Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Gyakori alkoholfogyasztás

Egy kis mennyiségű alkohol fokozza a szex utáni vágyat. Ha túlzásba esik, az alkohol ellenkező hatást vált ki. Ha párod gyakran jár különféle rendezvényekre, nem csoda, hogy nem akar veled foglalkozni az ágyban. Az elrontott diéta és a másnaposság miatt egy nő inkább idegenkedik a szextől, mintsem hogy vágyna rá.

Fölösleges kilók

Észrevetted már, hogy a feleséged a közelmúltban felszedett pár kilóval. ? Ő maga is nagyon jól tudja, és valószínűleg szégyelli is. Ez lehet a gyakori oka annak, hogy miért nem akar szexelni veled. Attól tart, hogy nem lesz olyan vonzó számodra, mint korábban. Meg kell nyugtatnod őt, hogy cseppet sem bánod. Bátorítsd őt, hogy szexuálisan újra megnyíljon előtted.

Különböző gyógyszerek használata

Egyes gyógyszerek annyira megrázhatják a nő hormonjait, hogy hirtelen kedve támad az ágyban játszani. Ez sok esetben új fogamzásgátló alkalmazását okozza. Ide tartoznak az antidepresszánsok, a hosszú távú fájdalomcsillapítók és a magas vérnyomás elleni tabletták is. Tudja meg, mit szed a partnere, és meg tudja állapítani, hogy a libidója lecsökkent-e a gyógyszer miatt.

Rossz szex

A rossz szex azt is okozhatja, hogy a nő abbahagyja a vonzódást neki íz. Ha a hölgyek nem érik el a csúcspontot, és maga a közösülés nem túl kielégítő számukra, elvesztik érdeklődésüket az ágyjátékok iránt. Ha ez a helyzet, akkor módosítania kell a partneréhez való hozzáállását, és beszélnie kell erről a témáról.

Kevés pihenés

Sokat dolgozik a párja és keveset pihen? Ha a munka rovására korlátozza az alvást, az rövid időn belül nagy fáradtsággal, megfázásokkal és szexuális vágy hiányával fogja érinteni. Ésszerűen meg kell beszélnie vele, hogy tartson egy kis szünetet, pihenjen, és ami a legfontosabb, aludjon egy jót. Ha kipihent, látni fogja, hogy a szerelemhez való hozzáállása megváltozik.


Hasonló cikkek

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Mit várnak el a férfiak a szextől?

Várjátok az első közös éjszakátokat? Aggódsz amiatt, hogy elég tapasztalt leszel-e neki, vagy tetszeni fog neki az első együttlétetek? Ne legyen! Ügyeljen azonban arra, hogy a férfiak általában mit várnak el a szextől.

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Szex a nyaraláson

Mész nyaralni? Egyedülálló vagy? Meleg helyre mész? Akkor biztosan van mire várnod. A déli desztinációkban mindenki a tenger mellett mutogatja meztelen testét és napozik a tengerparton. És mivel tölti a vakációt? A lebarnult honfitársak bűvöletébe kerülsz, és a szex is benne lesz? Vagy inkább meghátrálsz és nem lesz semmi? Nézzük meg, milyen előnyei és hátrányai vannak annak, ha egy külföldivel vakáció közben szexelünk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!