A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Pénisz és mellméret

Soha semmiképpen ne hozd fel ezt a témát. Vagyis ha nem akarsz dicsérni, csodálni és dorombolni a boldogságtól. Ha azt mondod kedvesednek, hogy a dicsekedése lehetett volna nagyobb, vagy azt mondod szerelmednek, hogy a mellei nem ideálisak, az csak az önbecsülésüket döngeti. Nem fogsz elérni semmit. Kivéve a nem kívánt veszekedéseket, vagy éppen ellenkezőleg, a csendes háztartásokat. Szerettei nem tudják megváltoztatni testük fizikai megjelenését tapasztalt plasztikai sebész beavatkozása nélkül. Tehát, ha nem akarja dicsérni, ne mondjon semmit.

Emésztési problémák

Gyomor, belek, kiválasztó rendszer... Ezek nem olyan témák, amelyekről nem szabad beszélni. ágyban. Természetesen megoszthatjátok egymás nehézségeit. Valami rosszat ettél, nem érzed jól magad, nem probléma, ha értesíted a párodat. De nem a hálószobában. Az első alkalomkor a szeretkezésre a partnere pontosan erre a beszélgetésre emlékezni fog, és akár hiszi, akár nem, egy romantikus hangulat után lesz. És még sokáig valakivel!

Problémák egy felettessel/felsőbbrendűvel

Egy gyönyörű, romantikus, szenvedéllyel teli este előtt állsz, amikor szeretőd panaszkodni kezd, hogy a főnök ismét igazságtalan volt, vagy fordítva csodálatos? Ideális esetben az ellenkező nemű főnök? Valahogy késztetést kapsz a szerelemre, nem? Hacsak nem egy szexuálisan aktív főnököt és a titkárnőjét játszod az ágyban, a munkádat és bármit, ami ezzel kapcsolatos, a hálószobán kívül végezd.

Gyerekek

Akár vannak, akár nem, kint. a hálószoba ajtaját ne felejtsd el. Ellenkező esetben a szeretkezési vágy azonnal elmúlik. Hosszú ideje. A gyerekek témája azért is veszélyes, mert a hálószoba teljesen elveszti varázsát, mint szerelmi fészek. Már csak egy szoba maradt, ahol erőt gyűjt a következő napra. A szikra köztetek, mint pár lassan kialszik. És ez szégyen. Kellemetlen beszélgetéseket folytatni máshol, mint az ágyban. A hálószobában csak kettőtökről beszéljen, és élvezze a minőségi szexet a minőségi alvás mellett!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet helyreállítani a kapcsolatot és a szexet a hűtlenség után?

A hűtlenség körülöttünk van. Gyakran írnak róla magazinok, és beszélnek róla az emberek. A partnerek megcsalása ősidők óta létezik, és biztosan nem szűnik meg a jövőben sem. De mi van akkor, ha téged is megérint ez a kellemetlen helyzet? Inkább választanál a távozás vagy a megbocsátás lehetőségét?

Mit utálnak a nők az ágyban?

A férfiak szex közben gyakran csinálnak olyan dolgokat, amelyeket a nők nem nagyon szeretnek. Sajnos úgy gondolják, hogy vonzóak vagy akár izgalmasak a hölgyek számára. Olvassa el, hogy a nőknek mi az, amire nincs sok szükségük szex közben.

Ne hanyagolja el szexuális életét a szülés után

Amikor új tag érkezik a családba, el kell kezdenie a fordulatot. Főleg a szülészeti kórházból való kijövetel utáni első hetekben leszel tele mindazokkal a változásokkal, amelyek az elmúlt napokban történtek közös életetekben. Így nem meglepő, hogy hirtelen nem marad ideje az intimitásra. Azonban hosszú távon egy ilyen helyzet a kapcsolatod fokozatos hanyatlásához vezet. Hogyan lehet fenntartani a szexuális életét még gyermekvállalás után is?

A nők leggyakoribb kifogásai, amikor nem akarnak szexet

A nők néha megtagadják a szexet. Néha komoly okuk van erre, máskor kifogásokat keresnek a férfiak felbosszantására. Melyek a leggyakoribbak?

Miért előnyös a rendszeres szex ötven után is?

A szerelem nemcsak a fiatalok javára válik, hanem a haladó és idősebb korosztály számára is. Érdekel, milyen okok miatt érdemes rendszeres szexet folytatnia ötven után?

Hogyan hozd vissza a szenvedélyt a szexuális életedbe?

Rutinnak érzi partnere szexét? Kiszállt belőle minden szenvedély? Nem lesz könnyű, de tehetsz valamit a probléma ellen. Próbáljon ki néhányat a következő tippek közül, amelyek után a szenvedély visszatérhet intim életébe.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!