A hálószobából száműzendő témák

Az egészséges szex fontos az egészséges és boldog kapcsolathoz. Sajnos gyakran követünk el olyan hibákat, amelyek miatt a dolgok megnyikordulhatnak az ágyban. Aztán persze egy kapcsolatban. Milyen témákat ne hozz fel soha a hálószobában, nemhogy az ágyban?

Pénisz és mellméret

Soha semmiképpen ne hozd fel ezt a témát. Vagyis ha nem akarsz dicsérni, csodálni és dorombolni a boldogságtól. Ha azt mondod kedvesednek, hogy a dicsekedése lehetett volna nagyobb, vagy azt mondod szerelmednek, hogy a mellei nem ideálisak, az csak az önbecsülésüket döngeti. Nem fogsz elérni semmit. Kivéve a nem kívánt veszekedéseket, vagy éppen ellenkezőleg, a csendes háztartásokat. Szerettei nem tudják megváltoztatni testük fizikai megjelenését tapasztalt plasztikai sebész beavatkozása nélkül. Tehát, ha nem akarja dicsérni, ne mondjon semmit.

Emésztési problémák

Gyomor, belek, kiválasztó rendszer... Ezek nem olyan témák, amelyekről nem szabad beszélni. ágyban. Természetesen megoszthatjátok egymás nehézségeit. Valami rosszat ettél, nem érzed jól magad, nem probléma, ha értesíted a párodat. De nem a hálószobában. Az első alkalomkor a szeretkezésre a partnere pontosan erre a beszélgetésre emlékezni fog, és akár hiszi, akár nem, egy romantikus hangulat után lesz. És még sokáig valakivel!

Problémák egy felettessel/felsőbbrendűvel

Egy gyönyörű, romantikus, szenvedéllyel teli este előtt állsz, amikor szeretőd panaszkodni kezd, hogy a főnök ismét igazságtalan volt, vagy fordítva csodálatos? Ideális esetben az ellenkező nemű főnök? Valahogy késztetést kapsz a szerelemre, nem? Hacsak nem egy szexuálisan aktív főnököt és a titkárnőjét játszod az ágyban, a munkádat és bármit, ami ezzel kapcsolatos, a hálószobán kívül végezd.

Gyerekek

Akár vannak, akár nem, kint. a hálószoba ajtaját ne felejtsd el. Ellenkező esetben a szeretkezési vágy azonnal elmúlik. Hosszú ideje. A gyerekek témája azért is veszélyes, mert a hálószoba teljesen elveszti varázsát, mint szerelmi fészek. Már csak egy szoba maradt, ahol erőt gyűjt a következő napra. A szikra köztetek, mint pár lassan kialszik. És ez szégyen. Kellemetlen beszélgetéseket folytatni máshol, mint az ágyban. A hálószobában csak kettőtökről beszéljen, és élvezze a minőségi szexet a minőségi alvás mellett!


Hasonló cikkek

Miben különböznek az egyedülállók és a házasok az ágyban?

Az új vezetéknév és a közös tulajdon nem az egyetlen változás, amely a házasságkötés után következik be. Nem csak a kapcsolat felfogásáról beszélünk. A változások magát a szeretetet is érintik. Vágyaid és preferenciáid hirtelen mások! A tudósok még mindig nem tudták pontosan, miért van ez. De ismerik a konkrét különbségeket. Olvassa el, mit.

Az első szex mögötted. Mi a következő?

Az első szex egy új ismerőssel a háta mögött van. Hogyan viszonyulsz most a párodhoz? Mi a következő lépés? Adunk néhány bevált tippet nőknek és férfiaknak egyaránt.

Milyen helyzetekben hagyhatod ki az előjátékot szex előtt?

A nők nagyon szeretik az előjátékot. Szükségük van rá, hogy kellőképpen felkészüljenek a szenvedélyes szexre. De vannak olyan helyzetek, amikor nem kell hozzábújniuk a közösülés előtt, és ez nem árt semmit. Pont az ellenkezője. Megmondjuk, mely helyzetekben engedheti meg magának, hogy kihagyja az előjátékot pluszpontok elvesztése nélkül.

Szexi problémák, amelyeket szégyellünk, és mégis meglehetősen gyakoriak

Szerencsések vagyunk, hogy toleráns időket élünk. A szexről nem csak beszélhetünk, hanem megmutathatjuk is. Ez nem csak valami titok. Sok pár azonban attól tart, hogy valamit rosszul csinálnak. Ugyanakkor, ha bizalmaskodnának a barátaikkal, vagy jobban érdeklődnének iránta, rájönnének, hogy biztosan nincsenek ezzel egyedül. Vessen egy pillantást a nálunk leggyakoribb szexuális problémákra.

Érett szex? Nincsenek tabuk!

Ön is kizárólag a fiatalsággal köti össze a szexet és az intim életet? Gondolod, hogy idős korban az emberekből nemcsak a szeretkezési vágy hiányzik, hanem a szex képessége is? Nem így van! A férfiak a húszas éveikben a legaktívabbak, majd éppen a hatvanas éveikhez közeledve. És a nők? Pontosan úgy. Nézzük meg közelebbről.

Hibák az ágyban csillagjegy szerint – 2. rész

Akár hiszel a horoszkópokban, akár nem, el kell ismerned, hogy van bennük valami. Nem mindenki felel meg tökéletesen a csillagjegyének jellemzőinek. De ami a jellemzőket illeti, vagy hogy milyen viselkedési minták felé vonzódsz, ez az egész "felemelkedés" gyakorlatilag nem baj! Szeretnéd megtudni, milyen hibákat követnek el az ágyban ugyanazon jegy képviselői? Nézze meg.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!