Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudod, hogy miről fogunk írni.

Elhanyagolt külső

Néhányat zavarhat a párodról alkotott elhanyagolt kép. Lyukak a fehérneműn, foltok a ruhákon, rosszul borotvált természetes haj, zsíros haj vagy piszkos, ápolatlan körmök. Mindezek elvonhatják a figyelmét szex közben. Ezt követően teljesen elveszíti a vágyat, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen az adott személlyel. Két lehetőséged van. Vagy legyőzöd magad, és önként "túléled" a szexet, vagy elmondod partnerednek a valódi okot, amiért undorodsz tőle. Ha ez kerül a kapcsolatodba, akkor minden bizonnyal elkezd valamit csinálni magával.

Kíváló lélegzet

Sex közben a partnere biztosan felsóhajt. Ezzel nem is lenne semmi baj, amíg most megtisztították a fogait, és kellemes a lehelete. A rossz lehelet annyira elvonhatja a figyelmedet, hogy nem tudsz a szeretkezésre koncentrálni. És akkor sem, ha tényleg megéri. Ne hajtsd le a fejed. A probléma egyszerűen megoldódik. Emlékeztesd a barátodat/barátnődet, hogy szex előtt mindig öblítse ki a száját szájvízzel. Biztosan nem fog haragudni rád, ha sértések nélkül elmagyarázod neki. Közvetlenül a szeretkezés előtt is próbáld meg kerülni az aromás, hagymát és fokhagymát tartalmazó ételeket, és látni fogod, hogy azonnal kevesebb lesz a gondod, és mindkettőtöknek kellemesebb lesz a szeretkezés.

Pattanások a testen

Képzelje el, hogy élvezi a szexet, és hirtelen hatalmas pattanásokat lát partnere vállán, arcán vagy hátán. Mostantól folyamatosan nézned kell, vagy legalább gondolnod kell a párod testének nem vonzó foltjára. A szex öröme abban a pillanatban eltűnt. Ha problémája van ezzel, és zavar, hogy megérintse az érintett területeket, szóljon a barátjának/barátnőjének, és próbáljon valahogy megszabadulni ettől a bőrproblémától.

Túlzott izzadás

Mi lehet rosszabb annál, mint ha véletlenül beszívod a partnered izzadságszagát szex közben? Ha a partnerednek nem olyan szaga van, mint te, az nagy probléma lehet. Vagy megtanulsz együtt élni vele, és csak túléled azokat a pillanatokat, amikor a párod erősen izzad, vagy ki kell találnod a módját, hogyan fojthatod el a verejtéket szerelmeskedés közben, vagy meg kell tanulnod, hogy a lehető legtávolabb tartsd az orrodat partnered testétől.


Hasonló cikkek

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Miért veszíti el egyes nők szexuális vágyát?

A nőknek nincs nagy szükségük arra, hogy minden nap társaikkal aludjanak, ami teljesen normális. Rosszabb, ha a nők kezdik teljesen elveszíteni a szerelmi vágyat. A férfiak nem szeretik, és főleg nem értik, miért történik ez. Elmagyarázzuk Önnek.

Tartsa fenn szexuális étvágyát még hosszú távú kapcsolatban is

Előbb-utóbb minden pár életében eljön az a pillanat, amikor már nem akar olyan gyakran szeretkezni, mint korábban. De egy ilyen helyzetnek nem kell örökké tartania, és nem is kell fokozódnia. Mit tehetsz azért, hogy szexuális életed gazdag és kielégítő legyen mindkettőtök számára még több éves kapcsolat után is?

Miért keresnek a nők szeretőket?

A legújabb felmérések szerint a hosszú távú kapcsolatban élő nők ugyanolyan gyakran hűtlenek, mint a férfiak. De különböznek abban, hogy mi vezeti őket a hitetlenséghez. Uraim, aggódnak amiatt, hogy a párod megcsal? Olvassa el a leggyakoribb okokat, amelyek miatt ez a helyzet.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!