Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Gyakori alkoholfogyasztás

Egy kis mennyiségű alkohol fokozza a szex utáni vágyat. Ha túlzásba esik, az alkohol ellenkező hatást vált ki. Ha párod gyakran jár különféle rendezvényekre, nem csoda, hogy nem akar veled foglalkozni az ágyban. Az elrontott diéta és a másnaposság miatt egy nő inkább idegenkedik a szextől, mintsem hogy vágyna rá.

Fölösleges kilók

Észrevetted már, hogy a feleséged a közelmúltban felszedett pár kilóval. ? Ő maga is nagyon jól tudja, és valószínűleg szégyelli is. Ez lehet a gyakori oka annak, hogy miért nem akar szexelni veled. Attól tart, hogy nem lesz olyan vonzó számodra, mint korábban. Meg kell nyugtatnod őt, hogy cseppet sem bánod. Bátorítsd őt, hogy szexuálisan újra megnyíljon előtted.

Különböző gyógyszerek használata

Egyes gyógyszerek annyira megrázhatják a nő hormonjait, hogy hirtelen kedve támad az ágyban játszani. Ez sok esetben új fogamzásgátló alkalmazását okozza. Ide tartoznak az antidepresszánsok, a hosszú távú fájdalomcsillapítók és a magas vérnyomás elleni tabletták is. Tudja meg, mit szed a partnere, és meg tudja állapítani, hogy a libidója lecsökkent-e a gyógyszer miatt.

Rossz szex

A rossz szex azt is okozhatja, hogy a nő abbahagyja a vonzódást neki íz. Ha a hölgyek nem érik el a csúcspontot, és maga a közösülés nem túl kielégítő számukra, elvesztik érdeklődésüket az ágyjátékok iránt. Ha ez a helyzet, akkor módosítania kell a partneréhez való hozzáállását, és beszélnie kell erről a témáról.

Kevés pihenés

Sokat dolgozik a párja és keveset pihen? Ha a munka rovására korlátozza az alvást, az rövid időn belül nagy fáradtsággal, megfázásokkal és szexuális vágy hiányával fogja érinteni. Ésszerűen meg kell beszélnie vele, hogy tartson egy kis szünetet, pihenjen, és ami a legfontosabb, aludjon egy jót. Ha kipihent, látni fogja, hogy a szerelemhez való hozzáállása megváltozik.


Hasonló cikkek

Hogyan tarts fenn egy szexi kapcsolatot!

A szex iránti étvágy fokozatosan csökken egy hosszú távú kapcsolatban. A közösülés már nem olyan szenvedélyes, intenzív és kívánatos, mint korábban. Ne pihenjen a babérjain, és tartsa aktívan szexuális életét. Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni

Mit nem szeretnek a férfiak a szexben?

A szex minden partnerkapcsolat szerves része. Nagyon várod, élvezed. És miről beszélünk, főleg a férfiak egyszerűen imádják őt. De még itt is akadhat gond. Párod egyre ritkábban akar szeretkezni? Lehet, hogy Ön követ el néhány gyakori hibát, amely eltántorítja a férfiakat a szerelmeskedéstől! Melyek azok?

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

5 dolog, amit a férfiak (nem) vesznek észre szex közben

Ön azon nők közé tartozik, akik inkább a sötétben szeretkeznek? Mi van, ha észreveszi azokat a tüskéket a csípőjén vagy a nem megfelelő melltartókat? Igaz, hogy a férfiak a párválasztásnál jobban odafigyelnek a megjelenésre, mint a nők. De teljesen más dolgokat vesznek észre szex közben. Hiszen már választottak egy gyönyörű partnert. Szeretnéd tudni, mire összpontosítanak a férfiak az ágyban?

5 tipp a jobb szex érdekében

Minden kapcsolat idővel kihűlhet. Unalmas az ágyban? Hogyan távolítsuk el az unalmat és hozzuk vissza az egymás iránti vágyat?

Működhet-e a házasság (párkapcsolat) szex nélkül?

Már csak könyvek olvasására és nyugodt alvásra használja a hálószobáját? A szexuális vágy eltűnt az életedből? Már nem szeretőként élsz, hanem régi barátként? Működhet-e egy ilyen házasság hosszú távon?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!