A szexről szóló beszélgetéseket abba kell hagynod

A késztetés, hogy valakinek hazudjon, néha szinte ellenállhatatlan. Akár a saját nyugalmad miatt, akár azért, mert nem akarod megbántani a kedvesed. Tudod ezt?

Akár néhány éve vagytok együtt, akár csak most kezdtek el randevúzni, legalább egyszer határozottan késztetést éreztél, hogy hazudj a szeretődnek szex közben. A férfiak általában arról panaszkodnak, hogy a nők színlelik az orgazmust, a hölgyek pedig arról, hogy mennyire kell eltúlozniuk partnerük szexuális képességeit. Sajnos nem ezek a hazugságok és a kötelező interjúk az egyetlenek. Nézze meg a legrosszabbakat, és azonnal hagyja abba a kiszolgálást.

Szexuális partnerek száma

Férfiaknak és nőknek egyaránt problémái vannak ezzel a témával. A hölgyek általában csökkentik a szexuális partnerek számát, míg a férfiak inkább növelik. Bárhogy is legyen, a múlt az elmúlt. Mondd el jelenlegi kedvesednek, hogy értelmetlennek találod ezzel foglalkozni, és ne engedd, hogy kiszabaduljon belőled az az információ, hogy hány férfit/nőt "aludtál már le". Ez mindig mindkettőtök frusztrációjának forrása, miért húznád bele ezt a felesleges stresszt a kapcsolatodba? Koncentrálj arra, ami most köztetek van. Csak ti ketten.

"Elkaptad az orgazmust?"

Igen, a hölgyek is kérdezik, bár ezt sokkal könnyebben tudják meg. Hölgyeim, ne arra összpontosítsanak, hogy "már létezik". És uraim, ne kérdezzék minden szex után, hogy sikerült-e kielégíteni a partnerüket. Finoman szólva bosszantó, és őszintén szólva, idővel egy nő inkább hazudik, hogy véget vessen ennek a kötelező szóváltásnak. Ha nem vagy teljesen elégedett a szexuális élménnyel, egyszerűen mondd el szeretődnek, hogy legközelebb valami mást szeretnél kipróbálni. Mozgassa a kezét a kívánt helyre. Vagy ami a legjobb, ha szeretkezés közben vezetik egymást, nem utána.

"Te vagy a legjobb!"

Először talán megerősíti a szeretőd önbizalmát, de aztán Használni fogom az eszét. Biztosan én vagyok a legjobb? És mennyi volt valójában? És nem csak azt akarják... A primitív „te vagy a legjobb” helyett inkább mondd azt, hogy életednek ebben a pillanatában a kedvesed a legjobb, amije lehet, amije lehet, és amit szeretne. Nem kell megvitatni, hogy mennyi tapasztalattal és összehasonlítással rendelkezik. Ehelyett összpontosítson a közös élményekre.

Maszturbáció

Még felnőttként sem hagy ki egy-egy privát pillanatot itt-ott. De ezt megbeszélni kedvencével nehéz lehet, sőt néha kínos is lehet. Ne feledje, nincs ebben semmi szégyenletes! A maszturbáció a legjobb módja a saját tested megismerésének. Ennek eredményeként a szeretőddel való szex még jobb lesz. Ha a párodnak az a benyomása, hogy önkielégítést végez, mert nem akar szeretkezni vele, bántsa el! Próbáljon meg együtt maszturbálni, ossza meg legjobb tinédzserkori élményeit, tegyen egymásnak szívességet azzal, hogy mindig csak egymás testét fedezi fel. Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Afrodiziákum a jobb szexért

Szeretne javítani a szexén? Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat. Tanácsot adunk, hogy melyikük a leghatékonyabb!

Inkább ne kezdj semmit a főnökkel!

A főnöke figyel rád, és nem érdekel? Napokat töltök együtt és kedvesek vagytok? Akkor nincs min csodálkozni. Ilyen körülmények között könnyen kialakul egyfajta kölcsönös kötődés. De tényleg így van? Ügyeljen erre az öt dologra, mielőtt viszonyt kezd a főnökével.

