Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Gyakori alkoholfogyasztás

Egy kis mennyiségű alkohol fokozza a szex utáni vágyat. Ha túlzásba esik, az alkohol ellenkező hatást vált ki. Ha párod gyakran jár különféle rendezvényekre, nem csoda, hogy nem akar veled foglalkozni az ágyban. Az elrontott diéta és a másnaposság miatt egy nő inkább idegenkedik a szextől, mintsem hogy vágyna rá.

Fölösleges kilók

Észrevetted már, hogy a feleséged a közelmúltban felszedett pár kilóval. ? Ő maga is nagyon jól tudja, és valószínűleg szégyelli is. Ez lehet a gyakori oka annak, hogy miért nem akar szexelni veled. Attól tart, hogy nem lesz olyan vonzó számodra, mint korábban. Meg kell nyugtatnod őt, hogy cseppet sem bánod. Bátorítsd őt, hogy szexuálisan újra megnyíljon előtted.

Különböző gyógyszerek használata

Egyes gyógyszerek annyira megrázhatják a nő hormonjait, hogy hirtelen kedve támad az ágyban játszani. Ez sok esetben új fogamzásgátló alkalmazását okozza. Ide tartoznak az antidepresszánsok, a hosszú távú fájdalomcsillapítók és a magas vérnyomás elleni tabletták is. Tudja meg, mit szed a partnere, és meg tudja állapítani, hogy a libidója lecsökkent-e a gyógyszer miatt.

Rossz szex

A rossz szex azt is okozhatja, hogy a nő abbahagyja a vonzódást neki íz. Ha a hölgyek nem érik el a csúcspontot, és maga a közösülés nem túl kielégítő számukra, elvesztik érdeklődésüket az ágyjátékok iránt. Ha ez a helyzet, akkor módosítania kell a partneréhez való hozzáállását, és beszélnie kell erről a témáról.

Kevés pihenés

Sokat dolgozik a párja és keveset pihen? Ha a munka rovására korlátozza az alvást, az rövid időn belül nagy fáradtsággal, megfázásokkal és szexuális vágy hiányával fogja érinteni. Ésszerűen meg kell beszélnie vele, hogy tartson egy kis szünetet, pihenjen, és ami a legfontosabb, aludjon egy jót. Ha kipihent, látni fogja, hogy a szerelemhez való hozzáállása megváltozik.


Hasonló cikkek

Mit tartanak a nők "nagyszerű szexnek"?

Szeretnél legalább annyira behatolni a nők világába, hogy megtudd, melyik szex a legjobb számukra? Mert csak ezzel a tudással élheti meg veled a legjobb szerelmet. Merítsen ihletet az alábbi tippekből, és váljon élete szeretőjévé.

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Nyári szerelem❤

A nyár nem csak a nyaralást, a nyaralást, az utazást, az úszást, a medence melletti italozást, a strandon töltött időt foglalja magában, hanem a nyári szerelmet, flörtölést és szexet is. De a nyári szerelem némileg különbözik az általad ismert szerelemtől. Mire kell figyelni az ünnepek alatt? Milyen kockázatokkal járnak a nyári szerelmek?

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

Rossz szerető vagy?

A szex a partnerkapcsolat egyik alappillére. Amikor rossz, a kapcsolat gyakran tönkremegy. Szerinted te vagy a tökéletes szerető? És tényleg biztos benne? Nézze meg velünk, mit utálnak a nők az ágyban, és próbálja meg elkerülni ezeket a helyzeteket!

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!