Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudod, hogy miről fogunk írni.

Elhanyagolt külső

Néhányat zavarhat a párodról alkotott elhanyagolt kép. Lyukak a fehérneműn, foltok a ruhákon, rosszul borotvált természetes haj, zsíros haj vagy piszkos, ápolatlan körmök. Mindezek elvonhatják a figyelmét szex közben. Ezt követően teljesen elveszíti a vágyat, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen az adott személlyel. Két lehetőséged van. Vagy legyőzöd magad, és önként "túléled" a szexet, vagy elmondod partnerednek a valódi okot, amiért undorodsz tőle. Ha ez kerül a kapcsolatodba, akkor minden bizonnyal elkezd valamit csinálni magával.

Kíváló lélegzet

Sex közben a partnere biztosan felsóhajt. Ezzel nem is lenne semmi baj, amíg most megtisztították a fogait, és kellemes a lehelete. A rossz lehelet annyira elvonhatja a figyelmedet, hogy nem tudsz a szeretkezésre koncentrálni. És akkor sem, ha tényleg megéri. Ne hajtsd le a fejed. A probléma egyszerűen megoldódik. Emlékeztesd a barátodat/barátnődet, hogy szex előtt mindig öblítse ki a száját szájvízzel. Biztosan nem fog haragudni rád, ha sértések nélkül elmagyarázod neki. Közvetlenül a szeretkezés előtt is próbáld meg kerülni az aromás, hagymát és fokhagymát tartalmazó ételeket, és látni fogod, hogy azonnal kevesebb lesz a gondod, és mindkettőtöknek kellemesebb lesz a szeretkezés.

Pattanások a testen

Képzelje el, hogy élvezi a szexet, és hirtelen hatalmas pattanásokat lát partnere vállán, arcán vagy hátán. Mostantól folyamatosan nézned kell, vagy legalább gondolnod kell a párod testének nem vonzó foltjára. A szex öröme abban a pillanatban eltűnt. Ha problémája van ezzel, és zavar, hogy megérintse az érintett területeket, szóljon a barátjának/barátnőjének, és próbáljon valahogy megszabadulni ettől a bőrproblémától.

Túlzott izzadás

Mi lehet rosszabb annál, mint ha véletlenül beszívod a partnered izzadságszagát szex közben? Ha a partnerednek nem olyan szaga van, mint te, az nagy probléma lehet. Vagy megtanulsz együtt élni vele, és csak túléled azokat a pillanatokat, amikor a párod erősen izzad, vagy ki kell találnod a módját, hogyan fojthatod el a verejtéket szerelmeskedés közben, vagy meg kell tanulnod, hogy a lehető legtávolabb tartsd az orrodat partnered testétől.


Hasonló cikkek

Szabadulj meg a rutintól a szerelmi életedben

Stereotip és unalmas a szexuális élete? Éleszd újra. Próbáljon ki valami szokatlant és újat. Tanácsot adunk, hogy mi legyen.

Hogyan őrizzük meg a szikrát egy kapcsolatban?

A szexuális feszültség úgy tartja fenn a kapcsolatot, mint egy élő szervezet. Várjátok egymást, és ha a gyerekek véletlenül kikerülnek a házból, biztosan nem unatkoztok. Keresed a módját, hogy egy pillanatra kettesben lehess és csak jól érezd magad? De mi van akkor, ha lassan elhalványul a szikra köztetek? Inkább testvérnek érzed magad, mint párnak? Fogadd el a következő 5 módszert, és vidd vissza a szikrát a kapcsolatodba!

Honnan tudod, hogy csak szexre vágyik?

Gyakran szexelsz, de más dolgokat nem csinálsz együtt? Lehet, hogy a partnered csak ágyjátékra akar téged. Tudja meg a következő néhány nyomból. Megtehetik helyetted.

Miről álmodnak a férfiak?

A férfi szexuális fantáziája hihetetlenül változatos lehet. A férfiaknak különböző tématikus ötleteik vannak, amelyek gondolataikban újra és újra lejátszódnak. Melyik az öt leggyakoribb?

Hogyan lehet minden nőt kielégíteni az ágyban?

Szeretnél felejthetetlen szeretők lenni, és minden nőt kielégíteni, aki az ágyadba kerül? Nincs mit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

5 jel, hogy tudd, hogy egy férfi akar téged!

A férfiak közvetlenebbül cselekszenek, mint a nők. De néha még ők sem egészen biztosak abban, hogy mit gondolnak valójában. És főleg az a dögös fickó a bárban, akitől csak úgy remegett a térded. Csak össze akartad pakolni, de nem volt benne biztos, hogy megéri-e? Attól féltél, hogy szégyellni fogod magad előtte? Ismerünk 5 garantált jelet, amelyek alapján mindig tudni fogod, hogy egy férfi akar téged.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!