Hagyd ezt az 5 dolgot a hálószoba ajtaján kívül

A szex egy hosszú távú kapcsolatban nem csak a jó idők emléke. Több éves együttélés után is teljes kortyokban élvezheti. Tudjuk, hogyan kell újra felébreszteni benned az oroszlánokat és a tigriseket!

Szex a munkahelyen? Vigyázz...

A munkahelyi szex sok ember számára nagyon izgalmas lehet, ezért gyakran a munkahelyen is gyakorolják. Kétségtelen, hogy a közösülés nemcsak a hangulatát, hanem a teljesítményét is javítja. Egyes szakértők még a munkahelyi szexuális játékokat is javasolják. Van azonban egy fogás. Nem szabad rajtakapni a munkahelyén szexelni, különben egy sor probléma kockázatát kockáztatja!

Mi a teendő, ha nem élvezi a szexet, miközben a partnere élvezi?

Jelenleg egyre gyakoribb, hogy az egyik partner elveszti a libidót, és nem akar szexet. A nők hajlamosabbak erre a problémára. A szextől való idegenkedés lassan tönkreteheti kapcsolatát. Ezért fontos, hogy ezt a problémát a lehető leggyorsabban megoldják. Először is meg kell találni az okot, amely csökkentette partnere szexuális vágyát.

Mi a teendő, ha gyermeke látta, hogy szexelsz?

Élvezte a szenvedélyes szexet éppen abban a pillanatban, amikor gyermeke berontott mögötte a hálószobába? Nem tudja, hogyan viselkedjen utána gyermekével? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Mit kell kerülni az első szex során?

A szex minden ember életének fűszere. Ezért sokan futnak vele nap mint nap. Valamint egyéb alapvető emberi szükségletek. Csak azzal a különbséggel, hogy óvatosnak kell lenni magával az aktussal. Főleg az első szex alatt. Tanácsot adunk, mit kerülj el, hogy kapcsolatod ne tönkremenjen az első szerelemnél.

Mit várnak el a férfiak a nőktől az ágyban?

Ne gondolja, hogy kéthetente egyszer elég a szex a férfiaknak. Hasonlóképpen, ne gondold, hogy a hálószobádban betöltött misszionáriusi pozícióval az egész kapcsolatod alatt meg tudsz boldogulni. Ne tévesszen meg, ha a férfiak igénytelenek. Ami az erotikát és a szexet illeti, itt nagyon összezavarodhat. Még a férfiaknak is megvannak a saját elképzeléseik, igényeik és vágyaik, és elvárják, hogy partnerként (feleségként, szeretőként) teljesítsd ezeket.

Élesítsd újra a szenvedélyt a kapcsolatodban

Lassan, de biztosan porosodik az ágya? Már nem szeretkezel olyan gyakran és szenvedélyesen, mint korábban? Csak néhány egyszerű finomítás, és hétfőn ismét gondot okoz, hogy elhagyja szerelmi fészkét! Nem kell tökéletes arányokkal vagy dús hajjal rendelkezned. Nézze meg, hogyan lehet újra fellobbantani köztetek a szenvedély szikráját.

Szex a csillagjegy szerint: Tudja meg, melyik pozíció a legjobb az Ön számára!

Szeretnéd életre kelteni a pároddal egymás szexuális életét? Próbálja ki a csillagokba írt szexpozíciót. A horoszkóp szerint nemcsak az egyén természetét lehet megtudni, hanem azt is, hogy milyen a szexben.

Hölgyeim, nincs kedvetek szexelni? Tudjuk miért!

Egy barátod panaszkodik, hogy egyre kevésbé vacakolsz vele az ágyban? De a libidó csökkenése nem történik ok nélkül. Elmondjuk, miért veszíti el a szexuális vágyát.

Hogyan lehet feléleszteni a szikrát a hálószobában?

A női szexualitás elsősorban a pszichében rejlik. Tehát ha a másik fél stresszes, nem fogtok túl jól szórakozni együtt. Az uraknak csak egy pillanatra van szükségük, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, de a feleségét egy kicsit kényeztetnie kell. Nem tudom hogyan? Ne aggódj, nem nehéz! Tanácsot adunk!