Milyen apróságok tehetik tönkre a szexet?

A jó szex könnyen elromolhat. Elég, ha kellemetlen apróságok vonják el a figyelmét, és azonnal ott a probléma. Elmondjuk, mik lehetnek ezek az "apróságok". És ki tudja, talán már tapasztalatból tudod, hogy miről fogunk írni.

Elhanyagolt külső

Néhányat zavarhat a párodról alkotott elhanyagolt kép. Lyukak a fehérneműn, foltok a ruhákon, rosszul borotvált természetes haj, zsíros haj vagy piszkos, ápolatlan körmök. Mindezek elvonhatják a figyelmét szex közben. Ezt követően teljesen elveszíti a vágyat, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen az adott személlyel. Két lehetőséged van. Vagy legyőzöd magad, és önként "túléled" a szexet, vagy elmondod partnerednek a valódi okot, amiért undorodsz tőle. Ha ez kerül a kapcsolatodba, akkor minden bizonnyal elkezd valamit csinálni magával.

Kíváló lélegzet

Sex közben a partnere biztosan felsóhajt. Ezzel nem is lenne semmi baj, amíg most megtisztították a fogait, és kellemes a lehelete. A rossz lehelet annyira elvonhatja a figyelmedet, hogy nem tudsz a szeretkezésre koncentrálni. És akkor sem, ha tényleg megéri. Ne hajtsd le a fejed. A probléma egyszerűen megoldódik. Emlékeztesd a barátodat/barátnődet, hogy szex előtt mindig öblítse ki a száját szájvízzel. Biztosan nem fog haragudni rád, ha sértések nélkül elmagyarázod neki. Közvetlenül a szeretkezés előtt is próbáld meg kerülni az aromás, hagymát és fokhagymát tartalmazó ételeket, és látni fogod, hogy azonnal kevesebb lesz a gondod, és mindkettőtöknek kellemesebb lesz a szeretkezés.

Pattanások a testen

Képzelje el, hogy élvezi a szexet, és hirtelen hatalmas pattanásokat lát partnere vállán, arcán vagy hátán. Mostantól folyamatosan nézned kell, vagy legalább gondolnod kell a párod testének nem vonzó foltjára. A szex öröme abban a pillanatban eltűnt. Ha problémája van ezzel, és zavar, hogy megérintse az érintett területeket, szóljon a barátjának/barátnőjének, és próbáljon valahogy megszabadulni ettől a bőrproblémától.

Túlzott izzadás

Mi lehet rosszabb annál, mint ha véletlenül beszívod a partnered izzadságszagát szex közben? Ha a partnerednek nem olyan szaga van, mint te, az nagy probléma lehet. Vagy megtanulsz együtt élni vele, és csak túléled azokat a pillanatokat, amikor a párod erősen izzad, vagy ki kell találnod a módját, hogyan fojthatod el a verejtéket szerelmeskedés közben, vagy meg kell tanulnod, hogy a lehető legtávolabb tartsd az orrodat partnered testétől.


Hasonló cikkek

Még a nők is fizetnek a szexért

A fizetett szex egészen a közelmúltig elsősorban a férfiak kiváltsága volt. Fokozatosan felerősödik azonban az a tendencia, hogy a nők nem csak a szerelem házában dolgoznak, hanem amikor a férfiakhoz hasonló szolgáltatásokat is igénybe vesznek, és hajlandóak fizetni is érte.

5 ok, amiért a reggeli szex a legjobb

A nap nem indulhat jobban, mint minőségi szexel. Állítsd kicsit korábbra az ébresztőt, és vigyázz a párodra a takaró alatt.

Boldog kapcsolatot szeretnél? Küldjetek egymásnak erotikus szöveges üzeneteket!

Kutatások szerint a boldog párok egy konkrét dolgot küldenek egymásnak. Erotikus szöveges üzenetek. Már mindenkinek van kamerája a mobiltelefonján, és a telefonos adatvédelem ma már minden eszközön megtalálható. Pontosan miben segítenek a csiklandozó üzenetek?

Olyan dolgok, amiket soha nem szabad megtenned az ágyban

Szeretné megfelelően élvezni a szexet, és ugyanakkor jó szerető lenni? Akkor bizonyos dolgokat ne csinálj az ágyban. Megmondjuk, mik ezek.

Szerelem vagy szex?

Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de 5 emberből 4 nem tudja, hogy szerelmes-e, vagy ez csak szexuális vágy. Ha választ keresel arra, hogy mit érzel valójában, és hogyan ismerheted fel, akkor jó helyen jársz!

Hogyan javíts a szexuális életeden 2019-ben?

Hogy vannak az állásfoglalásai? Mindjárt vége az új év első hónapjának, így már lehet értékelni. Még mindig edzőterembe jársz, fogysz, leszoksz a dohányzásról vagy kevesebbet dolgozol? Szánjon egy percet, és nézze meg, hogyan javíthatja szexuális életét ebben az évben. Végül is ez egy kicsit kellemesebb felbontás, mint a fent említett, mit szólsz?

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!