrabban szeretnek szexelni.

Sex az ágyon

Egyesek azt mondják, hogy az ágyon való szex mindennapos. Azok, akik a kényelmet és a teret kedvelik, soha nem utasítják el az ágyat. Ha szeretne kísérletezni és új dolgokat kipróbálni, nincs jobb egy kényelmes kanapénál. Diverzifikálhatja a szexuális kapcsolatot, például ha a matracot a hálószobából a konyhába viszi. Kényelmes lesz, de mégsem leszel állandóan ugyanazon a helyen. Használja házában vagy lakásában a teret, és igazán élvezze.

Sex az autóban

Szereted a nyilvános szexet, és nem bánod a kényelmetlenséget? Aztán próbáld ki a szexet az autódban. Tegyen egy kis kirándulást este. Az lesz a legjobb, ha bemész a városba. Két lehetőséged van. Parkolhatja autóját egy zajos klubnál, ahol időnként elhalad valaki, vagy egy zárt bevásárlóközpontban, ahová szinte senki sem megy késő este. Válasszon aszerint, hogy mit talál izgalmasabbnak. Az autóban található kis hely miatti kényelmetlenség ellenére minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz.

Sex a fürdőkádban

Sokaknak ellazulniuk kell közösülés előtt. Ezen például a meleg víz segít. Öntsük fel a bort, tálaljuk az epret egy tányérra, készítsük elő a gyertyákat és ugorjunk egy teljesen megtöltött fürdőbe. A romantikus szex a vízben ellazítja minden érzékét. Nem csak a fürdőkádban kell szexelned. A nyilvános érintkezést kedvelőknek a nyilvános pezsgőfürdőt ajánljuk. De csak akkor, ha nem sok ember mozog körülötted. Lehet, hogy a járókelők egy része nem szereti. Ha nincs fürdőkád, és nincs kedve nyilvános helyekre menni, gyorsan zuhanyozz le. A zuhany alatti szex szintén nagyon népszerű.

Szex nyilvános illemhelyeken

Azt gondolhatja, hogy bárokban vagy klubokban a WC-ben való szex ragadós. Nem így van! Aki szexelt egy nyilvános WC-n, általában nagyon izgalmasnak találja az élményt. Miért is ne! Ha két ember megkedveli egymást, nekifoghatnak az üzletnek. A szex az izgalommal és az elkapástól való félelemmel kombinálva leírhatatlan szenvedélyt vált ki az emberekben. Ne félj és próbáld ki! Ha például karbantartott WC-t választ egy étteremben vagy szállodában, biztosan nem fog csalódni ebben az élményben.


Hasonló cikkek

Örök szerető – szerencsétlenség vagy cél?

Rögzített szeretőink a családok pusztítói. Férj és feleség közé lép, és elválasztja őket. Alternatív megoldásként olyan nőknek tekintjük őket, akik állandóan a férfijukra várnak, de soha nem tartják be a válás ígéretét. Van-e olyan nő, aki szívesen szeret?

Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találni az okot, amely csökkentette partnere szexuális vágyát.

Szexting

Erotikus szöveges üzenetek, forró flört mobiltelefonon, számítógépen vagy közösségi hálózatokon. Pontosan ez a szexting. Szinte mindenki üzemelteti – randevúzni kezdõ párok, szerelmesek, de hosszú távú házastársak is. Miért szeretik az emberek a szextinget? Milyen előnyei és kockázatai vannak?

5 tipp a jobb szexért

Minden kapcsolat lehűlhet egy idő után. Unatkozik az ágyban? Hogyan lehet száműzni az unalmat, és hogyan lehet újra szikrát hozni a paplan alá?

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!